Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

RBD CD-ji končno pri nas!

Go down 
+24
bebe**
Dulce bebe
carri*
sarckk
Beso.
KeTi<3
*miika*
vercy555
Bebe.
duL.anY. ×3
Dulce96*
dulce_larch
Bekiii*
Dulce_maria_fan
R E B E L D E
anahi&dulce
Rbd_girl
mimi091
Mrtva.Čreva.
×chica especial×
Mrs. Uckermann
x Dul x
DadYsLittleDefect
Mochi
28 posters
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
Mochi
Admin
Admin
Mochi

Osebno sporočilo: : *obup*
Razpoloženje : RBD CD-ji končno pri nas! Smiley_02

RBD CD-ji končno pri nas! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimePet Jan 25, 2008 7:17 pm

V Slovenijo so končno prišli CD-ji od RBD!
Da se jih dobiti v Mullerju in pa u Big Bangu!
A si jih boste kupili?
Sej je res, da se lahko snamejo z neta ampak ko kupiš CD nekako pokažeš podporo..
Jst upam, da grem jutr u Celje al pa u Sl. Bistrico pogledat :alien:
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSob Jan 26, 2008 12:45 pm

V Celju v Big Bangu še jih imajo na zalogii, jst grem po vsej vrjetnosti danes ponj! :cheers:
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSob Jan 26, 2008 8:27 pm

CD maaaaaaam :cat:
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: too!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSre Jan 30, 2008 4:48 pm

[justify] JO KONČNO SO CD-JI PR NS. PA TUT SE JIH DA DOBIT
V KRANJU V BUNG BANG. JS GA GREM DONS ISKT!!
ZAKON!!!!
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimePet Feb 01, 2008 6:24 pm

jst ga še mam RBD CD-ji končno pri nas! 97525
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimePet Feb 01, 2008 6:26 pm

uuu lepo! :alien:
Upam, da bodo kmalu dobili še ostaleee! :alien: :alien:
Nazaj na vrh Go down
DadYsLittleDefect
BeBe
BeBe
DadYsLittleDefect

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimePet Feb 01, 2008 7:00 pm

Js ga mam tud :veryhappy:
Nazaj na vrh Go down
x Dul x
BeBe
BeBe
x Dul x

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSob Feb 02, 2008 4:54 pm

Jaz pa nee :jeza: RBD CD-ji končno pri nas! 443827
Nazaj na vrh Go down
Mrs. Uckermann
Estrellita
Estrellita
Mrs. Uckermann

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSob Feb 02, 2008 9:42 pm

js ga že tut mam :tongue:
Nazaj na vrh Go down
×chica especial×
Estrellita
Estrellita
×chica especial×

Osebno sporočilo: : Twilight<3
Razpoloženje : RBD CD-ji končno pri nas! Cool0003

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeNed Feb 03, 2008 2:00 am

ja sem šla danes pogledat v Big Bang, pa si ga ŠE nisem kupla, ampak MORALA
preprosto MORALA sem videt, če so res tam :heii:
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeČet Feb 07, 2008 11:03 pm

js mam njihove muske na cd-ju....ni mi dlih tok do tega da bi si njihv cd kupla RBD CD-ji končno pri nas! 97525
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSob Feb 09, 2008 12:45 pm

ja men tud ne sej je istu al maš orginal CD al pa presnamen sej so iste muske RBD CD-ji končno pri nas! 98421
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSob Feb 09, 2008 5:17 pm

ja res je RBD CD-ji končno pri nas! 97525
Nazaj na vrh Go down
mimi091
Visitante
Visitante
mimi091

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSob Feb 09, 2008 6:43 pm

jas pa mam glede tega čist drugačno mnenje. Itaq mam že vse muzike iz neta potegjene, ampak, če si ti neki pravi fan je moje prepričanje, da morš met doma orginal, tak, da jas CD mam RBD CD-ji končno pri nas! 97525 s tem, tako kot je že chica especial povedala, pokažeš neko podpro izvajalcem.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSob Feb 09, 2008 9:59 pm

jst že mam cd od rbd original ..... :cheers: 8) ...............fullllllllllll je cooooooooooool!!!!!!!
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeNed Feb 10, 2008 11:23 am

[mimi]..maš prov.js sm iskala CD sam ga nism našla pol sm si pa kr use pesmi na CD prepekla
Nazaj na vrh Go down
Rbd_girl
Visitante
Visitante
Rbd_girl

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSob Mar 08, 2008 4:29 pm

upamm da bo kmau tud 2,3...cd pršu u sloo..Komii čakkam :heart: :heart: :heart:
Nazaj na vrh Go down
anahi&dulce
Visitante
Visitante
anahi&dulce

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSob Mar 08, 2008 7:55 pm

novi cd rbd je pri nam!!! z naslovom nuestro amor!!! moja sošolka si ga je že kupla v velenjskem big bangu jst si ga pa še nažalost nisem na njem so te pesmi:
1.Nuestro amor
2.Me voy
3.Feliz cumpleanos
4.Este corazon
5.Asi soy yo
6.Aun hay algo
7.A tu lado
8.Fuera
9.Que fue del amor
10.Que hay detras
11.Tras de mi
12.Solo para ti
13.Una cancion
14.Liso,sensual

tk mi je ona povedla po msn-ju
Nazaj na vrh Go down
R E B E L D E
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
R E B E L D E

Osebno sporočilo: : Dulce's club je the best!!!
Razpoloženje : RBD CD-ji končno pri nas! Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSob Mar 08, 2008 8:13 pm

jst ga dobim čez tri dni komi čakam :veryhappy: :veryhappy: :veryhappy: :veryhappy: :veryhappy: :veryhappy:
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeNed Mar 09, 2008 9:18 pm

jaz prvi CD Rebelde že tud imam sam drugega Nuestro Amor pa si še kupim ali ga kdo že ima CD Nuestro Amor?
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeNed Mar 09, 2008 10:14 pm

jst nimam še nubenega
Nazaj na vrh Go down
Dulce_maria_fan
Curioso
Curioso
Dulce_maria_fan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimePon Mar 10, 2008 12:36 pm

jst jih mam use sam ne originalne...... RBD CD-ji končno pri nas! 97525 RBD CD-ji končno pri nas! 97525 RBD CD-ji končno pri nas! 97525 RBD CD-ji končno pri nas! 97525 RBD CD-ji končno pri nas! 97525
Nazaj na vrh Go down
Bekiii*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Bekiii*

Razpoloženje : RBD CD-ji končno pri nas! 6698

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimePon Mar 17, 2008 7:41 pm

Citiram :
[.mimi.]"]jas pa mam glede tega čist drugačno mnenje. Itaq mam že vse muzike iz neta potegjene, ampak, če si ti neki pravi fan je moje prepričanje, da morš met doma orginal, tak, da jas CD mam RBD CD-ji končno pri nas! Icon_smile s tem, tako kot je že chica especial povedala, pokažeš neko podpro izvajalcem.

...ja mimi js se čist strinjam s tabo..pa čeprov..mi starši težijo da zakai si kupujem cd-je..če mam doma use pesmi..men to ni isto...pesm presneta..al pa original...

am..ja js mam Nuestro Amor in Rebelde..zei kmal bom šla še po Empezando Desde Cero...waaaa komi čakaammm!!! :veryhappy: :veryhappy: :veryhappy: :veryhappy: :veryhappy:
Nazaj na vrh Go down
dulce_larch
BeBe
BeBe
dulce_larch

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimeSre Mar 19, 2008 1:51 pm

js ga se nimam bom pa kupla zj nuestro amor al pa celestial ..ce bi bil pa live in rio bi ga pa ze takoii mela.
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitimePon Apr 07, 2008 2:56 pm

jaz mam rebelde pa celestial originalna!!

v sl.bistrici je na žalost zmankalo nuestro amor pa emprezedar desde cero
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD CD-ji končno pri nas!   RBD CD-ji končno pri nas! Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

RBD CD-ji končno pri nas!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next
 Similar topics
-