Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Ne bodo se poslovili v Los Angelesu

Go down 
+2
Ninaa
×chica especial×
6 posters
AvtorSporočilo
×chica especial×
Estrellita
Estrellita
×chica especial×

Osebno sporočilo: : Twilight<3
Razpoloženje : Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Cool0003

Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu   Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Icon_minitimePet Okt 03, 2008 1:36 am

Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Imagdge2

Skupina RBD se od publike ne bo poslovila v Los Angelesu temveč v Mehiki.
Zadnji koncert bo v soboto, 6. decembra.
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu   Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Icon_minitimePet Okt 03, 2008 1:41 am

torej...nebojo pršl k nam? neeeee Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 443827 Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 443827 Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 443827
..i still belive..
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

Osebno sporočilo: : *obup*
Razpoloženje : Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Smiley_02

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu   Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Icon_minitimePet Okt 03, 2008 1:52 am

valjda da bojo prišli Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 57581 sej so u Sloveniji rekli, da morjo še februarja promovirat svoj CD Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 57581
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu   Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Icon_minitimePet Okt 03, 2008 10:37 am

ja rekl so tut da je zadnji koncert u mehiki. In če rečejo adijo...je pač adijo Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 92295 nemorjo pol še kr hodt okol Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 443827

in to na rojstrni dan od Dulce...boga Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 101819
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

Osebno sporočilo: : *obup*
Razpoloženje : Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Smiley_02

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu   Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Icon_minitimePet Okt 03, 2008 2:00 pm

ja, ampak to ne bo zadnji...očitno Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 97525 Sej so rekl, da bodo promoviral CD...zihr ga naujo sam izdal...in pol ništa od teh pesmi Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 334133
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu   Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Icon_minitimePet Okt 03, 2008 2:09 pm

Sej oni nimajo kej preveč odločat tuki. Itk so rekl mogoče niso nč vedl. Nemore bit po La gira del adios ... pol kr še...zakaj je pol sploh ta turneja zdej?...nima smisla...nažalost.
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu   Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Icon_minitimePet Okt 03, 2008 2:19 pm

pomojem pa to misljo za drugo letp zadnji koncert.ko bodo promviral naslednji CD.da bo tkrat ta zadnji nastop.no nevem ugibam.
Nazaj na vrh Go down
july
Visitante
Visitante
july

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu   Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Icon_minitimePet Okt 03, 2008 4:13 pm

Jst še zmer močno upam d predejo še enkrat!!!! Ker jih bi tok rada še enkat vidla pa poslušala!!! Ne bom obupala dokler nav za 100% res d jih ne bo...
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu   Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 11:54 am

jaz sem že našparala Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 92295 morjo prit
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu   Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 2:52 pm

Sej bojo Ne bodo se poslovili v Los Angelesu 226757 ... ta koncert v mehiki 6.decembra je pa odpovedan pomoje.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ne bodo se poslovili v Los Angelesu   Ne bodo se poslovili v Los Angelesu Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-