Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Kje ste izvedeli za naš forum.

Go down 
+58
Tinnca.
*Dulce_Ursha*
Dulce_bebaa
Archii.
theLITTLE-
Tanča°°
Dul_princess
Bebe.
alejandra.
tinckuuu
Bonita*
djquaresma
Nyah
Dulce***
dul.fan*
tinkerbell_*
mimi
vanjuš
* I love RBD *
Dul <3
simple
V-o-n-D-y*
dul<33
Lucia.*
KristinaTHEfreak
Lussy
Lench.uuK
Lallaaa_
anny y poncho
×someoneLIKEme×
*miika*
dulceeee
wennd*
jessy
dulcee.
Dulce*
_Vondy_ DULCE
Niikica.x3
*Dul<3*
DuLcE_UcKEr<3
Tjaš^^
nezaa
R E B E L D E
Gabrielle
Dul_Para_Siempre
DuLL.<3*
Mochi
× Vondy × Princess ×
*
dulce.*
KeTi<3
Beso.
Dulce96*
anci
Mrtva.Čreva.
carri*
ardilla
Ninaa
62 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next

Na drugem forumu.
Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Vote_lcap34%Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Vote_rcap
 34% [ 25 ]
Od prijatelja.
Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Vote_lcap34%Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Vote_rcap
 34% [ 25 ]
Drugo.
Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Vote_lcap32%Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Vote_rcap
 32% [ 24 ]
Skupaj glasov : 74

AvtorSporočilo
_Vondy_ DULCE
BeBe
BeBe
_Vondy_ DULCE

Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 10:53 pm

no jaz sem že skoro celemu razredu povedla zaj še jih morem samo prepričat mogoče mi bo uspelo tudi fante prepričat bomo vidli upam da mi bo uspelo sicer pa mene usi ubogajo (v šoli)Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 226757
Nazaj na vrh Go down
Dulce*
BeBe
BeBe
Dulce*

Osebno sporočilo: : Lo verdadero es eterno
Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 11:06 pm

Mochi je napisal/a:
Oooh. vam pa BF tok povejo. Zihr so zakon Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 226757 Drugač ne bo nič narobe, če tudi ve komu poveste Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 226757 Smo veseli novih članov, sploh pa vas, ko ste prišli zdej u zadnjem času, kr ste kr poživil forum Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 57581

Igre združujejo Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 701928 Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 701928

Drugač pa ne vem, sam pomojm, da sm ga kr na netu našla.
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

Osebno sporočilo: : *obup*
Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Smiley_02

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeTor Nov 18, 2008 11:41 pm

Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 57581 Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 57581 Dulce združuje Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 57581

Igre so sicer res fajn, ampak ni priporočljivo, da notri fuul pišete ker je to nabiranje postov. ( Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 857145 Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 857145 Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 857145 )
Nazaj na vrh Go down
dulcee.
Curioso
Curioso
dulcee.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeČet Nov 20, 2008 7:03 pm

ist sm pa na enmu drugmu forumuu
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeČet Nov 20, 2008 7:15 pm

nas veseli, da je naše oglaševanje obrodilo sadove Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 57581 Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 226757
Nazaj na vrh Go down
wennd*
Visitante
Visitante
wennd*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimePet Nov 21, 2008 11:48 pm

od carri* <3
Nazaj na vrh Go down
dulceeee
Curioso
Curioso
dulceeee

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeSob Nov 22, 2008 12:23 am

nek na netu je blo ful formov pa mi je dulce`s club najbol padu v oči
Nazaj na vrh Go down
*miika*
BeBe
BeBe
*miika*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimePon Dec 15, 2008 10:05 pm

Od naše SRAKE oz. Gatite <3
Nazaj na vrh Go down
×someoneLIKEme×
Curioso
Curioso
×someoneLIKEme×

Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimePon Dec 15, 2008 10:39 pm

Od frendice . Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 57581
Nazaj na vrh Go down
anny y poncho
Curioso
Curioso
anny y poncho

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeTor Dec 16, 2008 11:11 pm

pO zS Ju
Nazaj na vrh Go down
Lallaaa_
Visitante
Visitante
Lallaaa_

Osebno sporočilo: : Vondy's. <3
Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Type

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeSre Dec 17, 2008 8:20 pm

Na netu sem že enkrat vidla & zdaj pa pasice na forumih & to.
Nazaj na vrh Go down
Lench.uuK
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeNed Dec 21, 2008 6:14 pm

na forumu rbd.si
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeNed Dec 21, 2008 8:29 pm

od prijatlce
Nazaj na vrh Go down
Lussy
BeBe
BeBe
Lussy

Osebno sporočilo: : oBup.*
Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Confused1

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeNed Dec 21, 2008 9:20 pm

od prijatlce(*miika*)
Nazaj na vrh Go down
KristinaTHEfreak
Curioso
Curioso
KristinaTHEfreak

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimePet Dec 26, 2008 12:21 am

Od moie Seeskee Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 57581
Nazaj na vrh Go down
Lucia.*
Curioso
Curioso
Lucia.*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeSob Dec 27, 2008 5:48 pm

Zvedla sem na drugem forumu.
Nazaj na vrh Go down
dul<33
Visitante
Visitante
dul<33

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimePon Dec 29, 2008 12:52 pm

Jaz sem zvedela, k sem malo srfala po internetu.
Nazaj na vrh Go down
V-o-n-D-y*
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimePon Dec 29, 2008 1:11 pm

na forumu o vondy
Nazaj na vrh Go down
simple
Curioso
Curioso
simple

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeNed Jan 18, 2009 9:29 pm

jst sm za ta forum zvedla ker mi je ena punca poslala na ZS u en forum k sm tut učlanjene...hvala kdor kol je pač biu
Nazaj na vrh Go down
Dul <3
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimePon Jan 19, 2009 12:25 am

Jz sm zvedla na drugmu forumu.
Nazaj na vrh Go down
* I love RBD *
Curioso
Curioso
* I love RBD *

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeTor Jan 20, 2009 4:26 pm

Na drugmu forumu Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
vanjuš
Curioso
Curioso
vanjuš

Osebno sporočilo: : x)
Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeSob Jan 24, 2009 10:51 pm

Mislim a ne ECLP.. Pa sem se registrirala, pol pa niti vedela nisem da sem registrirana, pa sem dobla maile enkrat..
Nazaj na vrh Go down
mimi
Curioso
Curioso
mimi

Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeNed Feb 01, 2009 6:40 pm

se mi zdi, da sm mal brskala po netu=D pol sm pa pač redno pregledvala forum^^
Nazaj na vrh Go down
tinkerbell_*
Visitante
Visitante
tinkerbell_*

Osebno sporočilo: : Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 3-bll
Razpoloženje : Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Sign0028

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 9:30 pm

jst sem na blog slovenija..videla..:d
Nazaj na vrh Go down
dul.fan*
Visitante
Visitante
dul.fan*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitimePon Feb 23, 2009 11:33 am

mislim, da sem najdla pasico na enem drugem forumu. Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 57581
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum.   Kje ste izvedeli za naš forum. - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh 
Stran 2 od 3Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-