Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Christopher oznanil solo kariero.

Go down 
5 posters
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Christopher oznanil solo kariero. 026

Christopher oznanil solo kariero. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Christopher oznanil solo kariero.   Christopher oznanil solo kariero. Icon_minitimePet Jan 30, 2009 1:07 am

Christopher oznanil solo kariero. Image11

Pevec in igralec Christopher Uckermann, član skupine RBD je izjavil, da je vse pripravljeno za začetek njegove solo kariere.
"20 februarja boste lahko prvič slišali mojo novo pesem, je rokerska pesem z nekoliko čudnimi mixi elektronske glasbe in afriških zvokov....upam, da bo ljudem všeč" je povedal mladi zvezdnik.
V načrtu ima tudi sodelovanje s PeeWee-jem:
"Pee Wee je svojo kariero začel fantastično, je zelo dobra oseba. Z njim sem enkrat že snemal in ker oba delava z isto ekipo mogoče kdaj kaj ustvariva skupaj" je dodal.
Nazaj na vrh Go down
t@čk@
BeBe
BeBe
t@čk@

Osebno sporočilo: : what to do...what to say
Razpoloženje : Christopher oznanil solo kariero. Free-ashamed-smileys-705

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopher oznanil solo kariero.   Christopher oznanil solo kariero. Icon_minitimePet Jan 30, 2009 1:18 am

jeeeeeee
rokerska pesem Christopher oznanil solo kariero. 57581 Christopher oznanil solo kariero. 57581 komi čakam Christopher oznanil solo kariero. 226757

da čujemo solista Uckerja Christopher oznanil solo kariero. 226757 zagotov mu bo uspel Christopher oznanil solo kariero. 57581
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopher oznanil solo kariero.   Christopher oznanil solo kariero. Icon_minitimePet Jan 30, 2009 7:38 am

omg oooooooo komi čakam
20.2 Christopher oznanil solo kariero. 166610
ahh lepo kariero ma pred sabo Christopher oznanil solo kariero. 298953
Nazaj na vrh Go down
anci
Estrellita
Estrellita
anci

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopher oznanil solo kariero.   Christopher oznanil solo kariero. Icon_minitimePet Jan 30, 2009 4:19 pm

OMG Christopher oznanil solo kariero. 226757

čist sm Srečnaa končn kšna vesela novicaa Christopher oznanil solo kariero. 226757 sz njegove strani Christopher oznanil solo kariero. 226757
upm da bo pršu tut u Slovenioo d ga še enkrt vidm Christopher oznanil solo kariero. 226757

LUUBM TE BEBE Christopher oznanil solo kariero. 57581
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Christopher oznanil solo kariero. Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopher oznanil solo kariero.   Christopher oznanil solo kariero. Icon_minitimePet Jan 30, 2009 5:44 pm

oh ja Christopher oznanil solo kariero. 57581 vsaj en Christopher oznanil solo kariero. 226757
To mi deli Christopher oznanil solo kariero. 98421
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopher oznanil solo kariero.   Christopher oznanil solo kariero. Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Christopher oznanil solo kariero.
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Christopher je pripravljen