Naslov sporočila: Poncho in Angelique v Mujeres Asesinas Pet Apr 24, 2009 9:22 pm
prevod videa:
Ta četrtek so brali scenarij za epizodo "Soledad cautiva" (Ujetnica Soledad) serije "Mujeres Asesinas" (Morilke), kjer bo igralka Anguelique Boyer upodobila eno izmed njih.
"Seveda opravičujem dejanja Soledad, po vsem tem kar preživi. Veliko več od tega kar ji naredi Ponchotov lik Esteban je vse kar doživlja skozi epizodo. Dejansko jo Poncho ubije prej (psihično).", je povedala Anqelique.
Soledad, lik, ki ga bo upodobila Angelique je prisiljena delati brez svobode.
Alfonso Herrera, ki bo igral Estebana pa na koncu plača za svoja dejanja.
"Lik je Esteban. V bistvu ne bi rad razkril preveč. V ospredju je njegov odnos s Soledad, ki jo igra Angelique in seveda so med njima določeni konflikti, ki se pojavijo v zgodbi in ki pripeljejo do dokaj agresivnega razpleta.", je razkril Poncho.
V tej epizodi bosta sodelovala tudi Alejandra Procuna in Alberto Ballesteros v vlogi zlobnežev.
vir: youtube
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Poncho in Angelique v Mujeres Asesinas Pet Apr 24, 2009 9:33 pm
uuuuu ju bo zanimivo videt skup xD
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Poncho in Angelique v Mujeres Asesinas Pet Apr 24, 2009 10:06 pm
Oooo norooo!!! Končno me bo nekej prsillo da začnem gledat to serijo pa čeprou bom sam ta del vidla sam k me že ime tok prvleče bom zih čis not padla . Ena najuspešnejših serij v Mehiki in najbolj kvalititnih na svetu, nedvomno bravo za Ponchota . In pa super da je sprejel vlogo . Zanimivo ga bo vidt z Angelique.
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Poncho in Angelique v Mujeres Asesinas