Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

RBD še kdaj v SLO?

Go down 
+10
july
jessy
carri*
Mrtva.Čreva.
Me.
Dulce96*
duL.anY. ×3
anci
Ninaa
×chica especial×
14 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
×chica especial×
Estrellita
Estrellita
×chica especial×

Osebno sporočilo: : Twilight<3
Razpoloženje : RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Cool0003

RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePet Okt 24, 2008 8:50 pm

OMG RBD še kdaj v SLO? - Page 2 57581
Upam, da bo spet več koncertov, da bomo lahko vsi šli... RBD še kdaj v SLO? - Page 2 311711
A mogoč veste kolk se bodo gibale cene vstopnic?
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePet Okt 24, 2008 9:06 pm

× ninć × je napisal/a:

vstopnice.com:
Najave: RBD ponovno v Sloveniji - petek, 24 oktober 2008, (9:33)
Iz zaupnih virov smo izvedeli, da bodo RBD ponovno nastopili v Sloveniji in sicer v decembru.
Vse podrobnosti bodo znane v ponedeljek, zagotovo bo samo en koncert, vstopnice pa bodo predvidoma v prodaji že prihodnji teden.
Spremljate naše strani in zagotovo boste pravočasno obveščeni o pričetku predprodaje.

zgleda,da bo sam 1 koncert, ful bedn ker bo ful folka brez kart ostal RBD še kdaj v SLO? - Page 2 92295
+pomojm bodo cene isto kot pri prejšnjem koncertu
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : RBD še kdaj v SLO? - Page 2 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePet Okt 24, 2008 9:10 pm

Ja no za cene nevem. Kokr sm sprašvala prjatlco iz Romunije so mel in prvič in drugič isto. Sam kaj veš ker je gira del adios pa tko. Pomoje več od 90€ golden ring ne bo. Upam RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757

Drgač pa tut upam da jim bo uspel nrdit več koncertov. Preveč folka bi ostal brez kart RBD še kdaj v SLO? - Page 2 92295
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePet Okt 24, 2008 9:19 pm

ja nj več jih nrdijo!
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePet Okt 24, 2008 9:23 pm

easy to say RBD še kdaj v SLO? - Page 2 701928
stari, to bo chicken fight za karte RBD še kdaj v SLO? - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
×chica especial×
Estrellita
Estrellita
×chica especial×

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePet Okt 24, 2008 9:35 pm

Mja. in pol bojo eni, ki so bližje prodajalnam od kart spet kupoval več kar in jih pol prodajal po 200€ RBD še kdaj v SLO? - Page 2 325321
Jz morm začet "šparat" dnar RBD še kdaj v SLO? - Page 2 81811
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePet Okt 24, 2008 9:40 pm

Jah fora je tut u tem da majo veze...recimo prodajalec iz big banga alpa nwm kdo na eventimu in tko. In pol zaslužjo RBD še kdaj v SLO? - Page 2 325321

Js vem da grem u ljubljano kupt karto ... upaam da jo dobim RBD še kdaj v SLO? - Page 2 505365
Nazaj na vrh Go down
×chica especial×
Estrellita
Estrellita
×chica especial×

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePet Okt 24, 2008 11:38 pm

Jz pa u Maribor. Jooj upam, da bo takrat kdo doma da me bo lahka pelau RBD še kdaj v SLO? - Page 2 81811
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimeSob Okt 25, 2008 12:13 pm

In kje u pm nej js dobim karte ko sm nek bogu za hrbtom doma RBD še kdaj v SLO? - Page 2 120837 RBD še kdaj v SLO? - Page 2 120837 RBD še kdaj v SLO? - Page 2 120837
Nazaj na vrh Go down
*Madison*
Visitante
Visitante
*Madison*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 11:40 pm

Js dobim zastonj karte za golden ring..............veze pač.......
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 11:41 pm

*Madison* je napisal/a:

biiič RBD še kdaj v SLO? - Page 2 341572
Nazaj na vrh Go down
*Madison*
Visitante
Visitante
*Madison*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 11:43 pm

× ninć × je napisal/a:
*Madison* je napisal/a:

biiič RBD še kdaj v SLO? - Page 2 341572

ja vem....... RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757 RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757 RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePon Okt 27, 2008 11:15 am

Upam da bom lahk šla RBD še kdaj v SLO? - Page 2 166610 Dnara mam za enih 10 kart tak da no problem!! Sam še mamo morm prepričat da mi jih kupi ko gre v službo. Drugač si bom pa pred petrolom en šotor postavla!! LOL Morm jih dobit RBD še kdaj v SLO? - Page 2 594818
Nazaj na vrh Go down
anci
Estrellita
Estrellita
anci

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePon Okt 27, 2008 12:17 pm

jst grem doma sm itaq ze rekla tku da grem 10000% RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757 joo kumi cakm dei sploh nemrm vrjet da bodo prsli omgg!RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePon Okt 27, 2008 2:06 pm

Ah doma bojo pr men po TVju zvedl RBD še kdaj v SLO? - Page 2 701928

itk mi nebojo rekl da nesmem keš mam pa svoj RBD še kdaj v SLO? - Page 2 298953
Nazaj na vrh Go down
Beso.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Beso.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePon Okt 27, 2008 6:55 pm

*Madison* je napisal/a:

Še nam revežom jih zrihTaj RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757 RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757
Nazaj na vrh Go down
KeTi<3
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
KeTi<3

Razpoloženje : RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitimePon Okt 27, 2008 11:22 pm

Tjashi* je napisal/a:
*Madison* je napisal/a:

Še nam revežom jih zrihTaj RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757 RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757

aiii....zakon!!!!! ja Tjaša ma prav lol RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757 RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757 RBD še kdaj v SLO? - Page 2 226757 RBD še kdaj v SLO? - Page 2 98421
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še kdaj v SLO?   RBD še kdaj v SLO? - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

RBD še kdaj v SLO?
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2