| Kje ste izvedeli za naš forum. | |
|
+58Tinnca. *Dulce_Ursha* Dulce_bebaa Archii. theLITTLE- Tanča°° Dul_princess Bebe. alejandra. tinckuuu Bonita* djquaresma Nyah Dulce*** dul.fan* tinkerbell_* mimi vanjuš * I love RBD * Dul <3 simple V-o-n-D-y* dul<33 Lucia.* KristinaTHEfreak Lussy Lench.uuK Lallaaa_ anny y poncho ×someoneLIKEme× *miika* dulceeee wennd* jessy dulcee. Dulce* _Vondy_ DULCE Niikica.x3 *Dul<3* DuLcE_UcKEr<3 Tjaš^^ nezaa R E B E L D E Gabrielle Dul_Para_Siempre DuLL.<3* Mochi × Vondy × Princess × * dulce.* KeTi<3 Beso. Dulce96* anci Mrtva.Čreva. carri* ardilla Ninaa 62 posters |
|
Kje ste izvedeli za naš forum. | Na drugem forumu. | | 34% | [ 25 ] | Od prijatelja. | | 34% | [ 25 ] | Drugo. | | 32% | [ 24 ] |
| Skupaj glasov : 74 | | |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Okt 28, 2008 12:39 am | |
| Kje ste izvedeli za naš forum. Od prijatelja, na kakšnem drugem forumu ali kje drugje? Komentarji prosim | |
|
| |
ardilla Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Okt 28, 2008 12:40 am | |
| js se ne spounem kje sm zvedla...ampak sm dans ugotovila ko sm mal iskala da ma tto stran med priljubljenimi...ful dobr forum | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Okt 28, 2008 12:41 am | |
| Zvedla sm od prijateljice Ane | |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Okt 28, 2008 10:17 am | |
| od ene frendice ko je mela ns msnju link napisan.se nespomnm kdo je že biu. | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Okt 28, 2008 12:36 pm | |
| am enkrt sm mal gledla od dulce pa sm najdla dulce's club pa sm se prjaula | |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Okt 28, 2008 2:25 pm | |
| V reviji bravo ko je en od članov pisau v uredništvo pa je link dau zraven pol pa sm se prijavla Hvala tistemu | |
|
| |
Beso. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Okt 28, 2008 11:36 pm | |
| Od frendice | |
|
| |
KeTi<3 ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| |
| |
dulce.* Curioso
| |
| |
* Curioso
Osebno sporočilo: : še 9 dnii*jajaja Razpoloženje :
| |
| |
× Vondy × Princess × Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Pon Nov 03, 2008 7:57 pm | |
| | |
|
| |
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Pon Nov 03, 2008 8:16 pm | |
| | |
|
| |
× Vondy × Princess × Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Pon Nov 03, 2008 8:30 pm | |
| | |
|
| |
DuLL.<3* Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Pon Nov 03, 2008 9:53 pm | |
| Od carri* | |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Čet Nov 06, 2008 4:22 pm | |
| | |
|
| |
Dul_Para_Siempre Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Sre Nov 12, 2008 10:50 pm | |
| Na forumu rbd.si | |
|
| |
Gabrielle Visitante
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Čet Nov 13, 2008 10:29 pm | |
| Na drugem forumu. | |
|
| |
R E B E L D E ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : Dulce's club je the best!!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Ned Nov 16, 2008 6:32 pm | |
| Od ene, mi je na travianu povedla kr sn mela napisano da poslušam rbd.pa mi je povedla pa sem se vpisala.
pa mi ni žal
aja zj pa ona več ne hodi sem gor k ji ni več fajn | |
|
| |
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Ned Nov 16, 2008 6:49 pm | |
| slučajno sm naletela nanj med brskanejm po internetu. | |
|
| |
Tjaš^^ Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Ned Nov 16, 2008 8:49 pm | |
| enkt sem že naletela nan. Pa se nisem prjavla. Pol pa je še ena na našmu forumu povedla zanj. Pa sem se donc prjavla. In ni mi žal. | |
|
| |
DuLcE_UcKEr<3 Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Ned Nov 16, 2008 8:51 pm | |
| js sm iskala uradn fan club pa sm tud naslaa<3 | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Nov 18, 2008 9:50 pm | |
| js sm zvedl od ene best friendice... Prjavla sn se in zj mi je fullll fajn,tko da mi ni žal | |
|
| |
Niikica.x3 Estrellita
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Nov 18, 2008 9:51 pm | |
| Od moje BFF kr je kr naprej govorila o tem forumu. | |
|
| |
_Vondy_ DULCE BeBe
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Nov 18, 2008 10:43 pm | |
| - R E B E L D E je napisal/a:
- Od ene, mi je na travianu povedla kr sn mela napisano da poslušam rbd.pa mi je povedla pa sem se vpisala.
pa mi ni žal
aja zj pa ona več ne hodi sem gor k ji ni več fajn eno vprašanje ti špilaš travian drugač pa pa mi je moja BF povedla in ni mi žal da sem se prjavla | |
|
| |
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Nov 18, 2008 10:47 pm | |
| Oooh. vam pa BF tok povejo. Zihr so zakon Drugač ne bo nič narobe, če tudi ve komu poveste Smo veseli novih članov, sploh pa vas, ko ste prišli zdej u zadnjem času, kr ste kr poživil forum | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. | |
| |
|
| |
| Kje ste izvedeli za naš forum. | |
|