THEkiiti BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Poncho in Anahi v "Camaleones"? Čet Apr 23, 2009 10:45 pm | |
|
Potrjeno je, da bosta Belinda in Pee Wee nova protagonista mladinske telenovele "Camaleones" na Canal de las Estrellas, ki bo nasledil "Verano de amor".
V tej drugi televisini avantgardni telenoveli producirani s strani Rosy Ocampo bosta glavni vlogi odigrala pevka Belinda in Pee Wee, prav tako pa se govori, da se je tudi Alfonso Herrera že dogovoril s producentko za vlogo drugega protagonista zgodbe, saj bosta v telenoveli dva mlada protagonistična para.
Ni še znano kateri so drugi igralci, kdaj se bodo začela snemanja in kdaj se bo začela telenovela predvajati, vendar pa bo predstavitev telenovele že kmalu. Druga zelo močna govorica pa je, da je Rosy Ocampo v pogovorih z Anahi, da bi pevka zapolnila sliko štirih protagonistov.
Dobra novica te produkcije je tudi to, da ta telenovela ni remaik kake argentinske ali kolumbijske, kar se zadnja leta dostikrat počenja v Mehiki.
vir: univision.com | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Poncho in Anahi v "Camaleones"? Čet Apr 23, 2009 11:00 pm | |
| Prvič slišm za producentko? No ja sej ush ne poznam Am Anahi? Ne vrjamem kr se je začela ukvarjat s svojim albumom in tut če so jo povabl bo pomoje zavrnila. Poncho je pa reku, da če mu ponudjo kej kar mu bo všeč je odprt tut za telenovele tko da nevem. Sam se je dolgo govorilo da bo on igral z Belindo, kaj ga tok pripisujejo temu projektu? Belinda & PeeWee je pa nadvse zanimivo. ... sploh PeeWee u telenoveli? | |
|
dul.fan* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Poncho in Anahi v "Camaleones"? Pet Apr 24, 2009 2:03 pm | |
| se strinjam Anahi nebo sprejela. Poncho pa mogoče. Ampak Pee Wee u telenoveli no ja. | |
|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Poncho in Anahi v "Camaleones"? Čet Apr 30, 2009 2:09 pm | |
| ja Anahi nebo sprejela za toto prudocentko pa sem že slišala |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Poncho in Anahi v "Camaleones"? | |
| |
|