dul.fan* Visitante
| Naslov sporočila: Besede ob slovesu! Sre Dec 10, 2008 4:19 pm | |
| Anahí, Alfonso, Maite, Christopher, Dulce in Christian so v dveh urah, kolikor je trajal koncert v Los Angelesu, kar sedemkrat nagovorili zvesto in razigrano publiko.Oboževalce bodo vedno nosili v srcih!Na koncertu v Los Angelesu ni manjkalo pozitivnih in optimističnih sporočil. Anahí, Alfonso, Dulce, Christopher, Maite in Christian so oboževalcem povedali, da so pomemben del njihovih življenj in da jih bodo vedno nosili v svojih srcih. Maite se je zahvalila za podporo!Maite, ki se je udeležila samo nekaj koncertov skupine RBD na poslovilni turneji, se je oboževalcem zahvalila za podporo in povedala: "V tem trenutku so besede odveč." Kasneje pa je še dodala: "Polepšali ste moje življenje na vsakem koraku. Kar sem dosegla, sem dosegla zaradi vas. Hvala vam in hvala za ljubezen."Ponosen da je Mehičan!Alfonso se je zahvalili vsem, ki so prišli na koncert, in povedal, da je ponosen, da je Mehičan. Med obiskovalci je bila tudi njegova družina, ki je bila v prvih vrstah. "Ponosni bodite, da ste Mehičani, da ste Latinoameričani. Čeprav je to naš zadnji koncert, bi se rad zahvalil za toliko ljubezni. Naj živi Mehika!“ je dejal priljubljeni Poncho. Dulce so obdajali mešani občutki.Dulce María pa je dejala, da jo navdajajo mešani občutki: "Vi ste bili priča veliko stvarem in nočem, da to postane stvar preteklosti. Nikoli vas ne bomo pozabili!“Christopher pa je dodal: "Kako lepo je deliti te trenutke z vami! Hvala, da ste bili del naših življenj in upam, da nas boste vedno nosili v svojih srcih."Najbolj čustvena je bila Anahi.Anahí je bila najbolj čustvena in med zahvalo se ji je celo tresel glas: "Zadnjič pojemo skupaj. Nikoli ne pozabite, kaj smo dosegli s pesmimi skupine RBD. Vedno verjemite vase in v tisto, kar želite početi. Če si boste želeli z vsem srcem, vam bo tudi vesolje pomagalo ... Na vseh koncertih rečem oboževalcem, da morajo biti srečni in zadovoljni z življenjem ter z usodo, ki nas je združila na tej poti, v tem življenju, v tem času in nam dala priložnost, da smo skupaj. Vsi smo veliko jokali in še veliko bomo ... Hvala, da ste me sprejeli takšno, kakršna sem."Manjkala niso niti nekoliko politično obarvana sporočila, saj je Christian vse navzoče prosil, naj ne glasujejo za t. i. predlog 8, ki prepoveduje istospolne poroke. "Zapomnite si, da je ljubezen najpomembnejša … Hvala, da ste me osrečevali, da ste mi pustili biti, da ste mi pustili živeti. Hvala za podporo, hvala, da ste mi pokazali, da tej generaciji ni mar za spolno usmerjenost, ne za barvo kože. Prosim, recite NE predlogu 8. Vsi si zaslužimo družino." vir: rbd.si | |
|
manca_rbd Visitante
| Naslov sporočila: Re: Besede ob slovesu! Sre Dec 10, 2008 4:36 pm | |
| Usi so ful lepo povedal <33 upam da bojo pri nas tud tko kej lepega (: sam mormo bit tih da se jih bo sploh slišal. | |
|
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Besede ob slovesu! Sre Dec 10, 2008 5:12 pm | |
| omg njihove besede , ampak preveč žalostno use skp | |
|
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Besede ob slovesu! Sre Dec 10, 2008 5:21 pm | |
| Anahí je bila najbolj čustvena in med zahvalo se ji je celo tresel glas: "Zadnjič pojemo skupaj. Nikoli ne pozabite, kaj smo dosegli s pesmimi skupine RBD. Vedno verjemite vase in v tisto, kar želite početi. Če si boste želeli z vsem srcem, vam bo tudi vesolje pomagalo ... Na vseh koncertih rečem oboževalcem, da morajo biti srečni in zadovoljni z življenjem ter z usodo, ki nas je združila na tej poti, v tem življenju, v tem času in nam dala priložnost, da smo skupaj. Vsi smo veliko jokali in še veliko bomo ... Hvala, da ste me sprejeli takšno, kakršna sem." tle sem se kr zjokala kok je lepo povedala.. ubija pa tole... zadnjič pojemo skupaj ..ohh ampak.. vedn je treba vrjet..in če verjameš se use izpolni any.. princesita..te amoo | |
|
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Besede ob slovesu! Sre Dec 10, 2008 5:25 pm | |
| Se cist strinjm stabo bekiii* | |
|
Sesa. Estrellita
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Besede ob slovesu! Sre Dec 10, 2008 5:31 pm | |
| mah ioooi. čez 6 dni. zadnjič. | |
|
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Besede ob slovesu! Sre Dec 10, 2008 6:42 pm | |
| | |
|
Sesa. Estrellita
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Besede ob slovesu! Sre Dec 10, 2008 9:32 pm | |
| | |
|
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Besede ob slovesu! Sre Dec 10, 2008 9:49 pm | |
| | |
|
Sesa. Estrellita
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Besede ob slovesu! Sre Dec 10, 2008 10:15 pm | |
| | |
|
MimiUckerman BeBe
Osebno sporočilo: : When You Can Live Forever, What Do You Live For?
♥ ♥ ♥ Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Besede ob slovesu! Sre Dec 10, 2008 11:22 pm | |
| | |
|
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Besede ob slovesu! Čet Dec 18, 2008 11:16 am | |
| ja sam res... sicer bojo še kr neki cajta na sceni... vsaj pr nas čepruv jih ne bo več,kr bo še skoraj tričetrt leta na sporedu telenovela rebelde in jih bomo tam lahko čuli. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Besede ob slovesu! | |
| |
|