Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Juventud 2009

Go down 
AvtorSporočilo
THEkiiti
BeBe
BeBe
THEkiiti

Razpoloženje : Juventud 2009 Krank_2

Juventud 2009 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Juventud 2009   Juventud 2009 Icon_minitimeNed Apr 12, 2009 10:23 am

Juventud 2009 Image9
Odprto je glasovanje za nominacije na podelitvi nagrad Premios Juventud 2009, ki je ena izmed najbolj popularnih podelitev v Latinski Ameriki. Nominiraš lahko Anahi in RBD v kategorijah ''glasba'', ki vsebuje - ''Perfektno kombinacij'' (Anahi, Dulce in Tiziano Ferro), kako super se premika in pleše (Anahi), najboljši glas (Anahi), pesem, ki gre najbolje v uho (RBD-Para olvidarte de mi), umrem brez tega CDja (RBD-Para olvidart de mi), moj najljubši koncert (RBD-Tour del aadios), Najboljša pesem (RBD-Para olvidarte de mi), moja pop pevka (Anahi), moj najljubši video (Izbereš si lahko en video od RBDja), za nominiranje v tej kategoriji
Naslednja kategorija je ''videz in moda'', kjer najdeš Anahi v temi ''Hočem se oblačiti kot ona in punca, ki mi je vzela sanje'' za glasovanje
In zadnja kategorija kjer so nominirani Any in RBD je ''Pop kultura'' kjer lahko nominirate Anahi v temi ''Moj idol je'' v ''pogledu paparacov in v prostoru romanc'' lahko nominirate Rodriga in Any. Za glasovanje CLICK AQUI

Torej, ko enkrat glasuješ nam Univision ne dovoli glasovati ponovno, ampak lahko še vedno izbrišeš piškotke iz računalnika in ponovno glasuješ za Any in RBD in jih podpiraš!

Glasuješ lahko na teh straneh ->
http://www.univision.com/content/content.jhtml?chid=6&schid=10416&secid=10417&cid=1472801
Nazaj na vrh Go down

Juventud 2009
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Premios Juventud 2010
» Billboard 2009
» RBD nominirani na "Billboard Latino 2009"