Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

RBD decembra v Sloveniji!

Go down 
+8
carri*
..piNky*..
july
Beso.
Ninaa
Dulce bebe
Mrtva.Čreva.
duL.anY. ×3
12 posters
AvtorSporočilo
duL.anY. ×3
Estrellita
Estrellita
duL.anY. ×3

RBD decembra v Sloveniji! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 3:33 pm

Potrjeno je da se RBD k nam vrača decembra.
Carolina zadolžena za stike z javnostjo je potrdila da se RBD že decembra vrača v Slovenijo in Srbijo.
Saj so datumi koncertov že na koledarju od Roptusa.

Vir:
http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=dulcemaria&message.id=11598958
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 3:38 pm

oo zanimivooo. RBD decembra v Sloveniji! 226757
Nazaj na vrh Go down
Dulce bebe
BeBe
BeBe
Dulce bebe

Razpoloženje : RBD decembra v Sloveniji! Sign0028

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 3:53 pm

super
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : RBD decembra v Sloveniji! 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 4:47 pm

Jebemtiš nimam dnarja! ... haha drgač sm pa itk super happy...če je to res no ... RBD decembra v Sloveniji! 311711
Nazaj na vrh Go down
Beso.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Beso.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 4:55 pm

šparaT bo Treba RBD decembra v Sloveniji! 97525

Moji šopingi odpadejo RBD decembra v Sloveniji! 443827

Sam da jih še enkraT vidim RBD decembra v Sloveniji! 57581 RBD decembra v Sloveniji! 57581
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 5:06 pm

Šparat...sej že šparam! ... sam mam šele 30 ušparano. Karte bojo pa hmau če je res december. Sam to ni potrjeno kokr kle piše. Js bi tut lah rekla da sm se pogovarjala s tem pa s tem pa da pridejo. Meila pa tut ni pokazala/pokazal na uniju kar ponavadi nrdijo če je res tko da nevem. Je pa možno ker Pedro tok povdarja, da bo hitr konc in se jim očitno mudi s tole turnejo...no nevem..mislm da pa oni nočjo hitr in bojo kr raztegnil če bojo lohk...predvsm zrd Maite. Sam useen nekak upam da nam bojo pršl predstaut nou album. Sm pa 100% da pridejo. Sam bi mi blo res zakon da kasnej da bom mela ispit da lah grem na brnik in se kamorkoli podim za njimi RBD decembra v Sloveniji! 701928 .. ne resno december je prekmau pa premrz ... sicr pa naj bi k nm pršl že junija pa pol so pršli septembra tko da...no okoliščine so zdej drugačne....ah bomo vidl RBD decembra v Sloveniji! 226757
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 5:08 pm

ja mislm da bodo ksnej.tko ko si ti rekla da so misli da bodo pršl junija.mislm da bodo po novmu letu pršli RBD decembra v Sloveniji! 226757
Nazaj na vrh Go down
july
Visitante
Visitante
july

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 6:50 pm

jst bom umrla od sreče RBD decembra v Sloveniji! 98421 sam d jih spet vidm...do takat pa morm hit našparat dnar d grem na koncert RBD decembra v Sloveniji! 57581 RBD decembra v Sloveniji! 57581
Nazaj na vrh Go down
..piNky*..
Curioso
Curioso
..piNky*..

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 9:57 pm

Juhu!..Komi čakam
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimeČet Sep 25, 2008 2:41 pm

aaaaaaaaaaaaaa. dobesedno se veselim od dneva k sm slišala d bodo s5 v slo. RBD decembra v Sloveniji! 57581
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : RBD decembra v Sloveniji! Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimeČet Sep 25, 2008 3:46 pm

mmmmm če je pa to res bo pa Jasmina predčasno pisala božičku RBD decembra v Sloveniji! 57581
Sam če pa pol rečejo da ni res RBD decembra v Sloveniji! 120837
No počakimo pa bomo vidl RBD decembra v Sloveniji! 226757
Nazaj na vrh Go down
Bebe.
Estrellita
Estrellita
Bebe.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimePet Sep 26, 2008 4:33 pm

Jast sem že nabrala 100 evrov RBD decembra v Sloveniji! 226757
Nazaj na vrh Go down
klemi
Curioso
Curioso
klemi

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimePet Sep 26, 2008 6:47 pm

paveiite k se bodo začele prodajat ustopnce!!!!nujno!!!!!
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimePet Sep 26, 2008 6:50 pm

Bomooo RBD decembra v Sloveniji! 226757
Zdej so te govorice use glasnejše in glasnejše. Ubistvu clo v telenovele total na prvi strani piše neki u tem smislu da se decembra vračajo.
Zato sm u stvar začela vrjet.

Edino kar me drži nazaj je prodaja ustopnic....zakaj niso že začel oziroma zakaj ni roptus stvar že širnemu svetu objavu?
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimePet Sep 26, 2008 9:10 pm

upam,da res pridejo ker morjo!
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimeSob Sep 27, 2008 5:40 pm

ja mene tud zanima zakaj ni vobjavjo širnem svetu? .. ker pol nikol naumo vedl če res pridejo.. ?
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitimePet Okt 17, 2008 8:02 pm

Jaz že mam našparano RBD decembra v Sloveniji! 226757
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji!   RBD decembra v Sloveniji! Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

RBD decembra v Sloveniji!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1