nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Zapestnica "DULCE" [dražba 8] KONČANO! Pet Jan 22, 2010 8:52 pm | |
| ZAČETNA CENA ZAPESTNICE JE 50 centov!Kdo ponudi več? Če še niste prebrali navodila za sodelovanje v dražbah in neveste za kaj točno gre jih najdete tukaj. | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Zapestnica "DULCE" [dražba 8] KONČANO! Pet Jan 22, 2010 8:55 pm | |
| | |
|
vondsi Grafik
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Zapestnica "DULCE" [dražba 8] KONČANO! Sob Jan 23, 2010 1:02 am | |
| 2 eura | |
|
Archii. BeBe
Osebno sporočilo: : Yes, Dulce is my obsession. <3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Zapestnica "DULCE" [dražba 8] KONČANO! Sob Jan 23, 2010 3:03 pm | |
| | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Zapestnica "DULCE" [dražba 8] KONČANO! Ned Jan 24, 2010 4:33 pm | |
| 3.50€ ... prelepa je | |
|
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Zapestnica "DULCE" [dražba 8] KONČANO! Sre Jan 27, 2010 11:25 pm | |
| Minilo je 3 dni od zadnje ponudbe, izdelek je prodan članici:
× ninć ×
Hvala vsem za sodelovanje
| |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zapestnica "DULCE" [dražba 8] KONČANO! | |
| |
|