| RBD še kdaj v SLO? | |
|
+10july jessy carri* Mrtva.Čreva. Me. Dulce96* duL.anY. ×3 anci Ninaa ×chica especial× 14 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
×chica especial× Estrellita
Osebno sporočilo: : Twilight<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 8:50 pm | |
| OMG Upam, da bo spet več koncertov, da bomo lahko vsi šli... A mogoč veste kolk se bodo gibale cene vstopnic? | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 9:06 pm | |
| - × ninć × je napisal/a:
vstopnice.com: Najave: RBD ponovno v Sloveniji - petek, 24 oktober 2008, (9:33) Iz zaupnih virov smo izvedeli, da bodo RBD ponovno nastopili v Sloveniji in sicer v decembru. Vse podrobnosti bodo znane v ponedeljek, zagotovo bo samo en koncert, vstopnice pa bodo predvidoma v prodaji že prihodnji teden. Spremljate naše strani in zagotovo boste pravočasno obveščeni o pričetku predprodaje.
zgleda,da bo sam 1 koncert, ful bedn ker bo ful folka brez kart ostal +pomojm bodo cene isto kot pri prejšnjem koncertu | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 9:10 pm | |
| Ja no za cene nevem. Kokr sm sprašvala prjatlco iz Romunije so mel in prvič in drugič isto. Sam kaj veš ker je gira del adios pa tko. Pomoje več od 90€ golden ring ne bo. Upam Drgač pa tut upam da jim bo uspel nrdit več koncertov. Preveč folka bi ostal brez kart | |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 9:19 pm | |
| | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 9:23 pm | |
| easy to say stari, to bo chicken fight za karte | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 9:35 pm | |
| Mja. in pol bojo eni, ki so bližje prodajalnam od kart spet kupoval več kar in jih pol prodajal po 200€ Jz morm začet "šparat" dnar | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 9:40 pm | |
| Jah fora je tut u tem da majo veze...recimo prodajalec iz big banga alpa nwm kdo na eventimu in tko. In pol zaslužjo Js vem da grem u ljubljano kupt karto ... upaam da jo dobim | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pet Okt 24, 2008 11:38 pm | |
| Jz pa u Maribor. Jooj upam, da bo takrat kdo doma da me bo lahka pelau | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Sob Okt 25, 2008 12:13 pm | |
| | |
|
| |
*Madison* Visitante
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Ned Okt 26, 2008 11:40 pm | |
| Js dobim zastonj karte za golden ring..............veze pač....... | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Ned Okt 26, 2008 11:41 pm | |
| - *Madison* je napisal/a:
- Js dobim zastonj karte za golden ring..............veze pač.......
biiič | |
|
| |
*Madison* Visitante
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Ned Okt 26, 2008 11:43 pm | |
| | |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pon Okt 27, 2008 11:15 am | |
| Upam da bom lahk šla Dnara mam za enih 10 kart tak da no problem!! Sam še mamo morm prepričat da mi jih kupi ko gre v službo. Drugač si bom pa pred petrolom en šotor postavla!! LOL Morm jih dobit | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pon Okt 27, 2008 12:17 pm | |
| jst grem doma sm itaq ze rekla tku da grem 10000% joo kumi cakm dei sploh nemrm vrjet da bodo prsli omgg! | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pon Okt 27, 2008 2:06 pm | |
| Ah doma bojo pr men po TVju zvedl itk mi nebojo rekl da nesmem keš mam pa svoj | |
|
| |
Beso. ToTaal Dulce's fan
| |
| |
KeTi<3 ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO? Pon Okt 27, 2008 11:22 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content