Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

RBD še kdaj v SLO?

Go down 
+10
july
jessy
carri*
Mrtva.Čreva.
Me.
Dulce96*
duL.anY. ×3
anci
Ninaa
×chica especial×
14 posters
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
×chica especial×
Estrellita
Estrellita
×chica especial×

Osebno sporočilo: : Twilight<3
Razpoloženje : RBD še kdaj v SLO? Cool0003

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 12:35 pm

RBD še kdaj v SLO?

RBD še kdaj v SLO? Image8

Na Univison forumu za Roptus.com je organizator za Roptus, ki seveda organizira tudi nastope za RBD objavil naslednje sporočilo:
AMIGOS EUROPEOS.
"ESPERO QUE SE PUEDAN REALIZAR MUCHOS SHOWS DE RBD EN SU CONTINENTE Y ASÍ PODAMOS ENCONTRARNOS DE NUEVO.
LES AVISARE CUALQUIER INFORMACIÓN QUE VAYA SURGIENDO. SIGAN EN LÍNEA CON ROPTUS.COM
BESOS Y ABRAZOS DE LUIGGI".

Torej ne pozabite "čekirati" www.roptus.com
Prevod:
Pozdravljeni prijatelji, Evropejci.
"Upamo da se bomo videli še enkrat in uresničili čimveč RBD koncertov na vašem kontinentu [Evropi].
Obveščal vas bom o kakršnikoli informaciji, ki jo bomo na Roptusu predelali. Ostanite na liniji s Roptus.com [Verjetno je mislil da poglejte usak dan gor in tako izveste za vse nove informacije]
Poljubčke in objeme vam pošilja Luiggi.

Ali to vendarle pomeni, da se bodo RBD vendarle še kdaj vrnili v Slovenijo?

Članica iz foruma rebelde.si je pisala Email Pedru Damianu.
In ga povprašala, če se bodo RBDjevci vrnili v SLO, odgovor pa je bil,
da se bodo najbrž ustavili v Sloveniji in Srbiji v drugi polovici decembra, vendar ni še 100%. Rekel pa je, da se bodo vrnili (če se bodo) v celotni zasedbi, torej tudi Maite. Vrjetno pa naj bi delili tudi podpise, saj se zavedajo, da bo sedaj zres vsega konec. Rekel je še, da bodo pripravili veliko preseneječenje (če se bodo ustavili v Sloveniji).

vir: univision, rebelde.si
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : RBD še kdaj v SLO? 026

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 12:40 pm

Ooooh my god kako lepa novica za dobro jutroo RBD še kdaj v SLO? 57581 RBD še kdaj v SLO? 57581
Čeprav temu pismu od Pedra nebom vrjela doklr ne vidm print screena...k on se ne razpiše tko..

Ampak roptus nas ima pa v načtrih in to je ... vav! RBD še kdaj v SLO? 166610
Nazaj na vrh Go down
anci
Estrellita
Estrellita
anci

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 1:38 pm

oo ku dobr RBD še kdaj v SLO? 226757 see strinjm sz tabo ninč.. zloo lepa novica za dobro jutro:D

upm da nm bodo spet uresnicl sanje in prsli sm RBD še kdaj v SLO? 226757 u celootni zasedbii RBD še kdaj v SLO? 226757
Nazaj na vrh Go down
×chica especial×
Estrellita
Estrellita
×chica especial×

Osebno sporočilo: : Twilight<3
Razpoloženje : RBD še kdaj v SLO? Cool0003

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 2:35 pm

na rebelde.si je print screen
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 2:44 pm

reeees? ooou to pa morm vidt...seprau vaaav je vlik rees aaaaaaaaaaaaa RBD še kdaj v SLO? 654948
Nazaj na vrh Go down
duL.anY. ×3
Estrellita
Estrellita
duL.anY. ×3

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeSre Okt 15, 2008 10:45 pm

m morjo pridt.nujn.....tut z maiiii...joj k bi saj se 1x pa d bi pudpise tllal
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimePet Okt 17, 2008 7:47 pm

Morjo še enkrat prit!!
Pa avtograme bojo delili RBD še kdaj v SLO? 226757 Kaj je pedro mislu z tem VELIKO PRESENEČENJE!! RBD še kdaj v SLO? 689780
Nazaj na vrh Go down
Me.
Visitante
Visitante
Me.

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimePet Okt 17, 2008 8:06 pm

Moreio prit..Nujno..hehe
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 5:38 pm

RBD spet v Sloveniji? 22.10. 2008

važn da je dulče maria RBD še kdaj v SLO? 76252 RBD še kdaj v SLO? 76252 RBD še kdaj v SLO? 76252 RBD še kdaj v SLO? 76252
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 7:17 pm

haha dulče maria. RBD še kdaj v SLO? 76252 RBD še kdaj v SLO? 166610 smešni so teli!! RBD še kdaj v SLO? 166610
Nazaj na vrh Go down
anci
Estrellita
Estrellita
anci

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 7:39 pm

haha ja sam res.. RBD še kdaj v SLO? 10641 RBD še kdaj v SLO? 76252
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 7:42 pm

Neuraden datum za koncert v Sloveniji je 16.12. Za ogled sporočila ki ga je napisal organizator koncerta kliknite tukaj. Točen datum bo znan jutri.

Vir: UniForum Dulce Maria - rbdslovenia RBD še kdaj v SLO? 282379
Nazaj na vrh Go down
anci
Estrellita
Estrellita
anci

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 7:42 pm

kaii??
omg kai tu resnuu?? RBD še kdaj v SLO? 226757 RBD še kdaj v SLO? 226757 RBD še kdaj v SLO? 226757:D:D
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 8:10 pm

Torek? Am...nevem no? ... sej itk bomo v roku parih dneh zvedl. Roptus zamuja s temi datumi RBD še kdaj v SLO? 120837 .. oooh bomo vidli ane... drgač pa upam da ne...da bo usaj 12, 13? ... no ja ubistvu mi je useen sam da bo RBD še kdaj v SLO? 57581

iiin spet bom čakala na jutriiii aaaa RBD še kdaj v SLO? 166610
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 10:53 pm

Na univisionu so pustili sporočilo, ki naj bi bila izjava Dulce Marie. O turneji je rekla tole:

Es un hecho, la gira del adiós comienza en esta semana: "En la semana ya nos vamos a todo Sudamérica de gira, en diciembre nos vamos a Europa otra vez, a Europa del este y nada, es como muy fuerte", declaró.

Potrjeno je, poslovilna turneja se bo začela ta teden. Odpotovali bomo v južno Ameriko, decembra pa bomo spet obiskali Evropo.

umiram ... od sreče afkors RBD še kdaj v SLO? 57581 RBD še kdaj v SLO? 57581RBD še kdaj v SLO? 57581RBD še kdaj v SLO? 57581RBD še kdaj v SLO? 57581

in se opravičujem za dvojni post RBD še kdaj v SLO? 226757
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : RBD še kdaj v SLO? Free-jumping-smileys-431

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 10:55 pm

OMG OMG to jaaaaa RBD še kdaj v SLO? 57581
Polepšal so mi večer teden useeee RBD še kdaj v SLO? 857319
Sploh ne vem ka nej rečem RBD še kdaj v SLO? 57581
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 11:01 pm

wiu,o to bom dons težko spala,aaaa kera dobra novica. čiss happy RBD še kdaj v SLO? 57581
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimePet Okt 24, 2008 3:26 pm

Skupina RBD bo, če bo šlo vse po sreči, v okviru poslovilne turneje v Ljubljani nastopila 16. 12. 2008. Prihodnji teden bi se lahko že zgodilo, da bi, v kolikor bo do končne potrditve res prišlo, v prodajo že prišle vstopnice za koncert. Zato vsi, ki si želite iti na ta koncert, bodite na preži!

Lep pozdrav, ekipa revije Telenovele Total

vstopnice.com:
Najave: RBD ponovno v Sloveniji - petek, 24 oktober 2008, (9:33)
Iz zaupnih virov smo izvedeli, da bodo RBD ponovno nastopili v Sloveniji in sicer v decembru.
Vse podrobnosti bodo znane v ponedeljek, zagotovo bo samo en koncert, vstopnice pa bodo predvidoma v prodaji že prihodnji teden.
Spremljate naše strani in zagotovo boste pravočasno obveščeni o pričetku predprodaje.

še kdo dvomi? RBD še kdaj v SLO? 57581 RBD še kdaj v SLO? 57581
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimePet Okt 24, 2008 3:44 pm

omg,omg,omg kr težko gledam,mislm končno! awwww,joj kok sm vesela! RBD še kdaj v SLO? 57581
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimePet Okt 24, 2008 3:46 pm

Prva informacija glede prodaje vstopnic. Začele naj bi se prodajati 29.10 se pravi v sredo.

seveda mamo izkušnje s premikanjem tega...ampak upam da ostane da mi nebo treba špricat RBD še kdaj v SLO? 701928
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimePet Okt 24, 2008 3:46 pm

zakooon! vendar negrem na koncert;)
Nazaj na vrh Go down
anci
Estrellita
Estrellita
anci

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimePet Okt 24, 2008 4:13 pm

zkai ne?
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimePet Okt 24, 2008 4:16 pm

pa ker nism njihov fan.čeprau bi rada christiana in maite vidla u živo.samo sem brez dnarja. RBD še kdaj v SLO? 226757
Nazaj na vrh Go down
july
Visitante
Visitante
july

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimePet Okt 24, 2008 5:59 pm

ooooooooooooooooooo!!!!!! jst men se bo zmešal od vsega veselja RBD še kdaj v SLO? 57581 RBD še kdaj v SLO? 57581 RBD še kdaj v SLO? 57581
vse se ponavla RBD še kdaj v SLO? 57581 RBD še kdaj v SLO? 57581 komi čakam....
Nazaj na vrh Go down
manca_rbd
Visitante
Visitante
manca_rbd

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitimePet Okt 24, 2008 6:01 pm

K sm jst to prebrala sm skor s stola padla in počas dojemala.. zdei pa skačem od veselja RBD še kdaj v SLO? 57581
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

RBD še kdaj v SLO? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

RBD še kdaj v SLO?
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next