| Ani ne moremo več klicat blondinka | |
|
+14*Dul<3* Princess mimi Lussy carri* * .anć.^ Medeichie^^ Ninaa MimiUckerman t@čk@ anci Bekiii* Natty 18 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Natty Visitante
Osebno sporočilo: : popcorn time =D jaaja Razpoloženje :
| |
| |
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Čet Jan 29, 2009 7:24 pm | |
| | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Čet Jan 29, 2009 10:49 pm | |
| waa lepa je zloo Princesaa samo lepš mi je bla sz Bloond | |
|
| |
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Čet Jan 29, 2009 10:55 pm | |
| Men je bla pa najbl všeč v času promocije CD-ja Celestial....temni lasje s svetlimi konicami tak ''divji'' videz ji ful pašeeee | |
|
| |
MimiUckerman BeBe
Osebno sporočilo: : When You Can Live Forever, What Do You Live For?
♥ ♥ ♥ Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Pet Jan 30, 2009 12:38 am | |
| Lepa jee... Sm pomoje ji pašejo lepš blond lasee.... | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Pet Jan 30, 2009 1:06 am | |
| Ful ji paše. Ušeč mi je. Sej je prov mal spremembe na usake tok časa | |
|
| |
Medeichie^^ Curioso
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Sob Jan 31, 2009 12:53 am | |
| | |
|
| |
.anć.^ Visitante
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Sob Jan 31, 2009 1:03 am | |
| | |
|
| |
* Curioso
Osebno sporočilo: : še 9 dnii*jajaja Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Sob Jan 31, 2009 9:26 pm | |
| men je pa bolš z blond... sam še useen je leepaa | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Sob Jan 31, 2009 11:46 pm | |
| |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Ned Feb 01, 2009 12:35 pm | |
| use ji paše .. sam jst sm jo bl z blond navajena | |
|
| |
Lussy BeBe
Osebno sporočilo: : oBup.* Razpoloženje :
| |
| |
mimi Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Tor Feb 03, 2009 3:35 pm | |
| Rjava ji čist paše=) Sam mogoče bi mogla bit mal svetlej, tmna jo starejšo naredi. Vsaj men se tko zdi. | |
|
| |
Princess Curioso
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Čet Feb 05, 2009 11:28 pm | |
| leepaa jee...men se rees mlajsa zdi k pa z unimi blond. sam mogoče bi lahko mela mal swetlej.. | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Pet Feb 06, 2009 9:48 am | |
| ful ji paše....samo se mi zdi,da ji je blontna bol!! | |
|
| |
Gabrielle Visitante
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Pet Feb 06, 2009 3:16 pm | |
| | |
|
| |
RebeLdegirLx3 Curioso
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Ned Feb 08, 2009 1:49 pm | |
| fuuuL lepa. sm blond ji bolj paše | |
|
| |
Niikica.x3 Estrellita
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka Ned Feb 08, 2009 4:28 pm | |
| Iaa, men se tud zdi da ji blond najbolj paše, sam z rjavimi tud ni tak grda. S črnimi pa se mi zdi da bi bla obupna, črna barva las ji pa res ne bi pristajala. | |
|
| |
Dulce Maria Visitante
Razpoloženje :
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ani ne moremo več klicat blondinka | |
| |
|
| |
| Ani ne moremo več klicat blondinka | |