THEkiiti BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Juventud 2009 Ned Apr 12, 2009 10:23 am | |
|
Odprto je glasovanje za nominacije na podelitvi nagrad Premios Juventud 2009, ki je ena izmed najbolj popularnih podelitev v Latinski Ameriki. Nominiraš lahko Anahi in RBD v kategorijah ''glasba'', ki vsebuje - ''Perfektno kombinacij'' (Anahi, Dulce in Tiziano Ferro), kako super se premika in pleše (Anahi), najboljši glas (Anahi), pesem, ki gre najbolje v uho (RBD-Para olvidarte de mi), umrem brez tega CDja (RBD-Para olvidart de mi), moj najljubši koncert (RBD-Tour del aadios), Najboljša pesem (RBD-Para olvidarte de mi), moja pop pevka (Anahi), moj najljubši video (Izbereš si lahko en video od RBDja), za nominiranje v tej kategoriji Naslednja kategorija je ''videz in moda'', kjer najdeš Anahi v temi ''Hočem se oblačiti kot ona in punca, ki mi je vzela sanje'' za glasovanje In zadnja kategorija kjer so nominirani Any in RBD je ''Pop kultura'' kjer lahko nominirate Anahi v temi ''Moj idol je'' v ''pogledu paparacov in v prostoru romanc'' lahko nominirate Rodriga in Any. Za glasovanje CLICK AQUI
Torej, ko enkrat glasuješ nam Univision ne dovoli glasovati ponovno, ampak lahko še vedno izbrišeš piškotke iz računalnika in ponovno glasuješ za Any in RBD in jih podpiraš!
Glasuješ lahko na teh straneh -> http://www.univision.com/content/content.jhtml?chid=6&schid=10416&secid=10417&cid=1472801
| |
|