Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Kratke, a sladke za RBD

Go down 
5 posters
AvtorSporočilo
Bebe.
Estrellita
Estrellita
Bebe.

Kratke, a sladke za RBD Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kratke, a sladke za RBD   Kratke, a sladke za RBD Icon_minitimeČet Sep 18, 2008 9:14 pm

Kratke, a sladke za RBD Rbd0et12

Skupina RBD, ki je pred mesecem dni oznanila, da se razhaja, dosega uspeh za uspehom, saj si nominacije za različne nagrade kar sledijo.
Brazilska revija Capricho je razglasila nominacije za nagrade Capricho Awards 2008.
Nominirana je tudi skupina RBD in to kar v šestih kategorijah: Kino & TV (Cinema& TV), Glasba (Musica), Stil (Estilo), Internet (Internet), Kultura (Cultura) in Kaprice (Capricho).
V španskem časopisu Sí, Se Puede so naznanili, da bodo glasbeni založbi skupine RBD EMI izročili vse komentarje oboževalcev proti razpadu njihove priljubljene skupine in tako poskušali pomagati pri 'kampanji' proti koncu skupne glasbene poti mehiške šesterice.
Skupina RBD je v soboto, 13. septembra nastopila na festivalu Barquisimeto Top Festival, kjer je zapela samo dve pesmi, a kljub temu navdušila venezuelsko publiko.

vir: rbd.si
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kratke, a sladke za RBD   Kratke, a sladke za RBD Icon_minitimeČet Sep 18, 2008 9:33 pm

No mrde pa le ne razpadejo.sploh nevem zakai bodo razpal.čeprou nism fan me zanima.nikjer ni trdnga odgovora na vprašanje zakaj bodo razpadl!
Nazaj na vrh Go down
Dulce bebe
BeBe
BeBe
Dulce bebe

Razpoloženje : Kratke, a sladke za RBD Sign0028

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kratke, a sladke za RBD   Kratke, a sladke za RBD Icon_minitimeSob Sep 20, 2008 9:31 am

velika škoda da bodo razpadli Kratke, a sladke za RBD 92295
Nazaj na vrh Go down
Me.
Visitante
Visitante
Me.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kratke, a sladke za RBD   Kratke, a sladke za RBD Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 4:36 pm

neee.. full bad Kratke, a sladke za RBD 101819 Kratke, a sladke za RBD 120837 Kratke, a sladke za RBD 505365 Kratke, a sladke za RBD 443827
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kratke, a sladke za RBD   Kratke, a sladke za RBD Icon_minitimeSre Okt 29, 2008 10:40 pm

Nesmejo razpast! Kratke, a sladke za RBD 92295 Ampak mi nemormo nič =(
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kratke, a sladke za RBD   Kratke, a sladke za RBD Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Kratke, a sladke za RBD
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1