| Kako namestiti avatar in banner. | |
|
+14Ella. Lussy *miika* Mochi *Dul<3* Me. KeTi<3 t@čk@ KaJa* Dulce96* Beso. jessy Bebe. Ninaa 18 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Kako namestiti avatar in banner. Sob Maj 31, 2008 3:34 am | |
|
Nazadnje urejal/a × ninć × Pon Okt 27, 2008 5:33 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Bebe. Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Tor Jul 01, 2008 9:04 pm | |
| Menii ne gre.prikaže se spodai ga pa niii | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Tor Jul 01, 2008 9:07 pm | |
| si kliknala v nastavitvah pokaži moj podpis al neki takiga? | |
|
| |
Beso. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Sre Jul 02, 2008 10:04 am | |
| jaz znam | |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Ned Jul 06, 2008 11:08 am | |
| jaz tut znam | |
|
| |
KaJa* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Pet Avg 08, 2008 12:33 am | |
| jst mam banner v teh merah: 350x150 pa mi noče ga pokazat zakaj? | |
|
| |
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Pet Avg 08, 2008 11:44 am | |
| pejt na profil....pod nastavitve......pol pa klikn vedno pokaži moj podpis | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Tor Avg 12, 2008 7:31 pm | |
| A dej no... kk ne znaš?? Že v 2 temah sm ti pokazala. Pa uporabli tipko EDIT pa ne piš zaporednih postov. Pa slike dej v predogled | |
|
| |
KeTi<3 ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Sob Avg 16, 2008 10:20 am | |
| meni je uspelo ampak se mi samo zdaj pokaže...mislim, pod totimi sporočili ko jih zaj napišem, zaka se mi nena tut pod starimi pokaže??? ka mi plisss lahko kera pove | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Sob Avg 16, 2008 11:30 am | |
| Pod starimi se ti ne bo pokazal... Pa banner si zamenji, ker maš prevlkega | |
|
| |
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Sob Avg 16, 2008 1:23 pm | |
| sam niam drugega....sicer pa sem si nove kompletke naročla...upam da mi jih bojo čimprejj naredli totiga sem si pri blood.princess naroćla....pa je res nekam vlki ja...proti drugim saj si ga bom čimprejj zamenjala samo še nimam drugih ko pa jih bom dobla si ga bom menjala evo sem jih že na kupe dobla | |
|
| |
Me. Visitante
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Pon Sep 29, 2008 7:57 pm | |
| Meni gre.. | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Pon Okt 06, 2008 6:17 pm | |
| končno mi je ratal!!!! tnx!!!!!! | |
|
| |
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Pon Okt 06, 2008 6:22 pm | |
| iaz znam...... saii ie čisto izy | |
|
| |
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Pon Okt 06, 2008 6:36 pm | |
| Me veseli, da vam je ninćin tutorial pomagal | |
|
| |
*miika* BeBe
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Pon Okt 27, 2008 5:28 pm | |
| Ja men se tut gori prikaže tu ga pa nimam. | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Pon Okt 27, 2008 5:33 pm | |
| si pogledala v nastavitvah č imaš nastavljeno da ti vedno pokaže podpis? | |
|
| |
Lussy BeBe
Osebno sporočilo: : oBup.* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Ned Dec 21, 2008 10:05 pm | |
| wiiiiiiiiiiiiiiiiii gre mi waw :peace&love: | |
|
| |
Ella. Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Ned Jan 25, 2009 10:50 pm | |
| sam neki...jes mam pa baner naštiman sam k pa u eno temo nkj napišem se mi pa ne pokaže...kot naprimr zdj Le zakaj če gdo ve | |
|
| |
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Ned Jan 25, 2009 10:51 pm | |
| poglei če maš pod nastavitve naštiman da ti podpis pokaže vedno | |
|
| |
Ella. Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Tor Jan 27, 2009 10:18 pm | |
| ke se pa to označ da ti zmer pokaže.? | |
|
| |
Dulce* BeBe
Osebno sporočilo: : Lo verdadero es eterno Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Tor Jan 27, 2009 10:26 pm | |
| Greš pod Profil, Nastavitve pa poiščeš Vedno dodaj moj podpis in izbereš DA. | |
|
| |
Ella. Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Tor Jan 27, 2009 11:44 pm | |
| Jej ratal mi je...bravo zame Hvala.!* | |
|
| |
Dulce* BeBe
Osebno sporočilo: : Lo verdadero es eterno Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Sre Jan 28, 2009 12:15 am | |
| Suprca! Malenkost. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. Pon Feb 09, 2009 8:13 pm | |
| mi je že šlo sm pogruntala |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kako namestiti avatar in banner. | |
| |
|
| |
| Kako namestiti avatar in banner. | |
|