Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

RBD jokali z Argentino

Go down 
+17
DuLcE_UcKEr<3
Niikica.x3
Bekiii*
july
manca_rbd
nezaa
Victoria
jessy
Beso.
anci
_Vondy_ DULCE
dul.fan*
Mochi
×chica especial×
Dulce*
carri*
Ninaa
21 posters
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : RBD jokali z Argentino 026

RBD jokali z Argentino Empty
ObjavljaNaslov sporočila: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 9:44 pm

RBD jokali z Argentino Image4

RBD in Poslovilna turneja, so segli do src Argentinskih oboževalcev, ko so se prvič in zadnjič predstavili v nabito polnem Luna Parku, ogromno oboževalcev je celo stalo pred dvorano in poslušalo koncert.

Oboževalci so na koncert prišli tudi iz oddaljenih mest Argentine, celo iz Brazilije, samo da bi lahko prisostvovali tej čarobni noči, v kateri niso tako oboževalci kot skupina prenehali jokati, zaradi vseh občutenih čustev.

Ostala Argentinska mesta, Cordoba in Rosaio, so skupino prav tako sprejele odprtih rok, karte za koncerte so bile razprodane v sekundi. Koncerti so bili polni čustev in solza, še posebno ob trenutk, ko se skupina poslovi z besedami:"Nasvidenje za vedno in hvala za vso vašo ljubezen", ki jih je izgovorla Dulce Maria z žalostjo v glasu. Sledili pa sohisterični kriki publike "Ne odhajajte še!"

kritike do koncerta skupine RBD v Argentini, ki je na ogrmone koncerte že navajena, so bile dobre. Še posebej kritike, ki so letele na odnose, ki jih imajo Anahi, Dulce Maria, Maite, Christopher, Christian in Alfonso do svojih oboževalcev.

Ta svetovna turneja se je spremenila v najespektakularnejšo turnejo, ki jo je skupina imela. Polna je presenečenj, čustev v vsaki sekundi, saj je to zadnjič, ko skupina skupaj potuje in zadnjič, ko skupaj pojejo na odru.

vir: RBD-slovenija

Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 9:45 pm

kr mrzlco sm dubla, si že predstavljam kako bo to pr ns, oneeeeee RBD jokali z Argentino 92295
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 9:48 pm

× ninć × je napisal/a:
Koncerti so bili polni čustev in solza, še posebno ob trenutk, ko se skupina poslovi z besedami:"Nasvidenje za vedno in hvala za vso vašo ljubezen", ki jih je izgovorla Dulce Maria z žalostjo v glasu. Sledili pa sohisterični kriki publike "Ne odhajajte še!"

preveč zame RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827
kok težko bo rečt...adijo RBD jokali z Argentino 92295
Nazaj na vrh Go down
Dulce*
BeBe
BeBe
Dulce*

Osebno sporočilo: : Lo verdadero es eterno

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 9:49 pm

Ja, enako carri*. Komi čakam sam vem, da bo težkooo! RBD jokali z Argentino 92295 " Na svidenje za vedno..."RBD jokali z Argentino 443827
Nazaj na vrh Go down
×chica especial×
Estrellita
Estrellita
×chica especial×

Osebno sporočilo: : Twilight<3
Razpoloženje : RBD jokali z Argentino Cool0003

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 10:03 pm

Jz se še vedno ne zavedam da je konec. RBD jokali z Argentino 92295
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

Osebno sporočilo: : *obup*
Razpoloženje : RBD jokali z Argentino Smiley_02

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 10:20 pm

RBD jokali z Argentino 101819 RBD jokali z Argentino 101819 RBD jokali z Argentino 101819

Najhujše bo stat 16. decembra tam...in gledat kako odhajajo...kako njihove postave zginjajo za oder...in se zavest...da si jih tokrat uzrl zadnjič v svoje dolgem življenju RBD jokali z Argentino 92295
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 10:22 pm

Mochi je napisal/a:
RBD jokali z Argentino 101819 RBD jokali z Argentino 101819 RBD jokali z Argentino 101819

Najhujše bo stat 16. decembra tam...in gledat kako odhajajo...kako njihove postave zginjajo za oder...in se zavest...da si jih tokrat uzrl zadnjič v svoje dolgem življenju RBD jokali z Argentino 92295

močoo nemorš nooooo RBD jokali z Argentino 443827
kok se veselim tega dneva, čeprav bo na koncu zlo hudo zame RBD jokali z Argentino 92295
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 10:23 pm

če mi gre že dele na jok, kaj bo šele tkrt, itak takoi postaneš vesel pa vse k jih boš še enkrat videl, sam k pa pomislš d bo to zadnič, it hurts RBD jokali z Argentino 101819
Nazaj na vrh Go down
dul.fan*
Visitante
Visitante
dul.fan*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 10:42 pm

joj ne to bo v bistvu moj najlepši dan u življenju in tut najbolj krut dan u mojem življenju . jas bom letela iz tribuno do njih in jih privezala na bobne na kitaro na use sam da ne rejo nee !! RBD jokali z Argentino 443827
Nazaj na vrh Go down
_Vondy_ DULCE
BeBe
BeBe
_Vondy_ DULCE

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 10:50 pm

dul.fan* jaz bi isto naredla samo december bo moj najbolj kruti mesec v življenju RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

Osebno sporočilo: : *obup*
Razpoloženje : RBD jokali z Argentino Smiley_02

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 10:54 pm

in 2008 najbolj magično leto v mojem življenju do zdaj RBD jokali z Argentino 97525 (že od začetka samega leta in pol še RBD na koncu) RBD jokali z Argentino 57581
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 10:56 pm

_Vondy_ DULCE je napisal/a:
dul.fan* jaz bi isto naredla samo december bo moj najbolj kruti mesec v življenju RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827
tok delč pa spet ni treba jt! Itak d ne bo najbol krut mesec, je še nevem kok pozitivnih stvari, ko bodo imeli koncert pri nas, ampak vam jih totalno zasenči njihov razpad, je pa razumljivo da smo vsi žalostni ! RBD jokali z Argentino 92295
Nazaj na vrh Go down
_Vondy_ DULCE
BeBe
BeBe
_Vondy_ DULCE

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 10:59 pm

ja samo za mene bo ker še poleg tega je še veliko drugih stvari ki so povezane z mano zato je najbolj kruti mesec za mene edino kaj je pozitivno da majo koncert pa moj rd to pa je tudi vse!!
Nazaj na vrh Go down
anci
Estrellita
Estrellita
anci

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 11:13 pm

Ostala Argentinska mesta, Cordoba in Rosaio, so skupino prav tako sprejele odprtih rok, karte za koncerte so bile razprodane v sekundi. Koncerti so bili polni čustev in solza, še posebno ob trenutk, ko se skupina poslovi z besedami:"Nasvidenje za vedno in hvala za vso vašo ljubezen", ki jih je izgovorla Dulce Maria z žalostjo v glasu. Sledili pa sohisterični kriki publike "Ne odhajajte še!"

RBD-Ne odnehajtee .. PROSMM!!!! RBD jokali z Argentino 92295
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 11:15 pm

neŠeeeeeeeeeeeeee RBD jokali z Argentino 92295
Nazaj na vrh Go down
Beso.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Beso.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 4:37 pm

Brez komentarja RBD jokali z Argentino 92295 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827

Samo solze RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : RBD jokali z Argentino Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 6:43 pm

omg če sm mela ži zdle solze u očeh si sploh ne morm predstavlat ka bo 16.12 RBD jokali z Argentino 443827

Veretn ne bom mogla dojet, da sm jih vidla prvič pa zadnjič RBD jokali z Argentino 92295
Nazaj na vrh Go down
Victoria
Visitante
Visitante

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 9:23 pm

Jz nism ravno RBD fan.

Ampak sočustvujem pa vseeno. Meni bi blo tudi grozno hudo če bi se mi najljubša skupina razšla .. Ugh. Kr žalostna sm ratala. RBD jokali z Argentino 92295
Nazaj na vrh Go down
nezaa
Dulce's team
Dulce's team
nezaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 10:40 pm

hvala Victoria...večina ne-rbd fanov je čist vesela zarad tega.

Drugač pa tok komi čakam koncert čeprov vem, da mi bo tok hudo...
Nazaj na vrh Go down
manca_rbd
Visitante
Visitante
manca_rbd

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 11:42 pm

joj.. že zdeile sm kr kurjo pout dobila RBD jokali z Argentino 92295 lahko bi se tudi mi kej drgli na konc..
Nazaj na vrh Go down
july
Visitante
Visitante
july

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 11:46 pm

komej čakam koncert...po drug stran bo pa to moj najbol žalostn dan, če sam pomislm d jih bom zadnič gledala na odru...še posebej ko bojo rekel adijo...vem d nam mogla zadržat solz.... RBD jokali z Argentino 101819 RBD jokali z Argentino 101819 RBD jokali z Argentino 101819 RBD jokali z Argentino 101819 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827
Nazaj na vrh Go down
Bekiii*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Bekiii*

Razpoloženje : RBD jokali z Argentino 6698

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeČet Nov 20, 2008 3:58 pm

Koncerti so bili polni čustev in solza, še posebno ob trenutk, ko se skupina poslovi z besedami:"Nasvidenje za vedno in hvala za vso vašo ljubezen", ki jih je izgovorla Dulce Maria z žalostjo v glasu. Sledili pa sohisterični kriki publike "Ne odhajajte še!"

tole me ubijaa RBD jokali z Argentino 443827 RBD jokali z Argentino 443827 da to rp an skdo reče..se zjočem sredi GR-ja RBD jokali z Argentino 443827
amapk..ja..sploh se ne morm zavedat.. zadnji...zadnji koncert....

ki smo bli mi pred 2 leti?? pr nas se je komi začelo.... zdi se mi da je nas najbl prizadelo... komi smo jih spoznal... jih spremlamo na usakem koraku... usak dan živimo z njimi..živimo ZA NJIH!...in zdej.. k smo lih začel z njimi živet..se more to končat.... tega si še dans ne predstavlam..
kok sm js prejokala zarad novice o razpadu... nočem se spominjat..nočm se zavedat da tečejo zadnji tedni skupine.... zadnji CD..zadnje pesmi... zadnja povezava z nami..fani... to spoznanje me res ubija... in mi je bolš da se niti ne zavedam da bo konc.. bolš da sm vesela.. in že prepičakovano pričakujem dna koncerta..ko pa se bo odvrtela..in v moji glavi še dolgo razbijala vedno prepoznavna pesm Rebelde...pol se bom lahk sam v objemu frendic zjokala....

ampak..kokr je reku 1 brazilc.. (komentar na youtube)..ob videu ko je any jokala.. na koncertu.... "Ne joči, ker se bo končalo, bodi vesela, da se je zgodilo..."

ugl. spoznanje me ubija.. nočem vedt nočm mislt nočm niti slišat za konc.... RBD jokali z Argentino 101819
oni so se zapisal v zgodovino.... in v moje srce..tam pa je itak vedno poseben prostor za NJIH.... RBD jokali z Argentino 57581
dali so nam več kork so lahk.. upanje.. moč..in sporočila iz pesmi....
zei smo na vrsti mi...da jih podpremo v njihovi odločitvi..pa če je še tko slaba... tud oni so sam ljudje..čeprou meni osebno pomenjo največ... RBD jokali z Argentino 57581 RBD jokali z Argentino 57581

PASE LO QUE PASE - RBD SIEMPRE EL MEJOR!! RBD jokali z Argentino 57581

usaj neki..če bodo kot posamezniki...nadaljevali glasbeno al pa igralsko pot....
upanje pa umre zadnje... NIHČE ni rekel da jih ne bomo več videli... skupaj ali pa narazen! RBD jokali z Argentino 334133

uf..sm se pa razpisala RBD jokali z Argentino 334133 ..berte če se vam da RBD jokali z Argentino 701928 RBD jokali z Argentino 252727
Nazaj na vrh Go down
anci
Estrellita
Estrellita
anci

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeČet Nov 20, 2008 4:29 pm

wooooow RBD jokali z Argentino 226757
lepoo si to napisala sm se kmal zjokala zravn RBD jokali z Argentino 92295

ampak..kokr je reku 1 brazilc.. (komentar na youtube)..ob videu ko je any jokala.. na koncertu.... "Ne joči, ker se bo končalo, bodi vesela, da se je zgodilo..." zakon je tu povedu RBD jokali z Argentino 57581 RBD jokali z Argentino 101819 a maš mogoče video?
Nazaj na vrh Go down
Niikica.x3
Estrellita
Estrellita
Niikica.x3

Razpoloženje : RBD jokali z Argentino 002

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimeČet Nov 20, 2008 8:54 pm

que emocion!! kot reče Lola RBD jokali z Argentino 97525 Drgač pa ful žalostno da bojo razpadli RBD jokali z Argentino 594818 Nočem da razpadejo!!!
Nazaj na vrh Go down
Bekiii*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Bekiii*

Razpoloženje : RBD jokali z Argentino 6698

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitimePet Nov 21, 2008 4:02 pm

anci je napisal/a:
wooooow RBD jokali z Argentino 226757
lepoo si to napisala sm se kmal zjokala zravn RBD jokali z Argentino 92295

ampak..kokr je reku 1 brazilc.. (komentar na youtube)..ob videu ko je any jokala.. na koncertu.... "Ne joči, ker se bo končalo, bodi vesela, da se je zgodilo..." zakon je tu povedu RBD jokali z Argentino 57581 RBD jokali z Argentino 101819 a maš mogoče video?

hehe.. RBD jokali z Argentino 334133 RBD jokali z Argentino 334133 no..to je moje mnenje..podpiram pa jih itak v usemu..slabo al pa dobro RBD jokali z Argentino 97525
glede..videa..ja bom rpobala najdt.. nevem no..upam..da najdem..da link sm RBD jokali z Argentino 67643 RBD jokali z Argentino 67643
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD jokali z Argentino   RBD jokali z Argentino Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

RBD jokali z Argentino
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next