Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: RBD nazaj v 2010? Pon Maj 04, 2009 10:29 pm | |
| Medtem, ko minevajo dnevi od novice, da se RBD razhaja, katero so objavili avgusta lani se je zgodilo veliko novega na hodnikih televise, producent telenovel clase 406, Rebelde, Lola Erase Una Vez in Verano de Amor, je ohranjal sestanke s člani skupine RBD, z vsakim posamezno. Veliko ljudi, ki so povezani z Pedrom Damianom trdi, da producent člane prosi, da za par mesecev opustijo svoje solistične projekte.
To naj bi počel, ker je prejel na tisoče e-pošt, na svoj račun, kjer fani RBDja prosijo za bolj dostojno slovo skupine, jeza fanov pa naj bi bila očitna, saj telenovela Verano de Amor ni izpolnila pričakovane gledanosti, prav tako kot singel Christopherja Uckermanna ni bil podprt kot bi si to želeli, zato naj bi producent zagotavljal, da je edini recept uspeha šestih članov skupine v svojih solističnih karierah dostojno slovo od svoje publike in da na pravi način končajo ta cikel.
Visoki podjetniki na Televisi zagotavljajo, da se bo skupina vrnila v začetku leta 2010 z drugačnim izvodom zadnjega albuma "Para Olvidarte de Mi", drugo sezono serije "RBD La Familia" in z turnejo imenovano "No es un Adios" (to ni slovo), na kateri naj bi poleg pesmi z novega albuma peli tudi svoje solistične pesmi pesmi, ki jih pripravljajo štirje od šestih članov skupine. | |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD nazaj v 2010? Pon Maj 04, 2009 10:34 pm | |
| sploh ne vem ka nej rečem po eni strani valda da sm za po drugi pa... še enkrat čez use... čez usa slovesa... ne bi prenesla | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD nazaj v 2010? Pon Maj 04, 2009 10:36 pm | |
| Ma ja js bi bla z useh strani srečna če bi blo to res. Sam da jih še mal vidm skp. Sam ne vrjamem niti besedici, nekateri bodo pa vrjel in bo bolelo ko bodo use zanikal | |
|
MimiUckerman BeBe
Osebno sporočilo: : When You Can Live Forever, What Do You Live For?
♥ ♥ ♥ Razpoloženje :
| |
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD nazaj v 2010? Tor Maj 05, 2009 3:24 pm | |
| - × ninć × je napisal/a:
- Ma ja js bi bla z useh strani srečna če bi blo to res. Sam da jih še mal vidm skp.
Sam ne vrjamem niti besedici, nekateri bodo pa vrjel in bo bolelo ko bodo use zanikal enako tole je napisala neka punca na Uniju... bi bla nadvse vesela če bi bli spet skup...sam tako upanj si dajat...mislm da uska ve da je to preprosto nemogoče.. ZAKAJ? Zto ker ne bodo kr pustil zei usega svojga dela in nove kariere ki so jo začel..in se vrnli na stare poti.... Zgleda da se je tko pač moglo zgodit... | |
|
IWannaR.S` BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD nazaj v 2010? Tor Maj 05, 2009 4:07 pm | |
| - × ninć × je napisal/a:
- Ma ja js bi bla z useh strani srečna če bi blo to res. Sam da jih še mal vidm skp.
Sam ne vrjamem niti besedici, nekateri bodo pa vrjel in bo bolelo ko bodo use zanikal jaz se totalno strinjam . kaj pa če vse spodleti in ne bo nič od tega narejeno mislim da se morajo vsi fani sprjaznit da ne bodo več skupaj ampak bodo uspeli posamezno . jaz sem se sprijaznila in kaj je je | |
|
niwshyka_dul Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD nazaj v 2010? Tor Maj 05, 2009 9:11 pm | |
| ne vem kaj naj rečm
še enkrat skoz slovo.......to bo kriza | |
|
tinckuuu Curioso
| Naslov sporočila: Re: RBD nazaj v 2010? Tor Maj 05, 2009 9:27 pm | |
| jst bi bla full happy če bi bli spet skupi ker bi jih rada spet vidla in poslušala kako so slavni k jih mam fuul rada
sam ja no ne smemo preveč upat ker je uprašaj kaj bo | |
|
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD nazaj v 2010? Sre Maj 06, 2009 5:17 pm | |
| RBD spet nazai .. naileps bi blo če bi bli res spet skupi..ampk pol spet RAZPAD? .. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: RBD nazaj v 2010? | |
| |
|