| Ne bodo se poslovili v Los Angelesu | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
×chica especial× Estrellita
Osebno sporočilo: : Twilight<3 Razpoloženje :
| |
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Pet Okt 03, 2008 1:41 am | |
| | |
|
| |
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Pet Okt 03, 2008 1:52 am | |
| valjda da bojo prišli sej so u Sloveniji rekli, da morjo še februarja promovirat svoj CD | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Pet Okt 03, 2008 10:37 am | |
| ja rekl so tut da je zadnji koncert u mehiki. In če rečejo adijo...je pač adijo nemorjo pol še kr hodt okol in to na rojstrni dan od Dulce...boga | |
|
| |
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Pet Okt 03, 2008 2:00 pm | |
| ja, ampak to ne bo zadnji...očitno Sej so rekl, da bodo promoviral CD...zihr ga naujo sam izdal...in pol ništa od teh pesmi | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Pet Okt 03, 2008 2:09 pm | |
| Sej oni nimajo kej preveč odločat tuki. Itk so rekl mogoče niso nč vedl. Nemore bit po La gira del adios ... pol kr še...zakaj je pol sploh ta turneja zdej?...nima smisla...nažalost. | |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Pet Okt 03, 2008 2:19 pm | |
| pomojem pa to misljo za drugo letp zadnji koncert.ko bodo promviral naslednji CD.da bo tkrat ta zadnji nastop.no nevem ugibam. | |
|
| |
july Visitante
| Naslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Pet Okt 03, 2008 4:13 pm | |
| Jst še zmer močno upam d predejo še enkrat!!!! Ker jih bi tok rada še enkat vidla pa poslušala!!! Ne bom obupala dokler nav za 100% res d jih ne bo... | |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Ned Okt 26, 2008 11:54 am | |
| jaz sem že našparala morjo prit | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Ned Okt 26, 2008 2:52 pm | |
| Sej bojo ... ta koncert v mehiki 6.decembra je pa odpovedan pomoje. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu | |
| |
|
| |
| Ne bodo se poslovili v Los Angelesu | |
|