Tončka Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Skini foruma Sre Dec 09, 2009 12:00 am | |
| | |
|
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Skini foruma Sre Dec 09, 2009 12:17 am | |
| Ful dobra ideja..tko, da se mal spomnemo za nazaj. Škoda, ker nimate že od začetka | |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Skini foruma Sre Dec 09, 2009 3:58 pm | |
| mah sej od začetka je blo bol grozno use skup | |
|
IWannaR.S` BeBe
Razpoloženje :
| |
DM.Lover Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Skini foruma Pet Jan 01, 2010 10:52 pm | |
| Lahko bi enkrat nardili >>in memori...< pa bi forum preuredili kakršen je zgledal ko je komaj nastal al pa bolj stari skin zberete | |
|
Mihc.^^ Visitante
Osebno sporočilo: : DMworld ♥ Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Skini foruma Pon Jan 25, 2010 9:30 pm | |
| Vsi skini so mi bli carski res <33 jst imam od enega samo navigacijo ^^ a vam dam al kako?čeprav ni tega skina še ^^ | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Skini foruma Pon Jan 25, 2010 10:05 pm | |
| - Mihc.^^ je napisal/a:
- Vsi skini so mi bli carski res <33 jst imam od enega samo navigacijo ^^ a vam dam al kako?čeprav ni tega skina še ^^
Vrjetno ga niti nimamo ker nismo vse uspel slikat. Lahko pa pokažeš ja | |
|
Arabela Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Skini foruma Tor Jan 26, 2010 5:36 pm | |
| Gosh,tole je pa dobra ideja. In ja,res so mi popolnoma vsi skini všeč. Fascinirali so me,čeprav mi je ta,zdajšnji nekako najbolj všeč,verjetno ravno zaradi živahnih barv,ki jih naravnost obožujem. Všeč mi je,da ste si pri vseh izgledih 'upali' if you know what I mean. Tako da res,vidim da ste se že od samega začetka trudili za forum in da je vsak skin nekaj drugačnega. Super | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Skini foruma | |
| |
|