Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Najavljeno zadnje slovo v Mehiki!

Go down 
+8
*Dul<3*
MimiUckerman
t@čk@
mimi
Sesa.
jessy
Bekiii*
Ninaa
12 posters
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! 026

Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Najavljeno zadnje slovo v Mehiki!   Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Icon_minitimeSre Feb 04, 2009 7:06 pm

Najavljeno zadnje slovo v Mehiki! Image2

Čeprav člani skupine RBD niso znali povedati ali bodo izvedli zadnji koncert v Mehiki je to potrdila njihova glasbena založba, ki v televizijski reklami trdi, da se bo skupina poslovila tudi od azteške zemlje.

Po zadnjem koncertu v Madridu decembra lani so se pojavile mnoge govorice, da bo skupina imela še en koncert v rodni Mehiki. Čeprav so člane skupine večkrat vprašali, če je kakšna možnost te niso mogli ničesar potrditi.

Kljub vsemu se je ta teden na mehiški televiziji pojavila promocijska reklama singla "para olvidarte de mi", kjer oznanijo tudi nekaj informacij skupine, ter potrjujejo koncert v Mehiki.

"Pričakujte zadnji koncert v Mehiki" pravi zadnje sporočilo v reklami, ki prav tako oznanja izid zadnjega albuma skupine, ki bo na svetovni ravni izšel 10. marca 2009.