| Objavili datum izida, tracklisto in naslovnico albuma. | |
|
+6t@čk@ manca_rbd jessy *Dul<3* Sesa. Ninaa 10 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Objavili datum izida, tracklisto in naslovnico albuma. Sob Jan 31, 2009 1:10 am | |
| Sodeč po spletni strani rbdworld naj bi album "Para Olvidarte De Mi" izšel 11. marca. Objavili so tudi tracklisto in naslovnico albuma, ki bosta izgledali takole:
Tracklista1. Camino Al Sol 2. Mirame 3. Para Olvidarte De Mi 4. Quien Te Crees? 5. Este Donde Este 6. Mas Tuya Que Mia 7. Hace Un Instante 8. Desaparecio 9. Olvidar 10. Yo Vivo Por Ti 11. Lagrimas Perdidas 12. Puedes Ver Pero No Tocar 13. Adios Naslovnica Zdej se govori celo, da bodo naredili manjšo turnejo za promocijo albuma in zaključek z vekim koncerom u Mexico Citiyu
Nazadnje urejal/a × ninć × Sob Jan 31, 2009 2:16 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Sesa. Estrellita
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Objavili datum izida, tracklisto in naslovnico albuma. Sob Jan 31, 2009 11:49 am | |
| čiiiiisT supeeer. čeprou mi je biu despues de Todo boLši nasLov. komiii čakam. sam iTak bo h nam pršu sTo LeT kasnej. pa fuL so mi ušeč nasLovi pesmi & nasLovnica je TuT suuuper. | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Objavili datum izida, tracklisto in naslovnico albuma. Sob Jan 31, 2009 12:47 pm | |
| čist hudo.... komi čakam!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Objavili datum izida, tracklisto in naslovnico albuma. Sob Jan 31, 2009 1:31 pm | |
| 11 marec komi čakam sam je premal pesmi prehitr bo konc | |
|
| |
manca_rbd Visitante
| Naslov sporočila: Re: Objavili datum izida, tracklisto in naslovnico albuma. Sob Jan 31, 2009 3:43 pm | |
| | |
|
| |
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Objavili datum izida, tracklisto in naslovnico albuma. Sob Jan 31, 2009 4:57 pm | |
| Men se pa kr dopade naslov Para olvidarte de mi upam da bo majhna turneja k nam verjetno tak ne bojo prišli, ampak lepo bi jih bilo spet videti na odru pa čeprav samo na posnetkih Mehika si pa definitivno zasluži ZADNJI KONCERT! Komi čakam, da slišim še ostale pesmi še posebej Adios ta mora bit najboljša, pa zihr bo najbl žalostna | |
|
| |
Natty Visitante
Osebno sporočilo: : popcorn time =D jaaja Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Objavili datum izida, tracklisto in naslovnico albuma. Sob Jan 31, 2009 6:45 pm | |
| | |
|
| |
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Objavili datum izida, tracklisto in naslovnico albuma. Sob Jan 31, 2009 10:56 pm | |
| če bo urnejaa upam da u mehiki bo.. ker oni si pa res najbl zaslužjo..ker niso meli niti poslivlnega koncerta | |
|
| |
carri* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Objavili datum izida, tracklisto in naslovnico albuma. Ned Feb 01, 2009 12:38 pm | |
| ja enako tud jst upam d jim uspe narest še eno turnejo za mehiko (ne upam si rečt zadnjo) .. pa še posebi če bi ta album predstavl, ker bi blo ful fajn d bi te pesmi mel še v live | |
|
| |
BeBe* Visitante
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Objavili datum izida, tracklisto in naslovnico albuma. | |
| |
|
| |
| Objavili datum izida, tracklisto in naslovnico albuma. | |
|