| Začetek konca v Venezueli | |
|
+4Bebe. t@čk@ Mrtva.Čreva. anci 8 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Začetek konca v Venezueli Sre Okt 01, 2008 1:31 pm | |
| Mehiška pop skupina RBD bo svojo poslovilno turnejo začela v Venezueli s koncertom v mestu Puerto Ordaz. Čeprav sta od njihovega nastopa v Venezueli minila šele dva tedna, se skupina RBD že 4. oktobra vrača v Venezuelo. Za začetek poslovilne turneje so izbrali venezuelsko mesto Puerto Ordaz.Venezuelski oboževalci bodo tako prvi, ki se bodo poslovili od ene najbolj uspešnih pop skupin v zadnjem času.Anahí, Alfonso, Christian, Dulce María in Christopher so na festivalu v Barquisimetu in koncertu v Caracasu poželi veliko uspeha. Koncert v Caracasu je obiskalo več kot 30 tisoč ljudi, ki so peli in plesali s svojimi idoli.
| |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: Začetek konca v Venezueli Sre Okt 01, 2008 4:32 pm | |
| o ful zakon! | |
|
| |
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| |
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Začetek konca v Venezueli Sre Okt 01, 2008 5:32 pm | |
| upm da pridejo tut k nm | |
|
| |
Bebe. Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Začetek konca v Venezueli Sre Okt 01, 2008 9:23 pm | |
| Morajo priti k namm | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Začetek konca v Venezueli Sre Okt 01, 2008 9:38 pm | |
| Vooov že grejo nazaj v Venezuelo. Zanimivo kr so Empezar Desde Cero tour tm končal ... zdej bojo pa Giro del adios začel tam ... marsikdo si ne bo mogu privoščt tega ... tam so pa cene sploh nabite. Začetek konca ... use bližje je ta konec. | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Začetek konca v Venezueli Sre Okt 01, 2008 9:43 pm | |
| ja sam res:(blizk je konc.. ne noo | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Začetek konca v Venezueli Sre Okt 01, 2008 9:46 pm | |
| aja sj res pozabla sm uprašat za vir?...al sama pišš oz prevajaš? mal offtopic | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Začetek konca v Venezueli Sre Okt 01, 2008 9:53 pm | |
| | |
|
| |
Tek@arika Visitante
| Naslov sporočila: Re: Začetek konca v Venezueli Čet Okt 02, 2008 10:33 pm | |
| 0ooo kk jim je fajn, sam po eni strani pa ful ne, kr mi bomo slišal še njihove nove pesmi | |
|
| |
manca_rbd Visitante
| Naslov sporočila: Re: Začetek konca v Venezueli Pet Okt 03, 2008 3:20 pm | |
| Kok pa majo cene tam? Drgač pa ja.. sreča za Venezuelce. | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Začetek konca v Venezueli Pet Okt 03, 2008 3:25 pm | |
| Velik večje kokr pr nas ... u venezueli sicr ne vem...sam u braziliji so vrtoglave...in no ja vrjetn pol u venezueli tut neki podobnga. Ju3 je že koncert ... komi čakam videe ... 100% so prpravl fuuul huda presenečenja (upam da traume tut ) | |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Začetek konca v Venezueli Sre Okt 29, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Začetek konca v Venezueli | |
| |
|
| |