Bebe. Estrellita
| Naslov sporočila: Prihaja Volverte a ver Tor Sep 23, 2008 9:28 pm | |
| Gustavo Adrián Garzón je režiser filma Volverte a ver, v katerem igra glavno vlogo Alfonso Herrera. Premiera filma bo 25. decembra 2008.V igralski zasedbi so poleg Alfonsa še: Ximena Herrera, Mónica Huarte, Luis Calvillo in Andrea Damián. Film so snemali v Mehiki in Argentini. Alfonso pravi, da je film primeren za vse starosti in da ga lahko gledajo vsi. Rekel je, da je film dobra priložnost, da združi družino in da se vsi člani družine odpravijo v kino. Meni, da si gledalci lahko ogledajo film večkrat.Alfonso igra v filmu lik z imenom Pablo. Pablo je oseba, ki išče ljubezen in poskuša najti popolno žensko. Zaradi usode in okoliščin jo ne najde in je tik pred tem da obupa. Zaljubi se v tri ženske, a na koncu se izkaže, da je to ista oseba.vir: rbd.si | |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Prihaja Volverte a ver Tor Sep 23, 2008 9:37 pm | |
| Mislim... a moriš glih usako novico iz rbd.si objavit? Drgač pa ne vem... men se to čuje tk ko telenovela ko use druge... Res pa je da bo zato vredna ogleda ko Poncho špila | |
|
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Prihaja Volverte a ver Tor Sep 23, 2008 10:27 pm | |
| Am..film je.. Drgač p komi čakaaaam | |
|
july Visitante
| Naslov sporočila: Re: Prihaja Volverte a ver Tor Sep 23, 2008 10:29 pm | |
| jst tud.....komi čakam d bom gledala Ponchita:D | |
|
Dulce96* Estrellita
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Prihaja Volverte a ver | |
| |