Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
Naslov sporočila: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Sre Feb 04, 2009 7:06 pm
Čeprav člani skupine RBD niso znali povedati ali bodo izvedli zadnji koncert v Mehiki je to potrdila njihova glasbena založba, ki v televizijski reklami trdi, da se bo skupina poslovila tudi od azteške zemlje.
Po zadnjem koncertu v Madridu decembra lani so se pojavile mnoge govorice, da bo skupina imela še en koncert v rodni Mehiki. Čeprav so člane skupine večkrat vprašali, če je kakšna možnost te niso mogli ničesar potrditi.
Kljub vsemu se je ta teden na mehiški televiziji pojavila promocijska reklama singla "para olvidarte de mi", kjer oznanijo tudi nekaj informacij skupine, ter potrjujejo koncert v Mehiki.
"Pričakujte zadnji koncert v Mehiki" pravi zadnje sporočilo v reklami, ki prav tako oznanja izid zadnjega albuma skupine, ki bo na svetovni ravni izšel 10. marca 2009.
Nazadnje urejal/a × ninć × Čet Feb 05, 2009 12:45 am; skupaj popravljeno 2 krat
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Sre Feb 04, 2009 7:18 pm
lepoo to
ampak bo za Mehičane tole čist morilno
js vem da bi na njihovem mestu umrla... komi komi sm sprejela slovo.... ne morm jih več občudovat na odru pol pa da spet skupi zapojejo.... čez 3 ure pa spet razpad
resnično..vesela sm da se tole ne dogaja pr nas ker nevem če bi sploh bla psihično sposobna it na koncert
ceu svet se poslovi... pol pa spet še 1x.... lih bolečina se mal pomiri... pa se rane spet odprejo
preveč bi blo tole zame... se nebi pobrala doug časa..sm rpepričana
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Sre Feb 04, 2009 7:21 pm
ok jim čist prvošćim, ker niso mel koncerta pa lepo bo spet videt posnetke
Drgač pa ja bekii... bo kruto ja glih ko smo sprejel da jih ne bomo več vidl skupi na odru pa spet
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Sre Feb 04, 2009 7:34 pm
Dejte no kaj ste taki pesimisti. Js sm ful ful ful ful ful ful ful ful ful ful ful ful vesela da bo koncert u mehiki .. sm si ga želelaaaaa in komi čakam da jih spet vidm skupi, da jih spet vidm na odru, da zapojejo para olvidarte de mi
pa čeprou bodo zadnjič.
Sesa. Estrellita
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Sre Feb 04, 2009 7:59 pm
uiiiuiii. komi čakam da jih speT vidm skupi. čeprou bo To The hardesT Thing.! Lohk bom sLišeLa para oLvidarTe de mi u živoo.!!! . Ljubim jih.!.
mimi Curioso
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Sre Feb 04, 2009 8:43 pm
× ninć × je napisal/a:
Dejte no kaj ste taki pesimisti. Js sm ful ful ful ful ful ful ful ful ful ful ful ful vesela da bo koncert u mehiki .. sm si ga želelaaaaa in komi čakam da jih spet vidm skupi, da jih spet vidm na odru, da zapojejo para olvidarte de mi
pa čeprou bodo zadnjič.
Se strinjam s tabo. bo pa sigurno to en zlo velik šou z miljon presenečenji. Oh in a si predstavljate usa ta čustva k bojo^^
p.s ninć zlo lep kompletek=)
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Čet Feb 05, 2009 1:54 am
supeeeeer tole bo za Mehičane res neki naj naj naj pa za nas tut upam da bojo DVD naredl to bi blo pa še bl zakon
komi čakam, da slišim nove pesmi v živo če bojo vsaj pou tak dobre kot Para olvidarte de mi, bo Tina zeloooo zadovoljna
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Čet Feb 05, 2009 5:44 pm
sej sm js tut ful happy še posebi če bi DVD nardil
Mehičanom se bo pa tk zmešal
MimiUckerman BeBe
Osebno sporočilo: : When You Can Live Forever, What Do You Live For?
♥ ♥ ♥ Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Čet Feb 05, 2009 8:23 pm
OOO ful dobrr....Sm že misla da jih nebom nikul več vidla....Tko k pravi jessy bo lepo gledat posnetke ko so skupaj na odru In k bojo zapel Para olvidarte de mi
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Pet Feb 06, 2009 9:51 am
oooo....ful dobro,da bojo še skup igrali pa peli!!
anci Estrellita
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Pet Feb 06, 2009 3:16 pm
Waa.. Čist sm zloo VESEELAA!! sam Blo bi mi bolš če bi mel še enkrt v Sloveniji koncert.. ampak Pustimo se presenetit.. ..Upm da se mi bodo sanje uresničle ampk do takrat lahk usai sanjam kr sanje niso prepovedane
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Pet Feb 06, 2009 4:09 pm
Ta koncert bo brezplačen? sm dans v Žurnalu prebrala
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Pet Feb 06, 2009 4:11 pm
jessy je napisal/a:
Ta koncert bo brezplačen? sm dans v Žurnalu prebrala
kaii? brezplačen?
wow to bo folka ko rusov
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Pet Feb 06, 2009 4:13 pm
ja kao piše da bo njihov zadn CD Para olvidarte de mi ugledal svet 10 marca, skupina pa bo v Mehiki imela brezplačen koncert
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Pet Feb 06, 2009 4:18 pm
uuu... lepo pol
in pa.. al bi blo za plačat al pa ne ..Mehičani bi šli 100%
carri* Estrellita
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Pet Feb 06, 2009 5:06 pm
hočm v mehikoooo
komi čakam posnetkeeeeee
LuCy* Curioso
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Pet Feb 06, 2009 11:05 pm
kolk bi bla vesela da bi jih sam š enkrat vidla skupaj peti na koncertu
Ninaa Admin
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Tor Feb 10, 2009 11:34 pm
Konec aprila naj bi bili trije koncerti na nacionalnem avditoriju, predvidevam, da jih bomo lahko spremljali vsi
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Tor Feb 10, 2009 11:39 pm
oooo blo bi noro js se bom tk jokala zram da ne bom nč vidla
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Sre Feb 11, 2009 1:09 am
jessy je napisal/a:
oooo blo bi noro js se bom tk jokala zram da ne bom nč vidla
bom kr začela šparat pakete robčkov
ne ma če bo tko.. ohh... zadnje zadnje slovo
Dulce96* Estrellita
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Pet Feb 13, 2009 4:39 pm
Para olvidarte de mi Res sm vesela da bojo mel u Mehiki in da bo brezplačen koncert
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki!