THEkiiti BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Anahi končala z Rodrigom Tor Apr 21, 2009 8:29 pm | |
| Mehiški progam "NXClusiva" je objavil mini-sporočilo, da obstaja možnost, da je Anahi končala zvezo s svojm fantom, Rodrigom Ruiz de Teresa. To naj bi bile le govorice, vendar jih Anahi še ni komentirala. VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=7-9qhhG6-GYEl programa Mexicano " NXClusiva " publico una mini-nota , donde comentn que posiblemente la interprete de " Desaparecio " , Anahí termiuno con su novio Rodrigo Ruiz de Teresa. Esto es sólo un Rumor pero Anahi no comentó este. | |
|
niwshyka_dul Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Anahi končala z Rodrigom Tor Apr 21, 2009 9:04 pm | |
| doklr tega Any ne bo sama povedala jim tega čist nč ne vrjamm
najprej so govorl da se bo poročila, zdej pa da so bo razšla.......sej niso prsebni
to so pomojm sam kkšni novi trači da bi mel večjo gledanost | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Anahi končala z Rodrigom Tor Apr 21, 2009 9:08 pm | |
| Ah nevem. Revija quien trdi isto lol Bomo vidli js ne vrjamem nč dokler Any tega ne reče. Sploh pa u tem videu rečejo, da zato ker soo jo vidli z dvema fantoma nekje halo to ni noben razlog...pa še to so se lahka tut zmisll | |
|
THEkiiti BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Anahi končala z Rodrigom Tor Apr 21, 2009 9:22 pm | |
| ninč se strinjam Ti mediji so čist "vrtgani" Vse povedo kar jim pride na pamet. Tut jaz jim včasih sploh ne vrjamem | |
|
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Anahi končala z Rodrigom Tor Apr 21, 2009 11:32 pm | |
| Če nism to slišala že najmanj 5x Dokler Any tega ne pove sploh ne bom nč komentirala niti razmišlala o tem... | |
|
Natty Visitante
Osebno sporočilo: : popcorn time =D jaaja Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Anahi končala z Rodrigom Čet Maj 07, 2009 5:17 pm | |
| ma ke bala dej XD kr so jo vidli z dvema fantoma zdej že pomeni da kao ni z rodrigom.. ampak najbolj absurdno je blo to, da so mislili da je chris spreobrnu kr so ga vidli v družbi 2 punc?WTF ampak če je končala z njim upam da je ona njega pustila, da ona ne bi trpela | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Anahi končala z Rodrigom | |
| |
|