Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Skini foruma

Go down 
+4
IWannaR.S`
jessy
nezaa
Tončka
8 posters
AvtorSporočilo
Tončka
Dulce's team
Dulce's team
Tončka

Razpoloženje : Skini foruma Crash

Skini foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Skini foruma   Skini foruma Icon_minitimeSre Dec 09, 2009 12:00 am

Tukaj si lahko ogledate videze foruma, ki so bili.
Niso vsi ampak nekaj pa jih je. Skini foruma 57581
https://dulcesclub.catsboard.com/Skini-h4.htm
Nazaj na vrh Go down
nezaa
Dulce's team
Dulce's team
nezaa

Razpoloženje : Skini foruma 026

Skini foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Skini foruma   Skini foruma Icon_minitimeSre Dec 09, 2009 12:17 am

Ful dobra ideja..tko, da se mal spomnemo za nazaj. Škoda, ker nimate že od začetka Skini foruma 92295
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Skini foruma Free-jumping-smileys-431

Skini foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Skini foruma   Skini foruma Icon_minitimeSre Dec 09, 2009 3:58 pm

mah sej od začetka je blo bol grozno use skup Skini foruma 701928
Nazaj na vrh Go down
IWannaR.S`
BeBe
BeBe
IWannaR.S`

Razpoloženje : Skini foruma Free-confused-smileys-327

Skini foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Skini foruma   Skini foruma Icon_minitimeSre Dec 09, 2009 4:23 pm

Skini foruma 10641 kaj morš samo pa je dobra ideja da se vidi v zgodovino izgleda Skini foruma 57581
Nazaj na vrh Go down
DM.Lover
Curioso
Curioso
DM.Lover

Razpoloženje : Skini foruma Type

Skini foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Skini foruma   Skini foruma Icon_minitimePet Jan 01, 2010 10:52 pm

Lahko bi enkrat nardili >>in memori...< pa bi forum preuredili kakršen je zgledal ko je komaj nastal al pa bolj stari skin zberete Skini foruma 98421
Nazaj na vrh Go down
Mihc.^^
Visitante
Visitante
Mihc.^^

Osebno sporočilo: : DMworld &#9829;
Razpoloženje : Skini foruma Sign0028

Skini foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Skini foruma   Skini foruma Icon_minitimePon Jan 25, 2010 9:30 pm

Vsi skini so mi bli carski res <33 jst imam od enega samo navigacijo ^^ a vam dam al kako?čeprav ni tega skina še ^^
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Skini foruma 026

Skini foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Skini foruma   Skini foruma Icon_minitimePon Jan 25, 2010 10:05 pm

Mihc.^^ je napisal/a:
Vsi skini so mi bli carski res <33 jst imam od enega samo navigacijo ^^ a vam dam al kako?čeprav ni tega skina še ^^

Vrjetno ga niti nimamo ker nismo vse uspel slikat.
Lahko pa pokažeš ja Skini foruma 226757
Nazaj na vrh Go down
Arabela
Curioso
Curioso

Razpoloženje : Skini foruma Smiley_02

Skini foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Skini foruma   Skini foruma Icon_minitimeTor Jan 26, 2010 5:36 pm

Gosh,tole je pa dobra ideja.
    In ja,res so mi popolnoma vsi skini všeč. Fascinirali so me,čeprav mi je ta,zdajšnji nekako najbolj všeč,verjetno ravno zaradi živahnih barv,ki jih naravnost obožujem. Všeč mi je,da ste si pri vseh izgledih 'upali' if you know what I mean. Tako da res,vidim da ste se že od samega začetka trudili za forum in da je vsak skin nekaj drugačnega. Super
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Skini foruma Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Skini foruma   Skini foruma Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Skini foruma
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1