nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Zapestnica "PONCHO" [dražba 9] KONČANO Pet Jan 22, 2010 8:53 pm | |
| ZAČETNA CENA ZAPESTNICE JE 50 centov!Kdo ponudi več? Če še niste prebrali navodila za sodelovanje v dražbah in neveste za kaj točno gre jih najdete tukaj. | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Zapestnica "PONCHO" [dražba 9] KONČANO Pet Jan 22, 2010 8:57 pm | |
| za ponchita tuuut 1€! | |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Zapestnica "PONCHO" [dražba 9] KONČANO Sob Jan 23, 2010 1:15 pm | |
| oneeee tte ti pa ne dam! 2€ | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Zapestnica "PONCHO" [dražba 9] KONČANO Ned Jan 24, 2010 4:35 pm | |
| joj nevem če je sam 2€ vredna ... 2.50€ | |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Zapestnica "PONCHO" [dražba 9] KONČANO Ned Jan 24, 2010 4:36 pm | |
| za Ponchisa use 3€ | |
|
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Zapestnica "PONCHO" [dražba 9] KONČANO Sre Jan 27, 2010 11:26 pm | |
| Minilo je 3 dni od zadnje ponudbe, izdelek je prodan članici:
jessy
Čestitam! Glede dogovora o pošiljanju denarja in artikla v roku 3 dni kontaktiraj x ninć x na zasebno sporočilo. Hvala vsem za sodelovanje
| |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zapestnica "PONCHO" [dražba 9] KONČANO | |
| |
|