Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Christopherjevi načrti za prihodnost

Go down 
+5
Ninaa
KeTi<3
Dulce bebe
Mrtva.Čreva.
t@čk@
9 posters
AvtorSporočilo
t@čk@
BeBe
BeBe
t@čk@

Osebno sporočilo: : what to do...what to say
Razpoloženje : Christopherjevi načrti za prihodnost Free-ashamed-smileys-705

Christopherjevi načrti za prihodnost Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Christopherjevi načrti za prihodnost   Christopherjevi načrti za prihodnost Icon_minitimePet Sep 26, 2008 12:05 am

Christopherjevi načrti za prihodnost Wzfxcldem9dxuycs

Pevec dokazuje, da RBD ni vse njegovo življenje, kajti ko se bo skupina razšla, bo svojo pot nadaljeval kot solist, pisatelj, producent, obnovil pa bo tudi svojo podjetniško pot.

Pri svojih 21. letih Christopher nima nekega normalnega stila življenja zaradi dolgih turnej, polnih stadionov, fotografiranj in nenehnega zasledovanja oboževalcev kot član popularne skupine RBD, ki je nastala v okviru telenovele Rebelde.
Ampak te sanje, ki so se začele pred štirimi leti zdaj prihajajo proti koncu - skupina je trenutno na poslovilni turneji - in vprašanje je seveda kako naprej s svojo kariero?

Christopher, ki je bil vedno skrivnosten glede svojih načrtov je zdaj razkril svoje projekte. Trenutno že dela na svoji glasbeni karieri, objaviti pa ima namen tudi dve knjige.

"Nisem ena izmed tistih oseb, ki so zaskrbljeni kako naprej, ko se konča nek projek. Vedno sem se z nečim ukvarjal in hvala bogu sem imel kaj za delati. Hočem nadaljevati v glasbi in igranju, kar še prihaja me ne skrbi."

Najbolj ga zanima glasba saj že od malega igra različne inštrumente kot je violina in klavir, čeprav so njegova strast bobni. In zaradi ljubezni, ki jo čuti do glasbe ter zaradi končne odločitve o razhodu skupine je pevec že naredil nekaj načrtov za svojo solo kariero. Prvi korak je že naredil: napisal in produciral je pesem, ki jo že promovira na koncertih s skupino.

"Napisal sem že nekaj pesmi in že imam eno, ki jo pojem na koncertih s skupino. Imenuje se Ilumina el mundo esta noche, naredil sem jo s prijateljem, Rudyjem Mayo, ki je producent v Los Angelesu. Sodeloval je že s Peeweejem in Rihanno in je res zelo dober. Z njim mislim tudi narediti prvo samostojno ploščo, to je tudi moja prioriteta za naslednje leto".

Vir: http://rbd-rebelde-slovenija.blogspot.com.html
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost   Christopherjevi načrti za prihodnost Icon_minitimePet Sep 26, 2008 2:29 pm

svojo ploščo bo mel.hočm jo slišat k bo izšla.res me zanima Christopherjevi načrti za prihodnost 226757
Nazaj na vrh Go down
Dulce bebe
BeBe
BeBe
Dulce bebe

Razpoloženje : Christopherjevi načrti za prihodnost Sign0028

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost   Christopherjevi načrti za prihodnost Icon_minitimePet Sep 26, 2008 10:40 pm

mene tut zanima
Nazaj na vrh Go down
KeTi<3
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
KeTi<3

Razpoloženje : Christopherjevi načrti za prihodnost Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost   Christopherjevi načrti za prihodnost Icon_minitimeSob Sep 27, 2008 12:05 pm

blood.princess je napisal/a:
svojo ploščo bo mel.hočm jo slišat k bo izšla.res me zanima Christopherjevi načrti za prihodnost 226757

mene tuiiii........ Christopherjevi načrti za prihodnost 57581
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Christopherjevi načrti za prihodnost 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost   Christopherjevi načrti za prihodnost Icon_minitimeSob Sep 27, 2008 12:13 pm

Ja uspel bo to sm 100%. Tip nima lih nwm kakšnega glasu. Ma pa velik talent. Ta komad Ilumina el mundo esta noche = Light Up The World Tonight ... me je čist prepriču. Ve kaj hoče in tko je prou Christopherjevi načrti za prihodnost 98421
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost   Christopherjevi načrti za prihodnost Icon_minitimeSob Sep 27, 2008 5:32 pm

× ninć × je napisal/a:
Ja uspel bo to sm 100%. Tip nima lih nwm kakšnega glasu. Ma pa velik talent. Ta komad Ilumina el mundo esta noche = Light Up The World Tonight ... me je čist prepriču. Ve kaj hoče in tko je prou Christopherjevi načrti za prihodnost 98421

podpis
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost   Christopherjevi načrti za prihodnost Icon_minitimeSre Okt 29, 2008 10:33 pm

carri* je napisal/a:
× ninć × je napisal/a:

podpis

×2
Nazaj na vrh Go down
dulčika
Curioso
Curioso
dulčika

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost   Christopherjevi načrti za prihodnost Icon_minitimeSob Nov 01, 2008 10:58 pm

te A mo Ucker... Christopherjevi načrti za prihodnost 57581 Christopherjevi načrti za prihodnost 334133
Nazaj na vrh Go down
× Vondy × Princess ×
Curioso
Curioso
× Vondy × Princess ×

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost   Christopherjevi načrti za prihodnost Icon_minitimeNed Nov 02, 2008 11:55 am

*katarina* je napisal/a:
blood.princess je napisal/a:

mene tuiiii........ Christopherjevi načrti za prihodnost 57581
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopherjevi načrti za prihodnost   Christopherjevi načrti za prihodnost Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Christopherjevi načrti za prihodnost
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-