| Maite Perroni v novi telenoveli! | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| |
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli! Sob Mar 28, 2009 5:25 pm | |
| hja... sej ne vem ka nej rečem Pr CCEA mi je ful zakon... fajn igra lepo za njo... sam upam da ne bo zašla v pevske vode, ker je ne mislim poslušat xD | |
|
| |
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli! Sob Mar 28, 2009 8:43 pm | |
| ja bravo Maite js sicer nimam časa spremlat CCEA, sam sm zadnič ujela en del in sm opazla, da je May res vsestranska igralka...če pogledamo njeno vlogo v Rebelde, ki se popolnoma razlikuje od vloge v RBD la familia, v CCEA pa spet igra popolnoma različno osebnost. Tak da če so Dul kdaj očitali, da Miranda kdaj malo spominja na Roberto, tega Maite ne morejo očitat. Maite bi defenitivno morala nadaljevati z igranjem....dobra je v tem . Boljša kot v petju to je ta telenovela v kateri naj bi tut Poncho nastopal ane? | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli! Sob Mar 28, 2009 8:46 pm | |
| Ponchota ne bo v tej telenoveli, tisto je bil trač | |
|
| |
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| |
| |
Ninaa Admin
| |
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli! Ned Apr 12, 2009 9:58 am | |
| ja res super saj ona vedno super igra v telenovelah |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli! Ned Apr 12, 2009 10:48 am | |
| oooo bljak xD Ta tip je pa men tk slinast | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli! Ned Apr 12, 2009 11:03 am | |
| haha men je tut on fuj. sej mi je biu levy tut fuj pa sta se ujela tko da bomo vidl sam ta mi je bolj fuj kot levy haha | |
|
| |
dul.fan* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli! Pet Apr 17, 2009 3:42 pm | |
| Maite prau rulza u teh nadeljevankah res. Saj ful zakonsko igra. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli! | |
| |
|
| |
| Maite Perroni v novi telenoveli! | |
|