Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Poncho beži pred škandali. Ned Apr 19, 2009 3:50 pm | |
| Po izkušnjah, ki jih je pridobil s skupino RBD, Alfonso Herrera išče priložnosti v filmski industriji, glasbo pa bo kot sam pravi opustil. "Nikoli ne bom vstopil v igro z mediji, saj iščejo le informacije o mojem zasebnem življenju, in tega ne dovolim iz spoštovanja do svoje publike in do sebe. Razumem, da je to njihovo delo a jaz ne bom sodeloval v čem takem. Vem do kje je moja meja, publiki pa se opravičujem, ker ne vejo vseh detajlev o mojem zasebnem življenju."
V intervjuju po snemanju animacijskega filma "Igor", kjer je posodil glas glavnemu junaku je povedal še, da bo v tem letu izšel še en njegov film imenovan "Venezzia", katerega je snemal v Venezueli govori pa o vlogi te države med drugo svetovno vojno.
"Vabijo me še v monoge druge projekte a zaenkrat ni nič konkretnega, po tem ko se je končal RBD sem imel čas razmisliti o svojem življenju, ga obnoviti, zdaj preživljam veliko časa z prijatelji in družino in tako želim uživati še naprej. Dobil sem ponudbe tudi iz glasbe a ta ni na listi mojih prioritet."
Še en dosežek Poncha je, da je nominiran na nagradah "Diosa de Plata" z filmom "Volverte a ver" v kategoriji Revelación Masculina (najboljše odkritje moškega igralca), poleg tega pa je sodeloval tudi v enem delu kolumbijske serije "Tiempo final". | |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Poncho beži pred škandali. Ned Apr 19, 2009 7:34 pm | |
| ga čist razumem... tut nam ne bi blo fajn če bi bli skos novinarji okrog nas sm pa žalostna, ker res ne bo več stopu na oder | |
|
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Poncho beži pred škandali. Tor Apr 21, 2009 4:08 pm | |
| | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Poncho beži pred škandali. Tor Apr 21, 2009 4:13 pm | |
| Mene pa ful Venezzia zanima. Sliš se mi tok dobr film k sm zgodbo brala sm čis not padla Drgač pa sej prov da ohranja svoj privatn lajf. Sej obadva z Dulce odkar sta nehala hodt sta bolj zaprta prot novinarji kot kadarkoli. Sta že izkusla da ne prnesejo nč dobrga... | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Poncho beži pred škandali. | |
| |
|