Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Anahi se vrača na male zaslone! Sre Feb 18, 2009 12:11 am | |
| Anahi bo protagonistka nove telenovele producentke Carle Estrade, remaika "Tu o Nadie". Mehiška različica se bo imenovala "Sortilegio", je potrdila producentka. "Morali smo uskladiti vse urnike in prišli smo do zaključka, da bo Anahi protagonistka skupaj z Williamom Levyem."
Med drugimi bo v igralski zasedbi tudi Daniela Romo, ki bo igrala mamo Williama, ime ji bo Victoria, ki bo dobra osebnost in bo prav tako presenetila s spremembo videza.
S snemanjem bodo pričeli sredi meseca marca, poleg televisinih studiov ostale lokacije še iščejo. Da bi producentka še dopolnila igralsko zasedbo bo imela castinge vendar ji je zelo pomembno, da je uresničila enega svojih ciljev in bo sodelovala z Anahi.
Nazadnje urejal/a × ninć × Sre Feb 18, 2009 12:33 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Anahi se vrača na male zaslone! Sre Feb 18, 2009 12:21 am | |
| js sm pa na album upala... no pa vsaj... gledal jo bomo lahka zdej bo še pa anahi s tem igrala ko je maite... men je pa tk antipatičen... | |
|
Mrs. Uckermann Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Anahi se vrača na male zaslone! Sre Feb 18, 2009 12:34 am | |
| haha jessy besede si mi vzela z jezika meni tudi ni všeč William.. vseeno.. želim ji vso srečo in veliko uspeha | |
|
Princess Curioso
| Naslov sporočila: Re: Anahi se vrača na male zaslone! Čet Feb 19, 2009 12:05 am | |
| al se strinjam s jessy pa Mrs. Uckermann..zgleda sploh nubenmu ni useč. no ja sam wazn da dela to kar jo weseli | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Anahi se vrača na male zaslone! | |
| |
|