| RBD v Srbiji | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: RBD v Srbiji Pon Sep 08, 2008 2:40 pm | |
| ''ČUDEŽ", KI SE IMENUJE RBDMehiška najstniška pop senzacija RBD je naredila v Areni pravi raj za najstnike in pekel za odrasle. Na koncertu je bilo od 18.000 do 20.000 fanov. Koncert je zamujal 40 minut, dokler se končno na odru niso pojavili RBD-jevci in sprožili še večje vriskanje, kot je bilo prej. Anahi, Dulce Maria, Christopher, Maite, Christian in Maite so zvezde telenovele "Rebelde", ki ji je uspelo to da več kot sto tisoč ljudi po celem svetu nori za njimi. "Sinoči sem bila na koncertu skupine RBD! Bilo je prečudovito! Prišli so vsi, razen Maite, ki je bila odsotna zaradi snemanja telenovele. Odpeli so vse svoje največje stare hite in pesmi z novega albuma "Empezar desde Cero". Izgledali so lepše kot nikoli prej. To je bil moj najlepši dan v mojem življenju, vse do dneva dokler se ne bom poročila z Alfonsom", tako je povedala ena od oboževalk, ki je bila včeraj na koncertu svoje najljubše skupine RBD. Fenomen teen popa se očitno vrača. V ZDA so trenutno najbolj aktualni Jonas Brothers, v Južni Ameriki in Evropi pa suvereno vladajo RBD. Če bi merili uspeh koncerta po reakciji občinstva, potem je to verjetno najboljši koncert, ki ga je Beograd videl. Toliko vzklikanja, solz, petja, evforije pred svojimi idoli, se res redko vidi. Predvidevamo da se bo zgodovinsko in neponovljivo gostovanje RBD še mesece govorilo v šolskih klopeh in izven njih. vir: mtsmondovir: rebelde.si
Nazadnje urejal/a t@čk@ Pon Sep 08, 2008 2:44 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
t@čk@ BeBe
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji Pon Sep 08, 2008 2:43 pm | |
| | |
|
| |
Beso. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji Pon Sep 08, 2008 4:40 pm | |
| Na rebelde.si sem braLa da je Poncho u Srbiji na oder povabiL dekLe jo objeL in pojLjubiL Punce je komaj preživeLa BraLa sem TuT da je Ucker kar naenkraT poLjubiL DuL VONDY ------------------------------------------ To bi mogLa Poncho in Ucker u SLO nardiT | |
|
| |
t@čk@ BeBe
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji Pon Sep 08, 2008 4:49 pm | |
| | |
|
| |
klemi Curioso
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji Pon Sep 08, 2008 6:50 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji Pon Sep 08, 2008 8:47 pm | |
| KAAAJ??? Hočm videoo o vondyyys | |
|
| |
Beso. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji Pon Sep 08, 2008 8:54 pm | |
| | |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji Tor Sep 09, 2008 3:17 pm | |
| kdo pa nebi skup padu mene bi mogu oživlat usta na usta!! | |
|
| |
t@čk@ BeBe
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji Tor Sep 09, 2008 3:30 pm | |
| | |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji Tor Sep 09, 2008 4:30 pm | |
| uu zanimivoo. | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji Tor Sep 09, 2008 6:36 pm | |
| | |
|
| |
dulce_larch BeBe
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji Pet Sep 12, 2008 9:14 pm | |
| mmm..loove..jss jihh obozujemm..jst sm skupp padla na letaliscu sam da sm se dotaknlla uckeriia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
t@čk@ BeBe
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji Pet Sep 12, 2008 11:15 pm | |
| - dulce_larch je napisal/a:
- mmm..loove..jss jihh obozujemm..jst sm skupp padla na letaliscu sam da sm se dotaknlla uckeriia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ti to resno? skup te je vrgl? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: RBD v Srbiji | |
| |
|
| |
| RBD v Srbiji | |
|