| La gira del adiós 2008 | |
|
+11t@čk@ duL.anY. ×3 jessy R E B E L D E KeTi<3 Me. Dulce96* carri* RBDtanja. Ninaa ×chica especial× 15 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
×chica especial× Estrellita
Osebno sporočilo: : Twilight<3 Razpoloenje :
| Naslov sporočila: La gira del adiós 2008 Čet Okt 02, 2008 5:35 pm | |
| La gira del adiós
Poterjeni koncerti November7. - Buenos Aires (Argentina) 9. - Cordoba (Argentina) 12. - Buenos Aires (Argentina) 14. - Rosario (Argetina) 16. - Asuncion (Paragvaj) 28. - Sao Paulo (Brazilija) 29. - Brasil (Brazilija) 30. - Rio de Janeiro (Brazilija) December5.12. - Los Angeles (Kalifornija) 10.12. - Lima (Peru) 14.12. - Santiago (Čile) 16.12 - Ljubljana (Slovenija)18.12. - Beograd (Srbija) 21.11. - Madrid (panija) seznam se bo dopolnjeval..
Nazadnje urejal/a ×chica especial× Pet Nov 14, 2008 12:28 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloenje :
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Sob Okt 11, 2008 4:55 pm | |
| Upam, da bo Slovenija tut dobla datum | |
|
| |
RBDtanja. Curioso
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Čet Okt 16, 2008 4:42 pm | |
| uaah.. najbol si elim da bi tam pisal.. Slovenija in datum | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Čet Okt 16, 2008 4:56 pm | |
| e ceu december majo prost, upam d bo en dan v decembru tud za ns | |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| |
| |
Me. Visitante
| |
| |
KeTi<3 ToTaal Dulce's fan
Razpoloenje :
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Pet Okt 17, 2008 10:32 pm | |
| | |
|
| |
R E B E L D E ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : Dulce's club je the best!!! Razpoloenje :
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Sob Okt 18, 2008 2:32 pm | |
| brez maite bi blo brezveze če bi prl.Morjo prit z maite e 100000000000000000x v SLO | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloenje :
| |
| |
jessy Dulce's team
Razpoloenje :
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Ned Okt 19, 2008 4:29 pm | |
| Sam js dvomim da bojo prl h nam | |
|
| |
carri* Estrellita
| |
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Ned Okt 19, 2008 6:55 pm | |
| Js sm fuuul optimističnaa in če nas spustijooo bom na tleh čiiist | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Ned Okt 19, 2008 7:21 pm | |
| - × ninć × je napisal/a:
- Js sm fuuul optimističnaa in če nas spustijooo bom na tleh čiiist
enako | |
|
| |
R E B E L D E ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : Dulce's club je the best!!! Razpoloenje :
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Ned Okt 19, 2008 7:24 pm | |
| jst bom pa napol v zemlji ča nas spustijo | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Ned Okt 19, 2008 9:26 pm | |
| kdaj bodo datumi? sm e nestrpna | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Pet Okt 24, 2008 4:12 pm | |
| Mehika ostala brez datumov. Koncert v Teletonu 6. decembra je odpovedan, Pedro pa je rekel, da bo vrjetno zadnji koncert u mehiki 25. 10 na festivalu EXA. Ya se confirmo y rbd no dara concietos de despedida en mexico El ultimos adios sera en los angeles con programa especial en vivo Sábado, octubre 25 Festival EXA, Ciudad de México sera la ultima fecha que rbd dara concierto en mexico
kruto | |
|
| |
duL.anY. ×3 Estrellita
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Čet Okt 30, 2008 11:26 am | |
| Diciembre 05 - Los Angeles, CA, Gibson Amphitheatre - Boletos a la venta en Ritmo Latino, www.ticketmaster.com10 - Lima, Peru - Boletos a la venta muy pronto! 21 - Madrid, España - Sport Arena - Boletos a la venta muy pronto! | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Čet Okt 30, 2008 12:59 pm | |
| jap. e vedno niso naga datuma dal na roptus, mormo bit potrpelivi | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Ned Nov 02, 2008 10:03 pm | |
| Cariño mio, solo quedate en silencio, solo para ti, nuestro amor, aun hay algo, tras de mi, que hay detras, inalcanzable, un poco de tu amor, y no puedo olvidarte, hoy que te vas, no pares, salvame, este corazon, otro dia que va, light up the world tonight, ser o parecer, tu amor, celestial, besame sin miedo in rebelde
so pesmi na poslovilni turneji | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Ned Nov 02, 2008 11:03 pm | |
| ueč mi je izbira pesmi, e posebi te inalcanzable, no pares, tras de mi itd. brez teh si nebi predstavljala, pogreala bom pa i wanna be the rain, besame sin miedo, fui la nina, te daria todo . . . pa ensename sm res ful hotla sliat u ivo . . drgač pa ni kei, super bo, van d bo zdei Que hay detras | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloenje :
| |
| |
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloenje :
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Pon Nov 03, 2008 7:19 pm | |
| OMG! Este corazon! js si grem kr karto kupit uf pa e Tu amor | |
|
| |
manca_rbd Visitante
| |
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Pon Nov 03, 2008 11:11 pm | |
| Zkaii pa ni I wanna be the rain?? pa algun diaa | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 Pet Nov 28, 2008 10:33 pm | |
| Bo koncert v srbiji odpovedan?...tole sporočajo iz njihovega fancluba..
Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da se karte za koncert RBD v Areni 18 decembra zelo slabo prodajajo, razn tistih VIP Gold, zato obstaja monost, da se koncert odpove! Prosimo vse fane, da nadaljujejo promocijo, ki jo izvajajo za meet&greet ne samo zaradi tega, temveč zato, da se e ostali motovirajo in udeleijo spektakla ter tako preprečimo odpoved koncerta, saj je njihov zadni pri nas. Hvala vnaprej! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: La gira del adiós 2008 | |
| |
|
| |
| La gira del adiós 2008 | |
|