| [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! | |
|
+8*Dul<3* Lussy Rbd_girl Gabrielle manca_rbd Mochi Bekiii* BebeAnny 12 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
BebeAnny Curioso
| |
| |
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! Sre Dec 17, 2008 7:07 pm | |
| ja..dobr aideja.. ampak.. če smo čist odkriti pa realni... s tole peticijo ne bomo nč rešli..ker je blo isto za podpise da bi dajal..pa da bi že prei Maite pršla... poslovilna turneja je..in zei zadnja 2 koncerta...mislm da peticija ne bo nč rešla..ker če bi blo tko.. bi mogl spet novo turnejo delat.... za use države..... itak pa da si usak želi..tud js da bi bla mai tud.. amapk zgleda da nam tole ni blo usojeno.... | |
|
| |
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! Sre Dec 17, 2008 7:15 pm | |
| To peticijo lahko ustvari vsak...tako kot npr. odpre mojforum Čeprav je dobra ideja, dvomim, da bo tudi uspešna . Osebno se mi ne zdi fer, da gre v Španijo, čeprav je bila že zadnjič v Španiji in tam je bila tudi velikokrat prej, pri nas in v Srbiji je pa ni in je tudi še ni bilo . Gre tja, kjer je veliko ljudi in kjer lahko promovira CCEA Dvomim, da ji ONI vsega tega ne pustijo . Če Dulce lahko...lahko tudi Maite pusti par dni snemanja telenovele Očitno ji pač ni do tega, da pride sem. Takšno je moje mnenje (Ne se zdaj kregat ) | |
|
| |
manca_rbd Visitante
| Naslov sporočila: Re: [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! Sre Dec 17, 2008 7:26 pm | |
| Mochi use kar sm jst hotla povedat si že ti. Se popolnoma strinjam. | |
|
| |
Gabrielle Visitante
| Naslov sporočila: Re: [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! Sre Dec 17, 2008 8:22 pm | |
| Če bi Maite rekla, da hoče bit na koncertih v Sloveniji, Srbiji, Čilu in drugje, in če bi se vsaj mal zavzela za to, bi z lahkoto pršla na koncert. Tko se pa po mojem mnenju ni niti potrudila, niti besedice rekla, da bi prišla na vse koncerte poslovilne turneje, in je velik držav sploh ni vidl. Res se mi ne zdi fer. Sej v Braziliji je bla samo v Sao Paolo pa v Brasilii (se mi zdi), samo zato, ker so snemali DVD. Pa v Madridu bo, ker je pač zadnji koncert. Če bi ji RBD in fani res kej pomenil, ne bi samo na tiste koncerte hodila, kjer se kej snema ali da lahko promovira Cuidado con el Angel. Spomnite se, da 4. in 5.9. ni prišla na koncert v Slovenijo, ''ker je mogla snemat telenovelo'', naslednji dan je pa prišla v Romunijo, in le zakaj? Ker se bo tam predvajala CCEA. Ja, to je res ne fer. | |
|
| |
Rbd_girl Visitante
| Naslov sporočila: Re: [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! Sre Dec 17, 2008 8:38 pm | |
| se strinjam z vami ni fer do nas! morala bi priti tudi v slovenijo in srbijo!!. če bi ji bilo toliko do nas fenou bi si lahko uzela nekaj prostih dni če bi si to res želela!!. | |
|
| |
Lussy BeBe
Osebno sporočilo: : oBup.* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! Sre Dec 17, 2008 8:53 pm | |
| - Rbd_girl je napisal/a:
- se strinjam z vami ni fer do nas! morala bi priti tudi v slovenijo in srbijo!!.
če bi ji bilo toliko do nas fenou bi si lahko uzela nekaj prostih dni če bi si to res želela!!. | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! Čet Dec 18, 2008 11:11 am | |
| se čist strinjam... Po mojem si tega niti ni želela,kr je skoraj nemogoče da bi 4.in 5. septembra pol pa še 16. decembra snemala to telenovelo... Lahko bi si vzela vsaj vsega skupaj 4 proste dni in bi lahko bla in na prvih koncertih in na tem k je bil zaj. Res ni pravično,ampak kaj zaj moremo. Tak se je odločla,ona že ve zakaj je ni blo. | |
|
| |
xX(:DuLcE:)Xx Visitante
Osebno sporočilo: : maauu še zdržmo Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! Čet Dec 18, 2008 4:20 pm | |
| js se strinjam z vami... vem da je snemanje telenovele zoprna stvar ampak za POSLOVILNO turnejo bi si pa res lahk uzela čas... pa s peticijo po moje ne bomo nič dosegli... poslovilne besede so že bile izrečene..na žalost:( | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! Čet Dec 18, 2008 4:27 pm | |
| Jst se tut strinjm sz vami... se mi zdi kot d nebi želela bit del skupine.. nevem kr se mi zdi bedn zarad telenovele mankt na nekaterih koncertih... to sploh ni logično, kr mi želimo met ush 6 članov in nismo mi krivi da tuki ne promovira ttelenovele.. in bi se lhk mal potrudla za fane ki jo mamo radi.. sam kkokr zgleda(usai meni) sploh nima rada fanov v državah ki ne promovira telenovele | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! Čet Dec 18, 2008 4:38 pm | |
| jst nevem kaj bi si mislla pač razumem da more snemat pa use samo da pa ni mogla pridt usaj 1x izmed ush 4 koncertov v Sloveniji je pa kr razočaranje za ns | |
|
| |
Sarcika* Curioso
| Naslov sporočila: Re: [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! Pet Dec 19, 2008 12:04 am | |
| Upam da bo peticija uspela,čeprov ne verjamem. Mislim pa da maite bi res lahko prišla na naše koncerte če bi želela. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! | |
| |
|
| |
| [PETICIJA] Želimo se posloviti od 6 članov in ne 5! | |
|