Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Christopher je pripravljen

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Christopher je pripravljen 026

Christopher je pripravljen Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Christopher je pripravljen   Christopher je pripravljen Icon_minitimePet Mar 27, 2009 12:05 am

Christopher je pripravljen Image8

Christopher Uckerman, nekdanji član skupine RBD zelo rad razkrije svoje načrte oboževalcem, tako smo izvedeli, da načrtuje izid svojega prvega solističnega albuma, ter da bo produciral in igral v filmu, ki bo govoril o potresu, ki je leta 1985 zrušil mehiško prestolnico.

Christopher je pripravljen:

Kako se počutiš, ko stopiš na oder kot solist?
Vesel sem. S skupino sem doživel nekaj nevarjetnega, a se je končalo. Sedaj predstavlajm svoj singel v angleščini.

Zakaj v angleščini?
Ker so za to prosile mnoge države, poleg tega pa je bila to neka izkušnja s prijateljem, ki živi v Los Angelesu...bomo videli kaj vse še pride, v prihodnosti bom pel v španščini.

Imam veliko volje, počel bi marsikaj, sprejel sem izziv in se povzpel sam na oder. Konec aprila začnem s turnejo, snemali bomo v 11. državah in tako bo nastal multikulturen album. Obiskal bom Brazilijo, Ecuador, Colombio, Mehiko, Romunijo, Španijo...

Kaj se bo zgodilo s tvojo igralsko kariero?
Trenutno se ukvarjam s potresom 1985 leta v Mehiki. Želim si posneti film s to zgodbo, zelo smo usmerjeni v produkcijo, zelo se veselim tega projekta. Dolgo sem iskal neko zgodbo, ki bi me pritegnila, ko me je pisateljica seznanila s tem sem bil takoj za.

Načrtuješ vlogo v kakšni telenoveli?
Nikoli ne reci nikoli, vendar sem za sedaj zelo usmerjen v glasbo.
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Christopher je pripravljen Free-jumping-smileys-431

Christopher je pripravljen Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Christopher je pripravljen   Christopher je pripravljen Icon_minitimePet Mar 27, 2009 3:48 pm

o da bi pršu h nam Christopher je pripravljen 57581
in ja... komi čakam da ga vidim na odru Christopher je pripravljen 98421
upam, da bo še nastopu v kaki telenoveli, ker ga je res fajn gledat kk igra Christopher je pripravljen 226757
Nazaj na vrh Go down

Christopher je pripravljen
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Ucker je pripravljen na film!
» Christopher oznanil solo kariero.