Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Dulce's team

Go down 
+2
*Dul<3*
Mochi
6 posters
AvtorSporočilo
Mochi
Admin
Admin
Mochi

Osebno sporočilo: : *obup*
Razpoloženje : Dulce's team Smiley_02

Dulce's team Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Dulce's team   Dulce's team Icon_minitimeNed Jan 25, 2009 3:07 pm

Torej tema, kjer lahko komentirate Dulce's team, lahko nas kdaj skritizirate, če bomo kaj narobe delali, lahka nas tudi kej pohvalte (udz) in če vas karkoli zmoti.. ... vglavnem. Iskreno komentirajte. Dulce's team 97525

Naš Dulce's team pa predstavljajo:

Administratorki

Mochi

× ninč ×

Dulce's team

s.pelc^^

jessy

pepelka

Lench
Nazaj na vrh Go down
*Dul<3*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
*Dul<3*

Osebno sporočilo: : BED!! help!!
Razpoloženje : Dulce's team 026

Dulce's team Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dulce's team   Dulce's team Icon_minitimePet Feb 06, 2009 9:47 am

jst bi nasploh pohvalla celotn Dulce's team,ker res ful dobro skrbite za izgled pa preglednost foruma tko da res vse pohvale!!
Nazaj na vrh Go down
mimi
Curioso
Curioso
mimi

Dulce's team Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dulce's team   Dulce's team Icon_minitimePet Feb 06, 2009 2:49 pm

Tudi jaz bi pohvalila ekipo^^Všeč mi je ker živite v "sožitju" z drugimi uporabniki, ker na nekaterih forumih vlada prav hierarhija=D Kakorkoli, lepo skrbite za forum in zmeri neki novga dodajate. tko da vse pohvale!
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Dulce's team Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dulce's team   Dulce's team Icon_minitimeSre Feb 11, 2009 8:07 pm

vse pohvale
Nazaj na vrh Go down
dul.fan*
Visitante
Visitante
dul.fan*

Dulce's team Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dulce's team   Dulce's team Icon_minitimePon Feb 23, 2009 11:24 am

Doben se mi ni zamero al pa kaj. Vsi se ful trudite za dober izgled foruma tako, da vse čestitke. Samo tak naprej. Dulce's team 370198
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

Dulce's team Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dulce's team   Dulce's team Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 6:01 pm

Obveščam vas, da smo v team sprejeli novo članico! V Dulce's Team je vstopila Lench, predvsem zaradi njenega pridnega objavljanja vsega novega in smiselnega sodelovanja na forumu. Teamu bo prišla v veliko pomoč.
Čestitamo!

Mrs Uckermann je bila medtem odstavljena, ker je že od izpada foruma ni videti tukaj.

L.P. administratorki Mochi in × ninć ×
Nazaj na vrh Go down
*Dul<3*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
*Dul<3*

Osebno sporočilo: : BED!! help!!

Dulce's team Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dulce's team   Dulce's team Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 6:18 pm

Cooll!! Super,da pač še nekdo,ko bo lepo skrbel za forum pa to!!
Nazaj na vrh Go down
djquaresma
Curioso
Curioso
djquaresma

Dulce's team Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dulce's team   Dulce's team Icon_minitimeNed Maj 03, 2009 9:23 pm

Super je ta forum
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

Dulce's team Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dulce's team   Dulce's team Icon_minitimeNed Sep 20, 2009 4:20 pm

V team je prišla osvežitev, katere smo zelo veseli Dulce's team 97525.
Pridružila se nam je namreč s.pelc^^, ki je že velikokrat prej dokazala da je prava za to vlogo.
Dobrodošla!!
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Dulce's team Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dulce's team   Dulce's team Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Dulce's team
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-