Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

RBD ob odhodu v Venezuelo

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Bebe.
Estrellita
Estrellita
Bebe.

RBD ob odhodu v Venezuelo Empty
ObjavljaNaslov sporočila: RBD ob odhodu v Venezuelo   RBD ob odhodu v Venezuelo Icon_minitimeNed Okt 05, 2008 1:14 pm

RBD ob odhodu v Venezuelo F_rbd2m_8ef2fce

RBD so odpotovali v Venezuelo.
"To je eden zadnjih koncertov. Gremo na nek dogodek, ki ga praznujejo v Venezueli. Zelo smo veseli, saj iščemo vsak izgovor, da gremo in skupaj pojemo" je povedall Christian.
Dulce je malo žalostno povedala: "Zdaj gremo res vsi skupaj. Čudno je ko pomisliš da je to eden izmed zadnjih koncertov, ampak vseeno smo zelo veseli ker gremo"
"Ja res je eden zadnjih, ampak vseeno sem zelo vesel. Niti še ne vemo, kdaj bo čisto zadnji koncert" je povedal Christopher.
Ob petih zjutraj je RBD-jevce na letališču pričakalo veliko najbolj zvestih fanov. RBD so si, kot vedno, vzeli čas in dali nekaj avtogramov in so se tudi slikali z fani.
Poncho je povedal, da imajo še veliko obveznosti in veliko koncertov in da se zato to še ne končuje.
Christian je bil bolj čustven: "Nočem misliti na to, ker ko začnem misliti o tem, da so zadnji koncerti, me preplavijo čustva in ni vse isto".
Za Dulce in Christiana je že znano, da bosta spet zaigrala v telenovelah, zdaj pa je tudi Christopher zaupal svoje načrte: "Mislim, da se ne bom vrnil v telenovele. Serije v Mehiki se zelo razvijajo in to je nekaj kar bi me zelo veselilo. Dobil sem tudi že nekaj ponudb, ampak še nočem govoriti o tem" je zaključil.

vir: rbd-slovenija

ogled:
https://www.youtube.com/watch?v=MEOGbEJ-STA

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posnetek (skupaj z njim seveda tudi novica) je že v videogaleriji! Dajte prosim malo spremljat teme!

ZAKLEP

Dulce's team
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD ob odhodu v Venezuelo   RBD ob odhodu v Venezuelo Icon_minitimeNed Okt 05, 2008 1:18 pm

ful dobrr.Ja sj nevejo kdai bo zadnji koncert.to pomen še je upanje.
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD ob odhodu v Venezuelo   RBD ob odhodu v Venezuelo Icon_minitimeNed Okt 05, 2008 1:20 pm

cccc use bi rada vidla za naprej al d bi pač igral al pa pel ,če že nebo več rbdja. že škoda christoperja d je reku d ne bo več v telenovelah :/ ,pa pollito je najlepš povedu RBD ob odhodu v Venezuelo 57581
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD ob odhodu v Venezuelo   RBD ob odhodu v Venezuelo Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

RBD ob odhodu v Venezuelo
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1