Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Christopher je pripravljen Pet Mar 27, 2009 12:05 am | |
| Christopher Uckerman, nekdanji član skupine RBD zelo rad razkrije svoje načrte oboževalcem, tako smo izvedeli, da načrtuje izid svojega prvega solističnega albuma, ter da bo produciral in igral v filmu, ki bo govoril o potresu, ki je leta 1985 zrušil mehiško prestolnico.
Christopher je pripravljen:
Kako se počutiš, ko stopiš na oder kot solist? Vesel sem. S skupino sem doživel nekaj nevarjetnega, a se je končalo. Sedaj predstavlajm svoj singel v angleščini.
Zakaj v angleščini? Ker so za to prosile mnoge države, poleg tega pa je bila to neka izkušnja s prijateljem, ki živi v Los Angelesu...bomo videli kaj vse še pride, v prihodnosti bom pel v španščini.
Imam veliko volje, počel bi marsikaj, sprejel sem izziv in se povzpel sam na oder. Konec aprila začnem s turnejo, snemali bomo v 11. državah in tako bo nastal multikulturen album. Obiskal bom Brazilijo, Ecuador, Colombio, Mehiko, Romunijo, Španijo...
Kaj se bo zgodilo s tvojo igralsko kariero? Trenutno se ukvarjam s potresom 1985 leta v Mehiki. Želim si posneti film s to zgodbo, zelo smo usmerjeni v produkcijo, zelo se veselim tega projekta. Dolgo sem iskal neko zgodbo, ki bi me pritegnila, ko me je pisateljica seznanila s tem sem bil takoj za.
Načrtuješ vlogo v kakšni telenoveli? Nikoli ne reci nikoli, vendar sem za sedaj zelo usmerjen v glasbo.
| |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Christopher je pripravljen Pet Mar 27, 2009 3:48 pm | |
| o da bi pršu h nam in ja... komi čakam da ga vidim na odru upam, da bo še nastopu v kaki telenoveli, ker ga je res fajn gledat kk igra | |
|