| Kje ste izvedeli za naš forum. | |
|
+58Tinnca. *Dulce_Ursha* Dulce_bebaa Archii. theLITTLE- Tanča°° Dul_princess Bebe. alejandra. tinckuuu Bonita* djquaresma Nyah Dulce*** dul.fan* tinkerbell_* mimi vanjuš * I love RBD * Dul <3 simple V-o-n-D-y* dul<33 Lucia.* KristinaTHEfreak Lussy Lench.uuK Lallaaa_ anny y poncho ×someoneLIKEme× *miika* dulceeee wennd* jessy dulcee. Dulce* _Vondy_ DULCE Niikica.x3 *Dul<3* DuLcE_UcKEr<3 Tjaš^^ nezaa R E B E L D E Gabrielle Dul_Para_Siempre DuLL.<3* Mochi × Vondy × Princess × * dulce.* KeTi<3 Beso. Dulce96* anci Mrtva.Čreva. carri* ardilla Ninaa 62 posters |
|
Kje ste izvedeli za naš forum. | Na drugem forumu. | | 34% | [ 25 ] | Od prijatelja. | | 34% | [ 25 ] | Drugo. | | 32% | [ 24 ] |
| Skupaj glasov : 74 | | |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
_Vondy_ DULCE BeBe
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Nov 18, 2008 10:53 pm | |
| no jaz sem že skoro celemu razredu povedla zaj še jih morem samo prepričat mogoče mi bo uspelo tudi fante prepričat bomo vidli upam da mi bo uspelo sicer pa mene usi ubogajo (v šoli) | |
|
| |
Dulce* BeBe
Osebno sporočilo: : Lo verdadero es eterno Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Nov 18, 2008 11:06 pm | |
| | |
|
| |
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Nov 18, 2008 11:41 pm | |
| | |
|
| |
dulcee. Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Čet Nov 20, 2008 7:03 pm | |
| ist sm pa na enmu drugmu forumuu | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| |
| |
wennd* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Pet Nov 21, 2008 11:48 pm | |
| | |
|
| |
dulceeee Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Sob Nov 22, 2008 12:23 am | |
| nek na netu je blo ful formov pa mi je dulce`s club najbol padu v oči | |
|
| |
*miika* BeBe
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Pon Dec 15, 2008 10:05 pm | |
| Od naše SRAKE oz. Gatite <3 | |
|
| |
×someoneLIKEme× Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Pon Dec 15, 2008 10:39 pm | |
| Od frendice . | |
|
| |
anny y poncho Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Dec 16, 2008 11:11 pm | |
| | |
|
| |
Lallaaa_ Visitante
Osebno sporočilo: : Vondy's. <3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Sre Dec 17, 2008 8:20 pm | |
| Na netu sem že enkrat vidla & zdaj pa pasice na forumih & to. | |
|
| |
Lench.uuK Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Ned Dec 21, 2008 6:14 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Ned Dec 21, 2008 8:29 pm | |
| |
|
| |
Lussy BeBe
Osebno sporočilo: : oBup.* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Ned Dec 21, 2008 9:20 pm | |
| | |
|
| |
KristinaTHEfreak Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Pet Dec 26, 2008 12:21 am | |
| Od moie Seeskee | |
|
| |
Lucia.* Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Sob Dec 27, 2008 5:48 pm | |
| Zvedla sem na drugem forumu. | |
|
| |
dul<33 Visitante
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Pon Dec 29, 2008 12:52 pm | |
| Jaz sem zvedela, k sem malo srfala po internetu. | |
|
| |
V-o-n-D-y* Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Pon Dec 29, 2008 1:11 pm | |
| | |
|
| |
simple Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Ned Jan 18, 2009 9:29 pm | |
| jst sm za ta forum zvedla ker mi je ena punca poslala na ZS u en forum k sm tut učlanjene...hvala kdor kol je pač biu | |
|
| |
Dul <3 Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Pon Jan 19, 2009 12:25 am | |
| Jz sm zvedla na drugmu forumu. | |
|
| |
* I love RBD * Curioso
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Tor Jan 20, 2009 4:26 pm | |
| Na drugmu forumu | |
|
| |
vanjuš Curioso
Osebno sporočilo: : x) Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Sob Jan 24, 2009 10:51 pm | |
| Mislim a ne ECLP.. Pa sem se registrirala, pol pa niti vedela nisem da sem registrirana, pa sem dobla maile enkrat.. | |
|
| |
mimi Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Ned Feb 01, 2009 6:40 pm | |
| se mi zdi, da sm mal brskala po netu=D pol sm pa pač redno pregledvala forum^^ | |
|
| |
tinkerbell_* Visitante
Osebno sporočilo: : Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Ned Feb 08, 2009 9:30 pm | |
| jst sem na blog slovenija..videla..:d | |
|
| |
dul.fan* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. Pon Feb 23, 2009 11:33 am | |
| mislim, da sem najdla pasico na enem drugem forumu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kje ste izvedeli za naš forum. | |
| |
|
| |
| Kje ste izvedeli za naš forum. | |
|