| Cuidado con el angel: Veliki uspehi | |
|
+8Natty jessy xX(:DuLcE:)Xx t@čk@ *Dul<3* Mrtva.Čreva. carri* Mochi 12 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Pon Jan 19, 2009 1:19 am | |
| Cuidado con el ángel, telenovela v kateri glavno vlogo igra Maite Perroni je doživela svoj debut v ZDA. Prvi deli so bili odlično gledani s čimer se strinjajo tudi ameriški mediji. V javnost je rišel trač, da Maite Perroni in William Levy živita skupaj. Igralca naj bi videli odhajati iz Maitinega stanovanja. Novinarji so seveda takoj Williama vprašali kaj je na stvari, on pa se je z njimi pošalil, da res živita skupaj, ampak le na snemanjih. Vir: http://www.rbdmusic.info/ | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Sre Jan 21, 2009 7:32 am | |
| noben ne kometira se je vsem zamerla? jst bi pa tud to novelo ful ful rada vidla me zanima če je res tok dobra& gledana, pol ji opravičm 2 izostanka v slo | |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Sre Jan 21, 2009 1:20 pm | |
| am ja jst je ne gledam ne nič.samo glede williama in maite.Baje sta res skupi kot par.In on se je loču od žene.Vsi sklepajo da zarad Maite. | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Sre Jan 21, 2009 2:03 pm | |
| po mojem mnenju,bo telenovela ful dobra"! | |
|
| |
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Sre Jan 21, 2009 2:57 pm | |
| | |
|
| |
xX(:DuLcE:)Xx Visitante
Osebno sporočilo: : maauu še zdržmo Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Sre Jan 21, 2009 9:24 pm | |
| hja js ubistvo nočem čut za to..se mi je res mai kr zamerla ko je ni blo u slo.. pa niti ne mislim gledat je preveč podobno ostalim nadaljevankam=) aja pesmi so mi pa še kr ušeč | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Sre Jan 21, 2009 9:52 pm | |
| xX(:DuLcE:)Xx ne morš tega rečt če še gledala nisi nooo dejmo še mau maite podpirat, če ste pozabl je tud ona bila del RBD-ja | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Sre Jan 21, 2009 10:20 pm | |
| Hja... za mene ni bla po tem ko ni pršla h nam Bi pa zlo rada vidla če je telenovela res tk fajna | |
|
| |
Natty Visitante
Osebno sporočilo: : popcorn time =D jaaja Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Sre Jan 21, 2009 10:44 pm | |
| Ja super. Komaj čakam da pride k nam ta telenovela. V bistvu sploh ne. Kr me ne privlači preveč. ^^ | |
|
| |
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Čet Jan 22, 2009 12:09 am | |
| pride na pop TV a ne spomladi... lepo.. bomo lahk gledal in ne bomo ena izmed zaostalih držav spremlala bom pa od 1. dela ker me pa res zanima kko more bit ta telenovela fajn..pa kko Maite fajn igra itd. ker kokr hudo jo hvaljo more bit res perfektna bomo vidli | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Čet Jan 22, 2009 6:03 pm | |
| a pride na pop? ne morm verjet No to bom pa js tut gledala | |
|
| |
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Čet Jan 22, 2009 7:31 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Čet Jan 22, 2009 8:59 pm | |
| ccc jessy jessy...novica je drgač tut na našm portalu, nč ne spremljaš telenovelo sm že mal gledala in mi ni bla neki vau mislm da bo fanom telenovele inocente de ti (čista nedolžnost) fuul dobra men paa...tko no...kr je mai notr nebom rekla da je slaba | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Čet Jan 22, 2009 9:07 pm | |
| ja no spregledala inocente de ti? to je blo pa men toook zakon | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Pet Jan 23, 2009 11:59 am | |
| men tud Jessy.. totalno carsko. Pa mislim,da res pride na pop... spet bom pred televizijo!! | |
|
| |
Tjaš^^ Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Pet Jan 23, 2009 7:52 pm | |
| Jst sem si neki na netu dol potegnla pa gleala..ampak morem res rečt da mi ni bla kei posebnega | |
|
| |
Medeichie^^ Curioso
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi Sob Jan 24, 2009 12:42 pm | |
| no jst morm povedat da gledam to telenovelo (CCEA) že od vsega začetka..in je specialna...sicer zdei že mal zavlačujejo ker u mehiki nimajo nobene telenovele k bi jo dal na tv ampk baje da bo tam konc 6. marca | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Cuidado con el angel: Veliki uspehi | |
| |
|
| |
| Cuidado con el angel: Veliki uspehi | |