| RBD decembra v Sloveniji! | |
|
+8carri* ..piNky*.. july Beso. Ninaa Dulce bebe Mrtva.Čreva. duL.anY. ×3 12 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
duL.anY. ×3 Estrellita
| Naslov sporočila: RBD decembra v Sloveniji! Sre Sep 24, 2008 3:33 pm | |
| | |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Sre Sep 24, 2008 3:38 pm | |
| oo zanimivooo. | |
|
| |
Dulce bebe BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Sre Sep 24, 2008 3:53 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Sre Sep 24, 2008 4:47 pm | |
| Jebemtiš nimam dnarja! ... haha drgač sm pa itk super happy...če je to res no ... | |
|
| |
Beso. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Sre Sep 24, 2008 4:55 pm | |
| šparaT bo Treba Moji šopingi odpadejo Sam da jih še enkraT vidim | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Sre Sep 24, 2008 5:06 pm | |
| Šparat...sej že šparam! ... sam mam šele 30 ušparano. Karte bojo pa hmau če je res december. Sam to ni potrjeno kokr kle piše. Js bi tut lah rekla da sm se pogovarjala s tem pa s tem pa da pridejo. Meila pa tut ni pokazala/pokazal na uniju kar ponavadi nrdijo če je res tko da nevem. Je pa možno ker Pedro tok povdarja, da bo hitr konc in se jim očitno mudi s tole turnejo...no nevem..mislm da pa oni nočjo hitr in bojo kr raztegnil če bojo lohk...predvsm zrd Maite. Sam useen nekak upam da nam bojo pršl predstaut nou album. Sm pa 100% da pridejo. Sam bi mi blo res zakon da kasnej da bom mela ispit da lah grem na brnik in se kamorkoli podim za njimi .. ne resno december je prekmau pa premrz ... sicr pa naj bi k nm pršl že junija pa pol so pršli septembra tko da...no okoliščine so zdej drugačne....ah bomo vidl | |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Sre Sep 24, 2008 5:08 pm | |
| ja mislm da bodo ksnej.tko ko si ti rekla da so misli da bodo pršl junija.mislm da bodo po novmu letu pršli | |
|
| |
july Visitante
| |
| |
..piNky*.. Curioso
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Sre Sep 24, 2008 9:57 pm | |
| | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Čet Sep 25, 2008 2:41 pm | |
| aaaaaaaaaaaaaa. dobesedno se veselim od dneva k sm slišala d bodo s5 v slo. | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Čet Sep 25, 2008 3:46 pm | |
| mmmmm če je pa to res bo pa Jasmina predčasno pisala božičku Sam če pa pol rečejo da ni res No počakimo pa bomo vidl | |
|
| |
Bebe. Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Pet Sep 26, 2008 4:33 pm | |
| Jast sem že nabrala 100 evrov | |
|
| |
klemi Curioso
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Pet Sep 26, 2008 6:47 pm | |
| paveiite k se bodo začele prodajat ustopnce!!!!nujno!!!!! | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Pet Sep 26, 2008 6:50 pm | |
| Bomooo Zdej so te govorice use glasnejše in glasnejše. Ubistvu clo v telenovele total na prvi strani piše neki u tem smislu da se decembra vračajo. Zato sm u stvar začela vrjet. Edino kar me drži nazaj je prodaja ustopnic....zakaj niso že začel oziroma zakaj ni roptus stvar že širnemu svetu objavu? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Pet Sep 26, 2008 9:10 pm | |
| upam,da res pridejo ker morjo! |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Sob Sep 27, 2008 5:40 pm | |
| ja mene tud zanima zakaj ni vobjavjo širnem svetu? .. ker pol nikol naumo vedl če res pridejo.. ? | |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! Pet Okt 17, 2008 8:02 pm | |
| Jaz že mam našparano | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: RBD decembra v Sloveniji! | |
| |
|
| |