t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Christopherjevi načrti za prihodnost Pet Sep 26, 2008 12:05 am | |
| Pevec dokazuje, da RBD ni vse njegovo življenje, kajti ko se bo skupina razšla, bo svojo pot nadaljeval kot solist, pisatelj, producent, obnovil pa bo tudi svojo podjetniško pot.
Pri svojih 21. letih Christopher nima nekega normalnega stila življenja zaradi dolgih turnej, polnih stadionov, fotografiranj in nenehnega zasledovanja oboževalcev kot član popularne skupine RBD, ki je nastala v okviru telenovele Rebelde. Ampak te sanje, ki so se začele pred štirimi leti zdaj prihajajo proti koncu - skupina je trenutno na poslovilni turneji - in vprašanje je seveda kako naprej s svojo kariero?
Christopher, ki je bil vedno skrivnosten glede svojih načrtov je zdaj razkril svoje projekte. Trenutno že dela na svoji glasbeni karieri, objaviti pa ima namen tudi dve knjige.
"Nisem ena izmed tistih oseb, ki so zaskrbljeni kako naprej, ko se konča nek projek. Vedno sem se z nečim ukvarjal in hvala bogu sem imel kaj za delati. Hočem nadaljevati v glasbi in igranju, kar še prihaja me ne skrbi."
Najbolj ga zanima glasba saj že od malega igra različne inštrumente kot je violina in klavir, čeprav so njegova strast bobni. In zaradi ljubezni, ki jo čuti do glasbe ter zaradi končne odločitve o razhodu skupine je pevec že naredil nekaj načrtov za svojo solo kariero. Prvi korak je že naredil: napisal in produciral je pesem, ki jo že promovira na koncertih s skupino.
"Napisal sem že nekaj pesmi in že imam eno, ki jo pojem na koncertih s skupino. Imenuje se Ilumina el mundo esta noche, naredil sem jo s prijateljem, Rudyjem Mayo, ki je producent v Los Angelesu. Sodeloval je že s Peeweejem in Rihanno in je res zelo dober. Z njim mislim tudi narediti prvo samostojno ploščo, to je tudi moja prioriteta za naslednje leto". Vir: http://rbd-rebelde-slovenija.blogspot.com.html | |
|
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost Pet Sep 26, 2008 2:29 pm | |
| svojo ploščo bo mel.hočm jo slišat k bo izšla.res me zanima | |
|
Dulce bebe BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost Pet Sep 26, 2008 10:40 pm | |
| | |
|
KeTi<3 ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost Sob Sep 27, 2008 12:13 pm | |
| Ja uspel bo to sm 100%. Tip nima lih nwm kakšnega glasu. Ma pa velik talent. Ta komad Ilumina el mundo esta noche = Light Up The World Tonight ... me je čist prepriču. Ve kaj hoče in tko je prou | |
|
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost Sob Sep 27, 2008 5:32 pm | |
| - × ninć × je napisal/a:
- Ja uspel bo to sm 100%. Tip nima lih nwm kakšnega glasu. Ma pa velik talent. Ta komad Ilumina el mundo esta noche = Light Up The World Tonight ... me je čist prepriču. Ve kaj hoče in tko je prou
podpis | |
|
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost Sre Okt 29, 2008 10:33 pm | |
| - carri* je napisal/a:
- × ninć × je napisal/a:
- Ja uspel bo to sm 100%. Tip nima lih nwm kakšnega glasu. Ma pa velik talent. Ta komad Ilumina el mundo esta noche = Light Up The World Tonight ... me je čist prepriču. Ve kaj hoče in tko je prou
podpis ×2 | |
|
dulčika Curioso
| |
× Vondy × Princess × Curioso
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost | |
| |
|