| RBD še kdaj v SLO? | |
|
+10july jessy carri* Mrtva.Čreva. Me. Dulce96* duL.anY. ×3 anci Ninaa ×chica especial× 14 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
×chica especial× Estrellita
Osebno sporočilo: : Twilight<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: RBD še kdaj v SLO? Ned Okt 12, 2008 12:35 pm | |
| RBD še kdaj v SLO?
Na Univison forumu za Roptus.com je organizator za Roptus, ki seveda organizira tudi nastope za RBD objavil naslednje sporočilo: AMIGOS EUROPEOS. "ESPERO QUE SE PUEDAN REALIZAR MUCHOS SHOWS DE RBD EN SU CONTINENTE Y ASÍ PODAMOS ENCONTRARNOS DE NUEVO. LES AVISARE CUALQUIER INFORMACIÓN QUE VAYA SURGIENDO. SIGAN EN LÍNEA CON ROPTUS.COM BESOS Y ABRAZOS DE LUIGGI".Torej ne pozabite "čekirati" www.roptus.comPrevod: Pozdravljeni prijatelji, Evropejci. "Upamo da se bomo videli še enkrat in uresničili čimveč RBD koncertov na vašem kontinentu [Evropi]. Obveščal vas bom o kakršnikoli informaciji, ki jo bomo na Roptusu predelali. Ostanite na liniji s Roptus.com [Verjetno je mislil da poglejte usak dan gor in tako izveste za vse nove informacije] Poljubčke in objeme vam pošilja Luiggi.
Ali to vendarle pomeni, da se bodo RBD vendarle še kdaj vrnili v Slovenijo? Članica iz foruma rebelde.si je pisala Email Pedru Damianu. In ga povprašala, če se bodo RBDjevci vrnili v SLO, odgovor pa je bil, da se bodo najbrž ustavili v Sloveniji in Srbiji v drugi polovici decembra, vendar ni še 100%. Rekel pa je, da se bodo vrnili (če se bodo) v celotni zasedbi, torej tudi Maite. Vrjetno pa naj bi delili tudi podpise, saj se zavedajo, da bo sedaj zres vsega konec. Rekel je še, da bodo pripravili veliko preseneječenje (če se bodo ustavili v Sloveniji). vir: univision, rebelde.si | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Ned Okt 12, 2008 12:40 pm | |
| Ooooh my god kako lepa novica za dobro jutroo Čeprav temu pismu od Pedra nebom vrjela doklr ne vidm print screena...k on se ne razpiše tko.. Ampak roptus nas ima pa v načtrih in to je ... vav! | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Ned Okt 12, 2008 1:38 pm | |
| oo ku dobr see strinjm sz tabo ninč.. zloo lepa novica za dobro jutro:D upm da nm bodo spet uresnicl sanje in prsli sm u celootni zasedbii | |
|
| |
×chica especial× Estrellita
Osebno sporočilo: : Twilight<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Ned Okt 12, 2008 2:35 pm | |
| na rebelde.si je print screen | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Ned Okt 12, 2008 2:44 pm | |
| reeees? ooou to pa morm vidt...seprau vaaav je vlik rees aaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
duL.anY. ×3 Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Sre Okt 15, 2008 10:45 pm | |
| m morjo pridt.nujn.....tut z maiiii...joj k bi saj se 1x pa d bi pudpise tllal | |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 17, 2008 7:47 pm | |
| Morjo še enkrat prit!! Pa avtograme bojo delili Kaj je pedro mislu z tem VELIKO PRESENEČENJE!! | |
|
| |
Me. Visitante
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 17, 2008 8:06 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Čet Okt 23, 2008 5:38 pm | |
| | |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| |
| |
anci Estrellita
| |
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Čet Okt 23, 2008 7:42 pm | |
| Neuraden datum za koncert v Sloveniji je 16.12. Za ogled sporočila ki ga je napisal organizator koncerta kliknite tukaj. Točen datum bo znan jutri. Vir: UniForum Dulce Maria - rbdslovenia | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Čet Okt 23, 2008 7:42 pm | |
| kaii?? omg kai tu resnuu?? :D:D | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Čet Okt 23, 2008 8:10 pm | |
| Torek? Am...nevem no? ... sej itk bomo v roku parih dneh zvedl. Roptus zamuja s temi datumi .. oooh bomo vidli ane... drgač pa upam da ne...da bo usaj 12, 13? ... no ja ubistvu mi je useen sam da bo iiin spet bom čakala na jutriiii aaaa | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Čet Okt 23, 2008 10:53 pm | |
| | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Čet Okt 23, 2008 10:55 pm | |
| OMG OMG to jaaaaa Polepšal so mi večer teden useeee Sploh ne vem ka nej rečem | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Čet Okt 23, 2008 11:01 pm | |
| wiu,o to bom dons težko spala,aaaa kera dobra novica. čiss happy | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 3:26 pm | |
| Skupina RBD bo, če bo šlo vse po sreči, v okviru poslovilne turneje v Ljubljani nastopila 16. 12. 2008. Prihodnji teden bi se lahko že zgodilo, da bi, v kolikor bo do končne potrditve res prišlo, v prodajo že prišle vstopnice za koncert. Zato vsi, ki si želite iti na ta koncert, bodite na preži!
Lep pozdrav, ekipa revije Telenovele Total
vstopnice.com: Najave: RBD ponovno v Sloveniji - petek, 24 oktober 2008, (9:33) Iz zaupnih virov smo izvedeli, da bodo RBD ponovno nastopili v Sloveniji in sicer v decembru. Vse podrobnosti bodo znane v ponedeljek, zagotovo bo samo en koncert, vstopnice pa bodo predvidoma v prodaji že prihodnji teden. Spremljate naše strani in zagotovo boste pravočasno obveščeni o pričetku predprodaje.
še kdo dvomi? | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 3:44 pm | |
| omg,omg,omg kr težko gledam,mislm končno! awwww,joj kok sm vesela! | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 3:46 pm | |
| Prva informacija glede prodaje vstopnic. Začele naj bi se prodajati 29.10 se pravi v sredo.
seveda mamo izkušnje s premikanjem tega...ampak upam da ostane da mi nebo treba špricat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 3:46 pm | |
| zakooon! vendar negrem na koncert;) | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 4:13 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 4:16 pm | |
| pa ker nism njihov fan.čeprau bi rada christiana in maite vidla u živo.samo sem brez dnarja. | |
|
| |
july Visitante
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 5:59 pm | |
| | |
|
| |
manca_rbd Visitante
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 6:01 pm | |
| K sm jst to prebrala sm skor s stola padla in počas dojemala.. zdei pa skačem od veselja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? | |
| |
|
| |
| RBD še kdaj v SLO? | |
|