| Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! Pon Apr 19, 2010 2:03 pm | |
| Punujamo vam pas z motivom rebelde! Začetna cena je 2€Kdo ponudi več? Če še niste prebrali navodila za sodelovanje v dražbah in neveste za kaj točno gre jih najdete tukaj.
Nazadnje urejal/a Ninaa Sre Apr 28, 2010 8:37 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
MaShiiKa Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! Tor Apr 20, 2010 4:55 pm | |
| 3€ (mimgrede kok je pas doug... uprašam da mi nebo prekratk) | |
|
| |
Mihc.^^ Visitante
Osebno sporočilo: : DMworld ♥ Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! Tor Apr 20, 2010 4:59 pm | |
| Dolžina :: 117 cm - 1m 17 cm Tak da pride najbrž prau usakemu | |
|
| |
Moychica18 Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! Tor Apr 20, 2010 5:07 pm | |
| | |
|
| |
MaShiiKa Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! Sre Apr 21, 2010 2:45 pm | |
| - Mihc.^^ je napisal/a:
- Dolžina :: 117 cm - 1m 17 cm
Tak da pride najbrž prau usakemu ja hvala, sm mislna da je tko otroški... 4€ | |
|
| |
-metuljčica- Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! Čet Apr 22, 2010 11:48 am | |
| | |
|
| |
MaShiiKa Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! Čet Apr 22, 2010 2:41 pm | |
| | |
|
| |
Tončka Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! Pet Apr 23, 2010 9:27 am | |
| | |
|
| |
MaShiiKa Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! Pet Apr 23, 2010 4:08 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! Sre Apr 28, 2010 8:36 pm | |
| Minilo je 3 dni od zadnje ponudbe, izdelek je prodan članu:
MaShiiKa
Čestitam! Glede dogovora o pošiljanju denarja in artikla v roku 3 dni kontaktiraj Ninaa na zasebno sporočilo. Hvala vsem za sodelovanje! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! | |
| |
|
| |
| Pas "Rebelde" [Dražba 32] KONČANO! | |
|