Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Besede ob slovesu!

Go down 
+4
Bekiii*
carri*
manca_rbd
dul.fan*
8 posters
AvtorSporočilo
dul.fan*
Visitante
Visitante
dul.fan*

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitimeSre Dec 10, 2008 4:19 pm

Anahí, Alfonso, Maite, Christopher, Dulce in Christian so v dveh urah, kolikor je trajal koncert v Los Angelesu, kar sedemkrat nagovorili zvesto in razigrano publiko.

Besede ob slovesu! 60229409
Oboževalce bodo vedno nosili v srcih!

Na koncertu v Los Angelesu ni manjkalo pozitivnih in optimističnih sporočil.
Anahí, Alfonso, Dulce, Christopher, Maite in Christian so oboževalcem povedali, da so pomemben del njihovih življenj in da jih bodo vedno nosili v svojih srcih.

Besede ob slovesu! 60230987
Maite se je zahvalila za podporo!

Maite, ki se je udeležila samo nekaj koncertov skupine RBD na poslovilni turneji, se je oboževalcem zahvalila za podporo in povedala:
"V tem trenutku so besede odveč." Kasneje pa je še dodala:
"Polepšali ste moje življenje na vsakem koraku. Kar sem dosegla, sem dosegla zaradi vas. Hvala vam in hvala za ljubezen."

Besede ob slovesu! 60230993
Ponosen da je Mehičan!

Alfonso se je zahvalili vsem, ki so prišli na koncert, in povedal, da je ponosen, da je Mehičan.
Med obiskovalci je bila tudi njegova družina, ki je bila v prvih vrstah.
"Ponosni bodite, da ste Mehičani, da ste Latinoameričani. Čeprav je to naš zadnji koncert, bi se rad zahvalil za toliko ljubezni. Naj živi Mehika!“ je dejal priljubljeni Poncho.

Besede ob slovesu! 60230967
Dulce so obdajali mešani občutki.

Dulce María pa je dejala, da jo navdajajo mešani občutki:
"Vi ste bili priča veliko stvarem in nočem, da to postane stvar preteklosti. Nikoli vas ne bomo pozabili!“

Besede ob slovesu! 60230994

Christopher pa je dodal:
"Kako lepo je deliti te trenutke z vami! Hvala, da ste bili del naših življenj in upam, da nas boste vedno nosili v svojih srcih."

Besede ob slovesu! 60230966
Najbolj čustvena je bila Anahi.

Anahí je bila najbolj čustvena in med zahvalo se ji je celo tresel glas:
"Zadnjič pojemo skupaj. Nikoli ne pozabite, kaj smo dosegli s pesmimi skupine RBD. Vedno verjemite vase in v tisto, kar želite početi. Če si boste želeli z vsem srcem, vam bo tudi vesolje pomagalo ... Na vseh koncertih rečem oboževalcem, da morajo biti srečni in zadovoljni z življenjem ter z usodo, ki nas je združila na tej poti, v tem življenju, v tem času in nam dala priložnost, da smo skupaj. Vsi smo veliko jokali in še veliko bomo ... Hvala, da ste me sprejeli takšno, kakršna sem."

Besede ob slovesu! 60230995

Manjkala niso niti nekoliko politično obarvana sporočila, saj je Christian vse navzoče prosil, naj ne glasujejo za t. i. predlog 8, ki prepoveduje istospolne poroke.
"Zapomnite si, da je ljubezen najpomembnejša … Hvala, da ste me osrečevali, da ste mi pustili biti, da ste mi pustili živeti. Hvala za podporo, hvala, da ste mi pokazali, da tej generaciji ni mar za spolno usmerjenost, ne za barvo kože. Prosim, recite NE predlogu 8. Vsi si zaslužimo družino."

vir: rbd.si
Nazaj na vrh Go down
manca_rbd
Visitante
Visitante
manca_rbd

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitimeSre Dec 10, 2008 4:36 pm

Usi so ful lepo povedal <33 upam da bojo pri nas tud tko kej lepega (: sam mormo bit tih da se jih bo sploh slišal.
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitimeSre Dec 10, 2008 5:12 pm

omg njihove besede Besede ob slovesu! 57581, ampak preveč žalostno use skp Besede ob slovesu! 92295
Nazaj na vrh Go down
Bekiii*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Bekiii*

Razpoloženje : Besede ob slovesu! 6698

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitimeSre Dec 10, 2008 5:21 pm

Anahí je bila najbolj čustvena in med zahvalo se ji je celo tresel glas:
"Zadnjič pojemo skupaj. Nikoli ne pozabite, kaj smo dosegli s pesmimi skupine RBD. Vedno verjemite vase in v tisto, kar želite početi. Če si boste želeli z vsem srcem, vam bo tudi vesolje pomagalo ... Na vseh koncertih rečem oboževalcem, da morajo biti srečni in zadovoljni z življenjem ter z usodo, ki nas je združila na tej poti, v tem življenju, v tem času in nam dala priložnost, da smo skupaj. Vsi smo veliko jokali in še veliko bomo ... Hvala, da ste me sprejeli takšno, kakršna sem."

tle sem se kr zjokala Besede ob slovesu! 92295 Besede ob slovesu! 443827 Besede ob slovesu! 443827 kok je lepo povedala..
ubija pa tole... zadnjič pojemo skupaj ..ohh Besede ob slovesu! 443827 Besede ob slovesu! 443827 Besede ob slovesu! 101819

ampak.. vedn je treba vrjet..in če verjameš se use izpolni Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 334133
any.. princesita..te amoo Besede ob slovesu! 57581
Nazaj na vrh Go down
anci
Estrellita
Estrellita
anci

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitimeSre Dec 10, 2008 5:25 pm

Se cist strinjm stabo bekiii*
Nazaj na vrh Go down
Sesa.
Estrellita
Estrellita
Sesa.

Razpoloženje : Besede ob slovesu! Aim9

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitimeSre Dec 10, 2008 5:31 pm

mah ioooi. Besede ob slovesu! 92295
čez 6 dni. zadnjič.
Nazaj na vrh Go down
Bekiii*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Bekiii*

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitimeSre Dec 10, 2008 6:42 pm

Sesa. je napisal/a:
čez 6 dni. zadnjič.

mhm... ampak vem da bo to nailepše... 2 nailepša dneva v mojem laifu Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 koncert bo popoun.. Besede ob slovesu! 57581
Nazaj na vrh Go down
Sesa.
Estrellita
Estrellita
Sesa.

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitimeSre Dec 10, 2008 9:32 pm

Bekiii* je napisal/a:
Sesa. je napisal/a:
čez 6 dni. zadnjič.

mhm... ampak vem da bo to nailepše... 2 nailepša dneva v mojem laifu Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 Besede ob slovesu! 57581 koncert bo popoun.. Besede ob slovesu! 57581

se sTrinjam. že zj me use skrbi. zj je kr sneg. če nas u Tork zamede se grem obesT. Besede ob slovesu! 120837
ne ne sj bo u se uredu. upam. more biiiT. koncerT bo iTak razTurau. Besede ob slovesu! 57581
Nazaj na vrh Go down
Bekiii*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Bekiii*

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitimeSre Dec 10, 2008 9:49 pm

Sesa. je napisal/a:
Bekiii* je napisal/a:
Sesa. je napisal/a:
čez 6 dni. zadnjič.

se sTrinjam. že zj me use skrbi. zj je kr sneg. če nas u Tork zamede se grem obesT. Besede ob slovesu! 120837
ne ne sj bo u se uredu. upam. more biiiT. koncerT bo iTak razTurau. Besede ob slovesu! 57581

drugač ans bo pa mal zebl Besede ob slovesu! 701928 Besede ob slovesu! 701928 Besede ob slovesu! 10641 Besede ob slovesu! 10641 Besede ob slovesu! 226757
Nazaj na vrh Go down
Sesa.
Estrellita
Estrellita
Sesa.

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitimeSre Dec 10, 2008 10:15 pm

Bekiii* je napisal/a:
Sesa. je napisal/a:
Bekiii* je napisal/a:
Sesa. je napisal/a:
čez 6 dni. zadnjič.

drugač ans bo pa mal zebl Besede ob slovesu! 701928 Besede ob slovesu! 701928 Besede ob slovesu! 10641 Besede ob slovesu! 10641 Besede ob slovesu! 226757

maL ja. že zj me preveč. pa zašLe sva iz Teme. xD. Besede ob slovesu! 226757
Nazaj na vrh Go down
MimiUckerman
BeBe
BeBe
MimiUckerman

Osebno sporočilo: : When You Can Live Forever, What Do You Live For?
♥ ♥ ♥
Razpoloženje : Besede ob slovesu! Alc

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitimeSre Dec 10, 2008 11:22 pm

Omg...to je pa res žalostno.....se že čuti slovo Besede ob slovesu! 101819 Besede ob slovesu! 101819 Besede ob slovesu! 101819 Besede ob slovesu! 101819
Nazaj na vrh Go down
*Dul<3*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
*Dul<3*

Osebno sporočilo: : BED!! help!!
Razpoloženje : Besede ob slovesu! 026

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitimeČet Dec 18, 2008 11:16 am

ja sam res... sicer bojo še kr neki cajta na sceni... vsaj pr nas čepruv jih ne bo več,kr bo še skoraj tričetrt leta na sporedu telenovela rebelde in jih bomo tam lahko čuli.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Besede ob slovesu! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Besede ob slovesu!   Besede ob slovesu! Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Besede ob slovesu!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1