Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

RBD v Srbiji

Go down 
+4
Ninaa
klemi
Beso.
t@čk@
8 posters
AvtorSporočilo
t@čk@
BeBe
BeBe
t@čk@

Osebno sporočilo: : what to do...what to say
Razpoloženje : RBD v Srbiji Free-ashamed-smileys-705

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimePon Sep 08, 2008 2:40 pm

''ČUDEŽ", KI SE IMENUJE RBD

RBD v Srbiji 86520703ob1

Mehiška najstniška pop senzacija RBD je naredila v Areni pravi raj za najstnike in pekel za odrasle. Na koncertu je bilo od 18.000 do 20.000 fanov. Koncert je zamujal 40 minut, dokler se končno na odru niso pojavili RBD-jevci in sprožili še večje vriskanje, kot je bilo prej.

Anahi, Dulce Maria, Christopher, Maite, Christian in Maite so zvezde telenovele "Rebelde", ki ji je uspelo to da več kot sto tisoč ljudi po celem svetu nori za njimi.

"Sinoči sem bila na koncertu skupine RBD! Bilo je prečudovito! Prišli so vsi, razen Maite, ki je bila odsotna zaradi snemanja telenovele. Odpeli so vse svoje največje stare hite in pesmi z novega albuma "Empezar desde Cero". Izgledali so lepše kot nikoli prej. To je bil moj najlepši dan v mojem življenju, vse do dneva dokler se ne bom poročila z Alfonsom", tako je povedala ena od oboževalk, ki je bila včeraj na koncertu svoje najljubše skupine RBD.

Fenomen teen popa se očitno vrača. V ZDA so trenutno najbolj aktualni Jonas Brothers, v Južni Ameriki in Evropi pa suvereno vladajo RBD.

Če bi merili uspeh koncerta po reakciji občinstva, potem je to verjetno najboljši koncert, ki ga je Beograd videl. Toliko vzklikanja, solz, petja, evforije pred svojimi idoli, se res redko vidi. Predvidevamo da se bo zgodovinsko in neponovljivo gostovanje RBD še mesece govorilo v šolskih klopeh in izven njih.

vir: mtsmondo
vir: rebelde.si

Nazadnje urejal/a t@čk@ Pon Sep 08, 2008 2:44 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
t@čk@
BeBe
BeBe
t@čk@

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimePon Sep 08, 2008 2:43 pm

t@čk@ je napisal/a:
"To je bil moj najlepši dan v mojem življenju, vse do dneva dokler se ne bom poročila z Alfonsom".

RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 57581
se absolutno strinjam!
upam vsaj, da prehitim to oboževalko iz Srbije RBD v Srbiji 226757 RBD v Srbiji 334133

kr Poncho je res tak cukr RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 57581
Nazaj na vrh Go down
Beso.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Beso.

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimePon Sep 08, 2008 4:40 pm

Na rebelde.si sem braLa da je Poncho u Srbiji na oder povabiL dekLe jo objeL in pojLjubiL RBD v Srbiji 57581 Punce je komaj preživeLa RBD v Srbiji 701928
BraLa sem TuT da je Ucker kar naenkraT poLjubiL DuL RBD v Srbiji 57581 VONDY RBD v Srbiji 57581
------------------------------------------

To bi mogLa Poncho in Ucker u SLO nardiT RBD v Srbiji 226757
Nazaj na vrh Go down
t@čk@
BeBe
BeBe
t@čk@

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimePon Sep 08, 2008 4:49 pm

Tjashi* je napisal/a:
Na rebelde.si sem braLa da je Poncho u Srbiji na oder povabiL dekLe jo objeL in pojLjubiL RBD v Srbiji 57581 Punce je komaj preživeLa RBD v Srbiji 701928
BraLa sem TuT da je Ucker kar naenkraT poLjubiL DuL RBD v Srbiji 57581 VONDY RBD v Srbiji 57581

hehe....se strinjam....mogoče pa pridemo na vrsto naslednje leto RBD v Srbiji 226757 RBD v Srbiji 57581

da bi poncho mene objeu in lupčka dau RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 370198 RBD v Srbiji 57581 js se mu kr okol vratu obesim in ga nikol več ne spustiiiiiiiim RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 57581

hehe.....punca je komaj preživela RBD v Srbiji 701928 RBD v Srbiji 701928
ni težk verjet RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 57581
Nazaj na vrh Go down
klemi
Curioso
Curioso
klemi

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimePon Sep 08, 2008 6:50 pm

ZzakoN....
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : RBD v Srbiji 026

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimePon Sep 08, 2008 8:47 pm

KAAAJ??? Hočm videoo o vondyyys RBD v Srbiji 57581
Nazaj na vrh Go down
Beso.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Beso.

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimePon Sep 08, 2008 8:54 pm

t@čk@ je napisal/a:
Tjashi* je napisal/a:

hehe....se strinjam....mogoče pa pridemo na vrsto naslednje leto RBD v Srbiji 226757 RBD v Srbiji 57581

da bi poncho mene objeu in lupčka dau RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 370198 RBD v Srbiji 57581 js se mu kr okol vratu obesim in ga nikol več ne spustiiiiiiiim RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 57581

hehe.....punca je komaj preživela RBD v Srbiji 701928 RBD v Srbiji 701928
ni težk verjet RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 57581

JAz bi pomojem skup padLa od srečee RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 57581
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimeTor Sep 09, 2008 3:17 pm

kdo pa nebi skup padu mene bi mogu oživlat usta na usta!!
Nazaj na vrh Go down
t@čk@
BeBe
BeBe
t@čk@

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimeTor Sep 09, 2008 3:30 pm

Dulce96* je napisal/a:

hehe.....če bi mela še velik sreče, bi te mogoče kdo od fantov iz RBD RBD v Srbiji 226757 RBD v Srbiji 57581
mmmmmm....Poncho RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 701928
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimeTor Sep 09, 2008 4:30 pm

uu zanimivoo. RBD v Srbiji 226757
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : RBD v Srbiji Free-jumping-smileys-431

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimeTor Sep 09, 2008 6:36 pm

t@čk@ je napisal/a:
Dulce96* je napisal/a:

hehe.....če bi mela še velik sreče, bi te mogoče kdo od fantov iz RBD RBD v Srbiji 226757 RBD v Srbiji 57581
mmmmmm....Poncho RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 57581 RBD v Srbiji 701928

mmmmmm se mu popolnoma prepustim RBD v Srbiji 57581
Nazaj na vrh Go down
dulce_larch
BeBe
BeBe
dulce_larch

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimePet Sep 12, 2008 9:14 pm

mmm..loove..jss jihh obozujemm..jst sm skupp padla na letaliscu sam da sm se dotaknlla uckeriia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazaj na vrh Go down
t@čk@
BeBe
BeBe
t@čk@

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitimePet Sep 12, 2008 11:15 pm

dulce_larch je napisal/a:
mmm..loove..jss jihh obozujemm..jst sm skupp padla na letaliscu sam da sm se dotaknlla uckeriia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ti to resno? skup te je vrgl? RBD v Srbiji 204234
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

RBD v Srbiji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD v Srbiji   RBD v Srbiji Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

RBD v Srbiji
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1