Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Poncho beži pred škandali.

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Poncho beži pred škandali. 026

Poncho beži pred škandali. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Poncho beži pred škandali.   Poncho beži pred škandali. Icon_minitimeNed Apr 19, 2009 3:50 pm

Poncho beži pred škandali. Image8

Po izkušnjah, ki jih je pridobil s skupino RBD, Alfonso Herrera išče priložnosti v filmski industriji, glasbo pa bo kot sam pravi opustil.
"Nikoli ne bom vstopil v igro z mediji, saj iščejo le informacije o mojem zasebnem življenju, in tega ne dovolim iz spoštovanja do svoje publike in do sebe. Razumem, da je to njihovo delo a jaz ne bom sodeloval v čem takem. Vem do kje je moja meja, publiki pa se opravičujem, ker ne vejo vseh detajlev o mojem zasebnem življenju."

V intervjuju po snemanju animacijskega filma "Igor", kjer je posodil glas glavnemu junaku je povedal še, da bo v tem letu izšel še en njegov film imenovan "Venezzia", katerega je snemal v Venezueli govori pa o vlogi te države med drugo svetovno vojno.

"Vabijo me še v monoge druge projekte a zaenkrat ni nič konkretnega, po tem ko se je končal RBD sem imel čas razmisliti o svojem življenju, ga obnoviti, zdaj preživljam veliko časa z prijatelji in družino in tako želim uživati še naprej. Dobil sem ponudbe tudi iz glasbe a ta ni na listi mojih prioritet."

Še en dosežek Poncha je, da je nominiran na nagradah "Diosa de Plata" z filmom "Volverte a ver" v kategoriji Revelación Masculina (najboljše odkritje moškega igralca), poleg tega pa je sodeloval tudi v enem delu kolumbijske serije "Tiempo final".
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Poncho beži pred škandali. Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poncho beži pred škandali.   Poncho beži pred škandali. Icon_minitimeNed Apr 19, 2009 7:34 pm

ga čist razumem... tut nam ne bi blo fajn če bi bli skos novinarji okrog nas Poncho beži pred škandali. 854425

sm pa žalostna, ker res ne bo več stopu na oder Poncho beži pred škandali. 101819
Nazaj na vrh Go down
Bekiii*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Bekiii*

Razpoloženje : Poncho beži pred škandali. 6698

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poncho beži pred škandali.   Poncho beži pred škandali. Icon_minitimeTor Apr 21, 2009 4:08 pm

ma ga čist štekam...
novinarji so učasih čist out no Poncho beži pred škandali. 60704 ne morš zato ker je pač nekdo slaven pa zdej met novinarje na usakem koraku...
še hujš ko ps Poncho beži pred škandali. 226757 Poncho beži pred škandali. 701928

fuul bi bla vesela če bi kdaj kei zapel ane Poncho beži pred škandali. 226757 Poncho beži pred škandali. 57581 Poncho beži pred škandali. 57581
če pa bo igrau pa tud ok Poncho beži pred škandali. 57581 ker vem da bo eden izmed najboljših igralcev...ponudbe mu kr letijo no Poncho beži pred škandali. 57581 Poncho beži pred škandali. 57581 Poncho beži pred škandali. 57581

tole ko posodi glas Igorju bi rada vidla Poncho beži pred škandali. 226757 Poncho beži pred škandali. 57581
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Poncho beži pred škandali. 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poncho beži pred škandali.   Poncho beži pred škandali. Icon_minitimeTor Apr 21, 2009 4:13 pm

Mene pa ful Venezzia zanima. Sliš se mi tok dobr film k sm zgodbo brala sm čis not padla Poncho beži pred škandali. 226757
Drgač pa sej prov da ohranja svoj privatn lajf. Sej obadva z Dulce odkar sta nehala hodt sta bolj zaprta prot novinarji kot kadarkoli. Sta že izkusla da ne prnesejo nč dobrga...
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poncho beži pred škandali.   Poncho beži pred škandali. Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Poncho beži pred škandali.
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1