Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Anahí zagovarja Rodriga

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
Bebe.
Estrellita
Estrellita
Bebe.

Anahí zagovarja Rodriga Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Anahí zagovarja Rodriga   Anahí zagovarja Rodriga Icon_minitimeTor Sep 23, 2008 9:33 pm

Anahí zagovarja Rodriga Anahi_140308

V javnosti so se pojavile fotografije, na katerih se fant Rodrigo veselo zabava z drugimi puncami, medtem ko je njegova izbranka Anahí na turneji z RBD.
Anahí je fotografije komentirala na svojem forumu na strani Univision:
"Zelo ste prijazni, saj vem, da se jezite zato, ker me branite. Ne vem, kako se vam naj zahvalim, a ne bojte se, to so najine prijateljice. Vse imajo fante in vse zelo dobro poznam. Nič ni narobe! … Najpomembneje v zvezi dveh ljudi, ki se ljubita, je zaupanje in predvsem zaupanje vase … Vem, da Rodriga ne boste nikoli sprejeli, saj sprejemate samo Ponchita."
Svetlolasa pevka pa je napisala tudi, da je prišla iz Venezuele zelo srečna, saj so z njo zelo lepo ravnali:
"Počutila sem se kot doma, dobila sem tudi veliko daril!!! Počutila sem se kot princeska!!!"

slike od Rodriga :
Anahí zagovarja Rodriga 60189812

vir: rbd.si
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahí zagovarja Rodriga   Anahí zagovarja Rodriga Icon_minitimeTor Sep 23, 2008 10:02 pm

uu zanimiv.samo a se ni ona razšla z njem?
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Anahí zagovarja Rodriga 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahí zagovarja Rodriga   Anahí zagovarja Rodriga Icon_minitimeTor Sep 23, 2008 10:25 pm

Očitno ne. Hehehe traumadix itk sprejmemo sam Ponchita Anahí zagovarja Rodriga 57581
Nazaj na vrh Go down
july
Visitante
Visitante
july

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahí zagovarja Rodriga   Anahí zagovarja Rodriga Icon_minitimeTor Sep 23, 2008 10:27 pm

To pa itak...če sta pa ona pa Ponchito najlepši par...Anahí zagovarja Rodriga 226757
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahí zagovarja Rodriga   Anahí zagovarja Rodriga Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 2:54 pm

ma ja kr skup pašeta ia. Anahí zagovarja Rodriga 226757
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahí zagovarja Rodriga   Anahí zagovarja Rodriga Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Anahí zagovarja Rodriga
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Se Anahi pripravlja na poroko?