| 5.9.-->un dia magico | |
|
+12DuL* jessy t@čk@ DadYsLittleDefect Dulce Maria dulce maria-bebe KaJa* Mrtva.Čreva. *Madison* Ninaa duL.anY. ×3 anci 16 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico Ned Sep 07, 2008 6:28 pm | |
| tut jst.. za tga ga nism dubila sam za druzga ga pa bom!! | |
|
| |
manca_rbd Visitante
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico Ned Sep 07, 2008 10:55 pm | |
| da se še jst mau razpišem ker se tlel še nism =) Bla sm na koncertu 5.9. ob 21:00 =) res ta koncert je biu neki posebnga, tist folk, energija k smo skupi prepeval, drl, bli solzni Ko je Dul prjela zastavo k smo usi ponorel pa k smo pr Uckerjevi pesmi skoz ponaulal uHhuu Pa ko nas je naš Poncho slišu k smo mu pelii Pa salvame.. jooj tko je lpo pet skupaj z njo. Je bla čist šokirana pa objokana Pa Dulce smo isto u jok spraul oz. je bla usa souzna <33 Pa takrt ko smo se drli beso beso in nam je Anahi tko s prstom kazala nene pa kao da nam grejo glave če kdo šteka Pa Chris je tko lepo zapeu I wanna be the rain Uglavnem.. ta dan bo zame za zmeriii naiinaiinaii in res upam da se še enx vrnejo v slovenijo & da bomo lahk še enx skupi z njimi pel pesmi | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico Tor Sep 09, 2008 6:37 pm | |
| Poncho vas je ču ko ste mu pel? A ni blo rečeno, da ni blo nč iz tega??? | |
|
| |
Mrs. Uckermann Estrellita
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico Tor Sep 09, 2008 7:25 pm | |
| Jaz nisem slišala da bi kdo kaj pel..tak da kolko jaz vem ni nihče | |
|
| |
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico Tor Sep 09, 2008 8:37 pm | |
| o jaaaa Poncho nas je slišu in razumel tudi mam posnetek.....sm glih takrat snemala on želi neki povedat, pol pa nas sliši, in si iztakne slušalko......pol pa še mal posluša in reče ''aaaaaaaaaaaa.....gracias!'' torej hvala tako, da je presenečenje nekako le uspelo | |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico Tor Sep 09, 2008 9:33 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico Tor Sep 09, 2008 9:50 pm | |
| ja tko no eni so se drl eni smo pa pel ... nekak je že ratal | |
|
| |
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico Tor Sep 09, 2008 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico Tor Sep 09, 2008 11:08 pm | |
| ja sm res. uglaunm na tribuni kjer sm bla js sm sama pela. ostali so debel gledal čeprou vejo zakaj se je šlo. Oh mladi ljudje kdo bi ih razumu Govoril so pa res težko...še ozvočenje je blo tko dost slabo...alpa ni blo pa smo se mi tok drl...jah nwm no u srbiji je blo fuuul bolš kokr sm gledala....mislm več se ih je slišal....sam kokr smo mi upil...nikol neveš | |
|
| |
Rbd_girl Visitante
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico Pet Sep 12, 2008 4:47 pm | |
| | |
|
| |
dulce_larch BeBe
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico Pet Sep 12, 2008 9:11 pm | |
| jstt sm bla na 2 koncertih..5.9. in na tistmmu zadnjemu smoo mi in RBD jevci ress zazigal!!.....toolk sm bla happy k je krr naenkrat anahi mella moiiga zajcka u roki..pa k smo s frendicami nardile plakat pol smo ga urgle gor in ga je dulce uzella...TEGA NEBOM NIKOLL POZABLA...biuu je en NEPOZABEN MAGICCN dan.. ss frendicam sm bla tudd na letaliscu k so prsll anii,ucker pa chris..dublle podpise,...ress tkrt sm bla pa najbll happy na svetu in mislmm da lah samo oni to prcaraiio!! od 1 nih pa do polnoci smo ble tm ..blo-NEPOZABNO.. NIKOL..NIKOL..NIKOL..NIKOL..ne bom pozabla tega ...NIKOOLLL!!! uu mojmu srcu ste-ZA ZMERIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico Pet Sep 12, 2008 9:47 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: 5.9.-->un dia magico | |
| |
|
| |
| 5.9.-->un dia magico | |
|