Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Kje ste izvedeli za naš forum.

Go down 
+58
Tinnca.
*Dulce_Ursha*
Dulce_bebaa
Archii.
theLITTLE-
Tanča°°
Dul_princess
Bebe.
alejandra.
tinckuuu
Bonita*
djquaresma
Nyah
Dulce***
dul.fan*
tinkerbell_*
mimi
vanjuš
* I love RBD *
Dul <3
simple
V-o-n-D-y*
dul<33
Lucia.*
KristinaTHEfreak
Lussy
Lench.uuK
Lallaaa_
anny y poncho
×someoneLIKEme×
*miika*
dulceeee
wennd*
jessy
dulcee.
Dulce*
_Vondy_ DULCE
Niikica.x3
*Dul<3*
DuLcE_UcKEr<3
Tjaš^^
nezaa
R E B E L D E
Gabrielle
Dul_Para_Siempre
DuLL.<3*
Mochi
× Vondy × Princess ×
*
dulce.*
KeTi<3
Beso.
Dulce96*
anci
Mrtva.Čreva.
carri*
ardilla
Ninaa
62 posters
Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next

Na drugem forumu.
Kje ste izvedeli za naš forum. Vote_lcap34%Kje ste izvedeli za naš forum. Vote_rcap
 34% [ 25 ]
Od prijatelja.
Kje ste izvedeli za naš forum. Vote_lcap34%Kje ste izvedeli za naš forum. Vote_rcap
 34% [ 25 ]
Drugo.
Kje ste izvedeli za naš forum. Vote_lcap32%Kje ste izvedeli za naš forum. Vote_rcap
 32% [ 24 ]
Skupaj glasov : 74

AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. 026

Kje ste izvedeli za naš forum. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeTor Okt 28, 2008 12:39 am

Kje ste izvedeli za naš forum. Od prijatelja, na kakšnem drugem forumu ali kje drugje? Komentarji prosim Kje ste izvedeli za naš forum. 226757
Nazaj na vrh Go down
ardilla
Curioso
Curioso
ardilla

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeTor Okt 28, 2008 12:40 am

js se ne spounem kje sm zvedla...ampak sm dans ugotovila ko sm mal iskala da ma tto stran med priljubljenimi...ful dobr forum Kje ste izvedeli za naš forum. 57581
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeTor Okt 28, 2008 12:41 am

Zvedla sm od prijateljice Ane Kje ste izvedeli za naš forum. 97525
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeTor Okt 28, 2008 10:17 am

od ene frendice ko je mela ns msnju link napisan.se nespomnm kdo je že biu. Kje ste izvedeli za naš forum. 334133
Nazaj na vrh Go down
anci
Estrellita
Estrellita
anci

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeTor Okt 28, 2008 12:36 pm

am enkrt sm mal gledla od dulce pa sm najdla dulce's club pa sm se prjaula Kje ste izvedeli za naš forum. 226757
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeTor Okt 28, 2008 2:25 pm

V reviji bravo ko je en od članov pisau v uredništvo pa je link dau zraven pol pa sm se prijavla Kje ste izvedeli za naš forum. 226757 Hvala tistemu Kje ste izvedeli za naš forum. 334133
Nazaj na vrh Go down
Beso.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Beso.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeTor Okt 28, 2008 11:36 pm

Od frendice Kje ste izvedeli za naš forum. 226757
Nazaj na vrh Go down
KeTi<3
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
KeTi<3

Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeSre Okt 29, 2008 12:11 pm

jaz sem od Tjashi* Kje ste izvedeli za naš forum. 226757 Kje ste izvedeli za naš forum. 57581
Nazaj na vrh Go down
dulce.*
Curioso
Curioso
dulce.*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeNed Nov 02, 2008 11:54 pm

zvedla sem od prijatlce nastje Kje ste izvedeli za naš forum. 97525 Kje ste izvedeli za naš forum. 57581
Nazaj na vrh Go down
*
Curioso
Curioso
*

Osebno sporočilo: : še 9 dnii*jajaja
Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. Cool0003

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimePon Nov 03, 2008 4:38 pm

gledala sm slike od dulce pa se mi je enkt ta stran prkazala Kje ste izvedeli za naš forum. 226757 Kje ste izvedeli za naš forum. 552432
Nazaj na vrh Go down
× Vondy × Princess ×
Curioso
Curioso
× Vondy × Princess ×

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimePon Nov 03, 2008 7:57 pm

0d frendice.
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

Osebno sporočilo: : *obup*
Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. Smiley_02

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimePon Nov 03, 2008 8:16 pm

Dulce96* je napisal/a:
V reviji bravo ko je en od članov pisau v uredništvo pa je link dau zraven pol pa sm se prijavla Kje ste izvedeli za naš forum. 226757 Hvala tistemu Kje ste izvedeli za naš forum. 334133

omg. to sem jaz pisala Kje ste izvedeli za naš forum. 10641 ko sem enkrat jim nekaj hitro pisala in dejansk nisem pričakovala, da bo link objavljen. In pol slučajno odprem BRAVO-ta in sam...šok Kje ste izvedeli za naš forum. 701928
Nazaj na vrh Go down
× Vondy × Princess ×
Curioso
Curioso
× Vondy × Princess ×

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimePon Nov 03, 2008 8:30 pm

Od najbl cool frende!
Nazaj na vrh Go down
DuLL.<3*
Curioso
Curioso
DuLL.<3*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimePon Nov 03, 2008 9:53 pm

Od carri* Kje ste izvedeli za naš forum. 226757
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeČet Nov 06, 2008 4:22 pm

Mochi je napisal/a:
Dulce96* je napisal/a:

omg. to sem jaz pisala Kje ste izvedeli za naš forum. 10641 ko sem enkrat jim nekaj hitro pisala in dejansk nisem pričakovala, da bo link objavljen. In pol slučajno odprem BRAVO-ta in sam...šok Kje ste izvedeli za naš forum. 701928

Res?? Tnx Kje ste izvedeli za naš forum. 226757 no jaz vedno vse pregledam pa sem se slučajno vpisala Kje ste izvedeli za naš forum. 67643
Nazaj na vrh Go down
Dul_Para_Siempre
Curioso
Curioso
Dul_Para_Siempre

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeSre Nov 12, 2008 10:50 pm

Na forumu rbd.si Kje ste izvedeli za naš forum. 226757
Nazaj na vrh Go down
Gabrielle
Visitante
Visitante
Gabrielle

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeČet Nov 13, 2008 10:29 pm

Na drugem forumu. Kje ste izvedeli za naš forum. 226757
Nazaj na vrh Go down
R E B E L D E
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
R E B E L D E

Osebno sporočilo: : Dulce's club je the best!!!
Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeNed Nov 16, 2008 6:32 pm

Od ene, mi je na travianu povedla kr sn mela napisano da poslušam rbd.pa mi je povedla pa sem se vpisala.

pa mi ni žal

aja zj pa ona več ne hodi sem gor k ji ni več fajn
Nazaj na vrh Go down
nezaa
Dulce's team
Dulce's team
nezaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeNed Nov 16, 2008 6:49 pm

slučajno sm naletela nanj med brskanejm po internetu.
Nazaj na vrh Go down
Tjaš^^
Visitante
Visitante

Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. 020

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeNed Nov 16, 2008 8:49 pm

enkt sem že naletela nan. Pa se nisem prjavla. Pol pa je še ena na našmu forumu povedla zanj. Pa sem se donc prjavla. In ni mi žal. Kje ste izvedeli za naš forum. 57581
Nazaj na vrh Go down
DuLcE_UcKEr<3
Visitante
Visitante
DuLcE_UcKEr<3

Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. 004

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeNed Nov 16, 2008 8:51 pm

js sm iskala uradn fan club pa sm tud naslaa<3
Nazaj na vrh Go down
*Dul<3*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
*Dul<3*

Osebno sporočilo: : BED!! help!!

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 9:50 pm

js sm zvedl od ene best friendice...
Prjavla sn se in zj mi je fullll fajn,tko da mi ni žal Kje ste izvedeli za naš forum. 57581
Nazaj na vrh Go down
Niikica.x3
Estrellita
Estrellita
Niikica.x3

Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. 002

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 9:51 pm

Od moje BFF kr je kr naprej govorila o tem forumu. Kje ste izvedeli za naš forum. 57581
Nazaj na vrh Go down
_Vondy_ DULCE
BeBe
BeBe
_Vondy_ DULCE

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 10:43 pm

R E B E L D E je napisal/a:
Od ene, mi je na travianu povedla kr sn mela napisano da poslušam rbd.pa mi je povedla pa sem se vpisala.

pa mi ni žal

aja zj pa ona več ne hodi sem gor k ji ni več fajn

eno vprašanje ti špilaš travian

drugač pa pa mi je moja BF povedla Kje ste izvedeli za naš forum. 57581 in ni mi žal da sem se prjavla
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

Osebno sporočilo: : *obup*
Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. Smiley_02

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 10:47 pm

Oooh. vam pa BF tok povejo. Zihr so zakon Kje ste izvedeli za naš forum. 226757 Drugač ne bo nič narobe, če tudi ve komu poveste Kje ste izvedeli za naš forum. 226757 Smo veseli novih članov, sploh pa vas, ko ste prišli zdej u zadnjem času, kr ste kr poživil forum Kje ste izvedeli za naš forum. 57581
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh 
Stran 1 od 3Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-