| Nova pesem! | |
|
+14niwshyka_dul Anahi* Sesa. Dulce* Mochi *Dul<3* Ninaa nezaa jessy Bekiii* anci tamy18 t@čk@ dulce maria-bebe 18 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
dulce maria-bebe Estrellita
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 11:30 am | |
| Dočakali smo izid prvega singla z zadnjega albuma skupine RBD, ki se bo imenoval Despues de todo. Naslov pesmi je Para Olvidarte De Mi. Snamete si jo lahko s klikom na download. Edited by DTmne je pesem naibl ušeč | |
|
| |
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 1:56 pm | |
| | |
|
| |
tamy18 Curioso
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 3:48 pm | |
| fullllllll lepa pesem še posebej k zaslišem glas od Ponchota omg..... pol bojo še druge tud tok lepe kot ta za dol si jo dat mate pa tle link:http://rbdmv.com/index.php?act=download&id=621 pa besedilo pesmi:En cualquier momento a la orilla de algún beso Vas a tropezar conmigo sin quererlo Para descubrir de nuevo que no hay nadie Quien te llene los recuerdos Tarde que el temprano sin saber cómo ni cuándo Una lágrima te hará extrañar despacio La ternura de un abrazo Y el suspiro de mi nombre entre tus labios Para olvidarte de mí Para olvidarte de mí Tendrías que renunciar A tanto amor que te dí Para olvidarte de mí Para olvidarte de mí Necesitas volver a nacer Uno de estos días hay lugar de una carícia Volverá de nuevo la melancolía Para darte la notícia De que no me has olvidado todavía Para olvidarte de mí Para olvidarte de mí Tendrías que renunciar A tanto amor que te dí Para olvidarte de mí Para olvidarte de mí Necesitas volver a nacer Sigo adentro de tu corazón De las frases de cualquier canción Sigo adentro del todo tu interior Para olvidarte de mí Para olvidarte de mí Tendrías que renunciar A tanto amor que te dí Para olvidarte de mí Para olvidarte de mí | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 4:27 pm | |
| Ommgg Kk Lepaa Pesmm.. vedn me fuull lepo presenečejo.. in pol zakaj oz. kaku nai jih pozabm? nikakor vedn boste u mojmu srčku in vedno boste nekei posebnega pr meen tu si zapomnte tut če ne boste brali tga komentarja vedte da boste vednu tukei z mano! Sploh paa Uckeeer Omg eiii prauu srček.. naiiraii te maam! | |
|
| |
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 6:38 pm | |
| | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 7:22 pm | |
| omg Poncho kok zakon pesem sploh nimam besed | |
|
| |
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| |
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 8:31 pm | |
| Dol sm padla k sm slišala komad huuuuuuud Jao...komi čakam CD...čeprou bo s tem usega resno konc ampak ta komad pove, da bo CD uuh predobr....tko kot usi dozdej. | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 8:40 pm | |
| waw!!! Kak lepa pesmica... jo že znam na pamet!!! | |
|
| |
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 10:16 pm | |
| Res Brez besed Pesem je prečudovita. Vedno me znova presenetijo. Na jok mi je šlo zraven. | |
|
| |
Dulce* BeBe
Osebno sporočilo: : Lo verdadero es eterno Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 10:19 pm | |
| | |
|
| |
Sesa. Estrellita
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 10:33 pm | |
| omg komad je čisT preveč hud.!!!! pa usi Tok Lepo pojejo. in šeLe zj se zavem d jih nebo ueč. . čeprov z mano bodo zmeri. | |
|
| |
Anahi* Curioso
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 10:39 pm | |
| omg tale pesm je pa ena nailepših jst sm jo že učeri poslušala..in res uno waau najprej anahi..oh oh kok nailepš..pa maite isto in pool mi ponchito jst sm sam.. keer glaaas prou zazeblo me je in ucker...in tist njegov glas oh...in seveda dul kok nailepš poje pa pollito obvio pesm je preporost nailepša..in če bojo še ostale take..pol bo CD uspešnica | |
|
| |
niwshyka_dul Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 10:44 pm | |
| kera lepa pesmca ostale bojo tut lepe 100% pa dobre tut tko k ta
kdaj bo pršu CD u slo? naj ga že pošlejo sm takoj ga bom šla kupt | |
|
| |
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Tor Jan 27, 2009 10:54 pm | |
| - niwshyka_dul je napisal/a:
- kera lepa pesmca
ostale bojo tut lepe 100% pa dobre tut tko k ta
kdaj bo pršu CD u slo? naj ga že pošlejo sm takoj ga bom šla kupt kulkr js vem, ga še nikjer ni....ta pesem je sam zato, da nas dražijo tak da...če ga še v mehiki ni...mislim, da ga bodo izdali februarja, pol lahk sam upamo, da pride tm nek marca k nam...lahk pa da bo še dlje trajal drugač pa...zagnat internet, pa dol vlečt | |
|
| |
Pollyka Curioso
| |
| |
urska Curioso
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Sre Jan 28, 2009 4:26 pm | |
| kak lepa pesem mi kuj hudo ce samo pomislim na to da je to ena od pesmi ki bodo na njihovem zadnjem cedeju | |
|
| |
MimiUckerman BeBe
Osebno sporočilo: : When You Can Live Forever, What Do You Live For?
♥ ♥ ♥ Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Čet Jan 29, 2009 12:02 am | |
| | |
|
| |
july Visitante
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! Čet Jan 29, 2009 12:46 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Nova pesem! | |