Tamii. Novinarka
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Verižica z obeskom ''ROŽICA'' [dražba 18] KONČANO Pon Mar 08, 2010 6:09 pm | |
| ZAČETNA CENA VERIŽICE JE 1 euro!Verižico sem naredila iz fimo mase. Vrvica je dovolj dolga, da si lahko prilagodiš velikost. Kdo ponudi več?Če še niste prebrali navodila za sodelovanje v dražbah in neveste za kaj točno gre jih najdete tukaj.
Nazadnje urejal/a Tamii. Sre Mar 10, 2010 10:09 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Verižica z obeskom ''ROŽICA'' [dražba 18] KONČANO Pon Mar 08, 2010 6:33 pm | |
| | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Verižica z obeskom ''ROŽICA'' [dražba 18] KONČANO Pon Mar 08, 2010 6:35 pm | |
| | |
|
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Verižica z obeskom ''ROŽICA'' [dražba 18] KONČANO Pon Mar 08, 2010 7:22 pm | |
| Ne bo šlo brez boja 2.50€ | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Verižica z obeskom ''ROŽICA'' [dražba 18] KONČANO Sre Mar 10, 2010 9:33 pm | |
| 3 | |
|
Tamii. Novinarka
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Verižica z obeskom ''ROŽICA'' [dražba 18] KONČANO Ned Mar 14, 2010 1:37 pm | |
| Minilo je 3 dni od zadnje ponudbe, izdelek je prodan članu:
Ninaa
Čestitam! Glede dogovora o pošiljanju denarja in artikla v roku 3 dni kontaktiraj x ninć x na zasebno sporočilo. Hvala vsem za sodelovanje
| |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Verižica z obeskom ''ROŽICA'' [dražba 18] KONČANO | |
| |
|