Bebe. Estrellita
| Naslov sporočila: RBD ob odhodu v Venezuelo Ned Okt 05, 2008 1:14 pm | |
| RBD so odpotovali v Venezuelo. "To je eden zadnjih koncertov. Gremo na nek dogodek, ki ga praznujejo v Venezueli. Zelo smo veseli, saj iščemo vsak izgovor, da gremo in skupaj pojemo" je povedall Christian. Dulce je malo žalostno povedala: "Zdaj gremo res vsi skupaj. Čudno je ko pomisliš da je to eden izmed zadnjih koncertov, ampak vseeno smo zelo veseli ker gremo" "Ja res je eden zadnjih, ampak vseeno sem zelo vesel. Niti še ne vemo, kdaj bo čisto zadnji koncert" je povedal Christopher. Ob petih zjutraj je RBD-jevce na letališču pričakalo veliko najbolj zvestih fanov. RBD so si, kot vedno, vzeli čas in dali nekaj avtogramov in so se tudi slikali z fani. Poncho je povedal, da imajo še veliko obveznosti in veliko koncertov in da se zato to še ne končuje. Christian je bil bolj čustven: "Nočem misliti na to, ker ko začnem misliti o tem, da so zadnji koncerti, me preplavijo čustva in ni vse isto". Za Dulce in Christiana je že znano, da bosta spet zaigrala v telenovelah, zdaj pa je tudi Christopher zaupal svoje načrte: "Mislim, da se ne bom vrnil v telenovele. Serije v Mehiki se zelo razvijajo in to je nekaj kar bi me zelo veselilo. Dobil sem tudi že nekaj ponudb, ampak še nočem govoriti o tem" je zaključil.vir: rbd-slovenija ogled: https://www.youtube.com/watch?v=MEOGbEJ-STA------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Posnetek (skupaj z njim seveda tudi novica) je že v videogaleriji! Dajte prosim malo spremljat teme! ZAKLEP Dulce's team | |
|
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: RBD ob odhodu v Venezuelo Ned Okt 05, 2008 1:18 pm | |
| ful dobrr.Ja sj nevejo kdai bo zadnji koncert.to pomen še je upanje. | |
|
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD ob odhodu v Venezuelo Ned Okt 05, 2008 1:20 pm | |
| cccc use bi rada vidla za naprej al d bi pač igral al pa pel ,če že nebo več rbdja. že škoda christoperja d je reku d ne bo več v telenovelah :/ ,pa pollito je najlepš povedu | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: RBD ob odhodu v Venezuelo | |
| |
|