| RBD jokali z Argentino | |
|
+17DuLcE_UcKEr<3 Niikica.x3 Bekiii* july manca_rbd nezaa Victoria jessy Beso. anci _Vondy_ DULCE dul.fan* Mochi ×chica especial× Dulce* carri* Ninaa 21 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 9:44 pm | |
| RBD in Poslovilna turneja, so segli do src Argentinskih oboževalcev, ko so se prvič in zadnjič predstavili v nabito polnem Luna Parku, ogromno oboževalcev je celo stalo pred dvorano in poslušalo koncert.
Oboževalci so na koncert prišli tudi iz oddaljenih mest Argentine, celo iz Brazilije, samo da bi lahko prisostvovali tej čarobni noči, v kateri niso tako oboževalci kot skupina prenehali jokati, zaradi vseh občutenih čustev.
Ostala Argentinska mesta, Cordoba in Rosaio, so skupino prav tako sprejele odprtih rok, karte za koncerte so bile razprodane v sekundi. Koncerti so bili polni čustev in solza, še posebno ob trenutk, ko se skupina poslovi z besedami:"Nasvidenje za vedno in hvala za vso vašo ljubezen", ki jih je izgovorla Dulce Maria z žalostjo v glasu. Sledili pa sohisterični kriki publike "Ne odhajajte še!"
kritike do koncerta skupine RBD v Argentini, ki je na ogrmone koncerte že navajena, so bile dobre. Še posebej kritike, ki so letele na odnose, ki jih imajo Anahi, Dulce Maria, Maite, Christopher, Christian in Alfonso do svojih oboževalcev.
Ta svetovna turneja se je spremenila v najespektakularnejšo turnejo, ki jo je skupina imela. Polna je presenečenj, čustev v vsaki sekundi, saj je to zadnjič, ko skupina skupaj potuje in zadnjič, ko skupaj pojejo na odru. vir: RBD-slovenija | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 9:45 pm | |
| kr mrzlco sm dubla, si že predstavljam kako bo to pr ns, oneeeeee | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 9:48 pm | |
| - × ninć × je napisal/a:
Koncerti so bili polni čustev in solza, še posebno ob trenutk, ko se skupina poslovi z besedami:"Nasvidenje za vedno in hvala za vso vašo ljubezen", ki jih je izgovorla Dulce Maria z žalostjo v glasu. Sledili pa sohisterični kriki publike "Ne odhajajte še!"
preveč zame kok težko bo rečt...adijo | |
|
| |
Dulce* BeBe
Osebno sporočilo: : Lo verdadero es eterno Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 9:49 pm | |
| Ja, enako carri*. Komi čakam sam vem, da bo težkooo! " Na svidenje za vedno..." | |
|
| |
×chica especial× Estrellita
Osebno sporočilo: : Twilight<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 10:03 pm | |
| Jz se še vedno ne zavedam da je konec. | |
|
| |
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 10:20 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 10:22 pm | |
| | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 10:23 pm | |
| če mi gre že dele na jok, kaj bo šele tkrt, itak takoi postaneš vesel pa vse k jih boš še enkrat videl, sam k pa pomislš d bo to zadnič, it hurts | |
|
| |
dul.fan* Visitante
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 10:42 pm | |
| joj ne to bo v bistvu moj najlepši dan u življenju in tut najbolj krut dan u mojem življenju . jas bom letela iz tribuno do njih in jih privezala na bobne na kitaro na use sam da ne rejo nee !! | |
|
| |
_Vondy_ DULCE BeBe
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 10:50 pm | |
| | |
|
| |
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 10:54 pm | |
| in 2008 najbolj magično leto v mojem življenju do zdaj (že od začetka samega leta in pol še RBD na koncu) | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 10:56 pm | |
| | |
|
| |
_Vondy_ DULCE BeBe
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 10:59 pm | |
| ja samo za mene bo ker še poleg tega je še veliko drugih stvari ki so povezane z mano zato je najbolj kruti mesec za mene edino kaj je pozitivno da majo koncert pa moj rd to pa je tudi vse!! | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 11:13 pm | |
| Ostala Argentinska mesta, Cordoba in Rosaio, so skupino prav tako sprejele odprtih rok, karte za koncerte so bile razprodane v sekundi. Koncerti so bili polni čustev in solza, še posebno ob trenutk, ko se skupina poslovi z besedami:"Nasvidenje za vedno in hvala za vso vašo ljubezen", ki jih je izgovorla Dulce Maria z žalostjo v glasu. Sledili pa sohisterični kriki publike "Ne odhajajte še!" RBD-Ne odnehajtee .. PROSMM!!!! | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Tor Nov 18, 2008 11:15 pm | |
| neŠeeeeeeeeeeeeee | |
|
| |
Beso. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Sre Nov 19, 2008 4:37 pm | |
| | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Sre Nov 19, 2008 6:43 pm | |
| omg če sm mela ži zdle solze u očeh si sploh ne morm predstavlat ka bo 16.12 Veretn ne bom mogla dojet, da sm jih vidla prvič pa zadnjič | |
|
| |
Victoria Visitante
| |
| |
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Sre Nov 19, 2008 10:40 pm | |
| hvala Victoria...večina ne-rbd fanov je čist vesela zarad tega.
Drugač pa tok komi čakam koncert čeprov vem, da mi bo tok hudo... | |
|
| |
manca_rbd Visitante
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Sre Nov 19, 2008 11:42 pm | |
| joj.. že zdeile sm kr kurjo pout dobila lahko bi se tudi mi kej drgli na konc.. | |
|
| |
july Visitante
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Sre Nov 19, 2008 11:46 pm | |
| | |
|
| |
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Čet Nov 20, 2008 3:58 pm | |
| Koncerti so bili polni čustev in solza, še posebno ob trenutk, ko se skupina poslovi z besedami:"Nasvidenje za vedno in hvala za vso vašo ljubezen", ki jih je izgovorla Dulce Maria z žalostjo v glasu. Sledili pa sohisterični kriki publike "Ne odhajajte še!" tole me ubijaa da to rp an skdo reče..se zjočem sredi GR-ja amapk..ja..sploh se ne morm zavedat.. zadnji...zadnji koncert.... ki smo bli mi pred 2 leti?? pr nas se je komi začelo.... zdi se mi da je nas najbl prizadelo... komi smo jih spoznal... jih spremlamo na usakem koraku... usak dan živimo z njimi..živimo ZA NJIH!...in zdej.. k smo lih začel z njimi živet..se more to končat.... tega si še dans ne predstavlam.. kok sm js prejokala zarad novice o razpadu... nočem se spominjat..nočm se zavedat da tečejo zadnji tedni skupine.... zadnji CD..zadnje pesmi... zadnja povezava z nami..fani... to spoznanje me res ubija... in mi je bolš da se niti ne zavedam da bo konc.. bolš da sm vesela.. in že prepičakovano pričakujem dna koncerta..ko pa se bo odvrtela..in v moji glavi še dolgo razbijala vedno prepoznavna pesm Rebelde...pol se bom lahk sam v objemu frendic zjokala.... ampak..kokr je reku 1 brazilc.. (komentar na youtube)..ob videu ko je any jokala.. na koncertu.... "Ne joči, ker se bo končalo, bodi vesela, da se je zgodilo..." ugl. spoznanje me ubija.. nočem vedt nočm mislt nočm niti slišat za konc.... oni so se zapisal v zgodovino.... in v moje srce..tam pa je itak vedno poseben prostor za NJIH.... dali so nam več kork so lahk.. upanje.. moč..in sporočila iz pesmi.... zei smo na vrsti mi...da jih podpremo v njihovi odločitvi..pa če je še tko slaba... tud oni so sam ljudje..čeprou meni osebno pomenjo največ... PASE LO QUE PASE - RBD SIEMPRE EL MEJOR!! usaj neki..če bodo kot posamezniki...nadaljevali glasbeno al pa igralsko pot.... upanje pa umre zadnje... NIHČE ni rekel da jih ne bomo več videli... skupaj ali pa narazen! uf..sm se pa razpisala ..berte če se vam da | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Čet Nov 20, 2008 4:29 pm | |
| wooooow lepoo si to napisala sm se kmal zjokala zravn ampak..kokr je reku 1 brazilc.. (komentar na youtube)..ob videu ko je any jokala.. na koncertu.... "Ne joči, ker se bo končalo, bodi vesela, da se je zgodilo..." zakon je tu povedu a maš mogoče video? | |
|
| |
Niikica.x3 Estrellita
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Čet Nov 20, 2008 8:54 pm | |
| que emocion!! kot reče Lola Drgač pa ful žalostno da bojo razpadli Nočem da razpadejo!!! | |
|
| |
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino Pet Nov 21, 2008 4:02 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino | |
| |
|