Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
Naslov sporočila: Unidos por Nuevo Leon, Monterrey 2010 Ned Jul 18, 2010 11:58 am
No Se Parece
Inevitable
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Unidos por Nuevo Leon, Monterrey 2010 Sre Jul 21, 2010 9:36 pm
Ker huuuud komad pa to nemoreš verjet!! Kaj bi dala, da bi bla tam... tale Monterrey je pa res "njeno" mesto
Tinnca. Grafik
Osebno sporočilo: : Music is my life =P Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Unidos por Nuevo Leon, Monterrey 2010 Sre Jul 21, 2010 9:49 pm
Inevitable je tko hudo odpela Skoda, da nima za sabo saj dva plesalca, bi se bol hudo zgledal
Nazadnje urejal/a Tinnca. Tor Jul 27, 2010 5:50 pm; skupaj popravljeno 1 krat
-metuljčica- Curioso
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Unidos por Nuevo Leon, Monterrey 2010 Sre Jul 21, 2010 10:08 pm
leep nastop, lepo je zapela
Dulce* BeBe
Osebno sporočilo: : Lo verdadero es eterno Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Unidos por Nuevo Leon, Monterrey 2010 Sre Jul 21, 2010 10:14 pm
Spet sem preždela noč in čakala na njen nastop, kr me je tok zanimalo kalšna bo sorpresa in ko sm vidla da je No se parece me je blo skor konc Moj najljubši demo in ne gre brez da me ne bi zmrazilo, ko ga poslušam, zdej pa sploh k je v živo zapela.
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Unidos por Nuevo Leon, Monterrey 2010 Sre Jul 21, 2010 10:22 pm
Dulce* je napisal/a:
Spet sem preždela noč in čakala na njen nastop, kr me je tok zanimalo kalšna bo sorpresa in ko sm vidla da je No se parece me je blo skor konc Moj najljubši demo in ne gre brez da me ne bi zmrazilo, ko ga poslušam, zdej pa sploh k je v živo zapela.
enako, enako, enako. isto je bil moj najljubši demo, od vsega je šla prav to pet in men je blo tok noro da sploh nemorm opisat
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Unidos por Nuevo Leon, Monterrey 2010 Sre Jul 21, 2010 10:41 pm
Srečke... jst bi tud sigurno gledala v živo, če bi bla doma. Kdaj je pa bla na vrsti? Men je extranjera sicer še boljši demo tko, da nevem kaj mi bo takrat delalo, ker sm že zdj čist paf
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Unidos por Nuevo Leon, Monterrey 2010 Čet Jul 22, 2010 10:13 am
ooooo kok noro jo je gledat na odru sicer mi no se parece ni tok ušeč ampak ga je zakon zapela... komi čakam da še kej druga čujem, ko mi ga bo zihr utrgal se vidi kok je pr inevitable začela uživat na odru pa da jo mehika podpira... kolk plakatov so mel
Ninaa Admin
Naslov sporočila: Re: Unidos por Nuevo Leon, Monterrey 2010 Čet Jul 22, 2010 1:18 pm
Sam se sliši da no se parece ni nič mela zvadeno, je inevitable ful boljše zapela ko je že vadla za PJ in use. Pa vrjetno nima še nekih plesalcev in koreografij ker je bil samo na hitro dobrodelni koncert. še ozvočenje naj bi blo nekoliko slabše.
pričakujem še veliko boljše nastope
Žnč. Visitante
Naslov sporočila: Re: Unidos por Nuevo Leon, Monterrey 2010 Čet Jul 22, 2010 3:33 pm
aaa ful je dobr odpela
ampak ozvočenje je blo pa res slabo
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Unidos por Nuevo Leon, Monterrey 2010