Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Maite Perroni v novi telenoveli!

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Maite Perroni v novi telenoveli! 026

Maite Perroni v novi telenoveli! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Maite Perroni v novi telenoveli!   Maite Perroni v novi telenoveli! Icon_minitimeSob Mar 28, 2009 3:03 pm

Maite Perroni v novi telenoveli! Image5

Maite Perroni bo protagonistka nove tlenovele producenta Juana Ossorio "Mi Pecado"
Uspeh mlade igralke s telenovelo Ciudado Con El Angel ji je odprl mnoga vrata za naprej. Poleg tega da je glavni obraz kozmetične linije in produktov cuidado de la piel (pazljivo s kožo) dobiva odlične ponudbe z vseh strani.

Ena izmed teh ponudb je bila od producenta Pedra Torresa, ki jo je povabil k sodelovanju v zelo uspešni seriji Mujeres Asesinas.
Zadnja izmed ponudb pa je bila od producenta Juana Osorio, ki ji je ponudil protagonistično vlogo telenovele "Mi Pecado" katero je Maite sprejela in kmalu bomo spremljali njen povratek k telenovelami.

Še vedno pa ni potrjeno ali je zaradi tega preklicala ponudbo, da bi sodelovala v enem delu serije Mujeres Asesinas.
Maite je očitno postala ena izmed najbolj iskanih igralk mehiških producentov.
Čestitamo, Maite!
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Maite Perroni v novi telenoveli! Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli!   Maite Perroni v novi telenoveli! Icon_minitimeSob Mar 28, 2009 5:25 pm

hja... sej ne vem ka nej rečem Maite Perroni v novi telenoveli! 226757
Pr CCEA mi je ful zakon... fajn igra Maite Perroni v novi telenoveli! 57581

lepo za njo... sam upam da ne bo zašla v pevske vode, ker je ne mislim poslušat xD
Nazaj na vrh Go down
t@čk@
BeBe
BeBe
t@čk@

Osebno sporočilo: : what to do...what to say
Razpoloženje : Maite Perroni v novi telenoveli! Free-ashamed-smileys-705

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli!   Maite Perroni v novi telenoveli! Icon_minitimeSob Mar 28, 2009 8:43 pm

ja bravo Maite Maite Perroni v novi telenoveli! 97525
js sicer nimam časa spremlat CCEA, sam sm zadnič ujela en del in sm opazla, da je May res vsestranska igralka...če pogledamo njeno vlogo v Rebelde, ki se popolnoma razlikuje od vloge v RBD la familia, v CCEA pa spet igra popolnoma različno osebnost.
Tak da če so Dul kdaj očitali, da Miranda kdaj malo spominja na Roberto, tega Maite ne morejo očitat.
Maite bi defenitivno morala nadaljevati z igranjem....dobra je v tem Maite Perroni v novi telenoveli! 57581 . Boljša kot v petju Maite Perroni v novi telenoveli! 67643

to je ta telenovela v kateri naj bi tut Poncho nastopal ane? Maite Perroni v novi telenoveli! 226757 Maite Perroni v novi telenoveli! 57581 Maite Perroni v novi telenoveli! 226757 Maite Perroni v novi telenoveli! 57581
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli!   Maite Perroni v novi telenoveli! Icon_minitimeSob Mar 28, 2009 8:46 pm

Ponchota ne bo v tej telenoveli, tisto je bil trač Maite Perroni v novi telenoveli! 97525
Nazaj na vrh Go down
t@čk@
BeBe
BeBe
t@čk@

Osebno sporočilo: : what to do...what to say
Razpoloženje : Maite Perroni v novi telenoveli! Free-ashamed-smileys-705

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli!   Maite Perroni v novi telenoveli! Icon_minitimeSob Mar 28, 2009 8:48 pm

× ninć × je napisal/a:
Ponchota ne bo v tej telenoveli, tisto je bil trač Maite Perroni v novi telenoveli! 97525

ooooo...pa kdaj drugič Maite Perroni v novi telenoveli! 226757 js upam, da ne bo sam filme skos snemu....lahk bi kdaj na kako nadaljevanko prešaltu Maite Perroni v novi telenoveli! 57581
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli!   Maite Perroni v novi telenoveli! Icon_minitimePet Apr 03, 2009 2:03 pm

Maite Perroni v novi telenoveli! 001

Protagonist skupaj z Maite bo Erick Elías, katerega poznamo iz telenovele Črni Biser!

Maite Perroni v novi telenoveli! Erick-elias-370x270
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli!   Maite Perroni v novi telenoveli! Icon_minitimeNed Apr 12, 2009 9:58 am

ja res super
saj ona vedno super igra v telenovelah
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Maite Perroni v novi telenoveli! Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli!   Maite Perroni v novi telenoveli! Icon_minitimeNed Apr 12, 2009 10:48 am

oooo bljak xD
Ta tip je pa men tk slinast Maite Perroni v novi telenoveli! 226757
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli!   Maite Perroni v novi telenoveli! Icon_minitimeNed Apr 12, 2009 11:03 am

haha men je tut on fuj.
sej mi je biu levy tut fuj pa sta se ujela tko da bomo vidl
sam ta mi je bolj fuj kot levy haha Maite Perroni v novi telenoveli! 81811
Nazaj na vrh Go down
dul.fan*
Visitante
Visitante
dul.fan*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli!   Maite Perroni v novi telenoveli! Icon_minitimePet Apr 17, 2009 3:42 pm

Maite prau rulza u teh nadeljevankah res. Saj ful zakonsko igra. Maite Perroni v novi telenoveli! 57581
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite Perroni v novi telenoveli!   Maite Perroni v novi telenoveli! Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Maite Perroni v novi telenoveli!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Dulce in Ucker skupaj v novi telenoveli ?
» Poncho v novi seriji.
» Any ponovno v telenoveli?