| Dulce's team | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Dulce's team Ned Jan 25, 2009 3:07 pm | |
| Torej tema, kjer lahko komentirate Dulce's team, lahko nas kdaj skritizirate, če bomo kaj narobe delali, lahka nas tudi kej pohvalte (udz) in če vas karkoli zmoti.. ... vglavnem. Iskreno komentirajte. Naš Dulce's team pa predstavljajo:
Administratorki
Mochi
× ninč ×
Dulce's team
s.pelc^^
jessy
pepelka
Lench | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Dulce's team Pet Feb 06, 2009 9:47 am | |
| jst bi nasploh pohvalla celotn Dulce's team,ker res ful dobro skrbite za izgled pa preglednost foruma tko da res vse pohvale!! | |
|
| |
mimi Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Dulce's team Pet Feb 06, 2009 2:49 pm | |
| Tudi jaz bi pohvalila ekipo^^Všeč mi je ker živite v "sožitju" z drugimi uporabniki, ker na nekaterih forumih vlada prav hierarhija=D Kakorkoli, lepo skrbite za forum in zmeri neki novga dodajate. tko da vse pohvale! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Dulce's team Sre Feb 11, 2009 8:07 pm | |
| |
|
| |
dul.fan* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Dulce's team Pon Feb 23, 2009 11:24 am | |
| Doben se mi ni zamero al pa kaj. Vsi se ful trudite za dober izgled foruma tako, da vse čestitke. Samo tak naprej. | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Dulce's team Ned Maj 03, 2009 6:01 pm | |
| Obveščam vas, da smo v team sprejeli novo članico! V Dulce's Team je vstopila Lench, predvsem zaradi njenega pridnega objavljanja vsega novega in smiselnega sodelovanja na forumu. Teamu bo prišla v veliko pomoč. Čestitamo!
Mrs Uckermann je bila medtem odstavljena, ker je že od izpada foruma ni videti tukaj.
L.P. administratorki Mochi in × ninć × | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Dulce's team Ned Maj 03, 2009 6:18 pm | |
| Cooll!! Super,da pač še nekdo,ko bo lepo skrbel za forum pa to!! | |
|
| |
djquaresma Curioso
| Naslov sporočila: Re: Dulce's team Ned Maj 03, 2009 9:23 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Dulce's team | |
| |
|
| |
| Dulce's team | |
|