Naslov sporočila: Festival People en Espanol (New York) Ned Sep 19, 2010 3:01 pm
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Festival People en Espanol (New York) Pon Sep 20, 2010 10:55 pm
Žnč. Visitante
Naslov sporočila: Re: Festival People en Espanol (New York) Tor Sep 21, 2010 12:08 pm
Dul ma ful lepo oblekco
aaaaa pesem Luna mi je ful všeč, ampak se je slabo sliši, ker so basi premočni No Se Parece je tut ful lepaa demo Irremediablemente mi sploh ni bil všeč, ampak zdej cela pesem mi je pa všeč
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Festival People en Espanol (New York) Ned Okt 10, 2010 4:49 pm
Waaaa kok mi je dobra tle nemorm nehat gledat teh posnetkov *-* ...evo še mal bolša avdio kvaliteta:
Nazadnje urejal/a Ninaa Sob Okt 23, 2010 2:55 pm; skupaj popravljeno 1 krat
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Festival People en Espanol (New York) Pon Okt 11, 2010 5:36 pm
S tem klobukom mi je pa huda za umret
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Festival People en Espanol (New York) Sob Okt 23, 2010 2:54 pm
Irremediablemente & No se parece
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Festival People en Espanol (New York)