| Izid albuma prestavljen, napovedan tudi izid DVDja Live in Brasilia | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| |
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Izid albuma prestavljen, napovedan tudi izid DVDja Live in Brasilia Sre Jan 28, 2009 7:08 pm | |
| pa neeee no še dlje bo treba čakat lahka bi mel drugje tut turnejo uf... ta DVD pa hočem... sam preden bo to h nam pršlo | |
|
| |
Bekiii* ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Izid albuma prestavljen, napovedan tudi izid DVDja Live in Brasilia Sre Jan 28, 2009 8:12 pm | |
| | |
|
| |
Sesa. Estrellita
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Izid albuma prestavljen, napovedan tudi izid DVDja Live in Brasilia Sre Jan 28, 2009 9:04 pm | |
| | |
|
| |
Natty Visitante
Osebno sporočilo: : popcorn time =D jaaja Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Izid albuma prestavljen, napovedan tudi izid DVDja Live in Brasilia Sre Jan 28, 2009 10:12 pm | |
| Spet Brazilija. A ni že bil Live in Rio? Zakaj ne bi mogli v Sloveniji al vsaj v Srbiji nardit DVDja, kot da je Brazilija zdej ne vem kaj. | |
|
| |
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Izid albuma prestavljen, napovedan tudi izid DVDja Live in Brasilia Sre Jan 28, 2009 10:20 pm | |
| - Natty je napisal/a:
- Spet Brazilija. A ni že bil Live in Rio? Zakaj ne bi mogli v Sloveniji al vsaj v Srbiji nardit DVDja, kot da je Brazilija zdej ne vem kaj.
pa še kko je "nevem kai" taam so taki koncerti... tako magično vzdušje... uzdušjee ki prebudi tudi traume pokažejo se souze... sreča.. veselje brazilija je res kraj kjer jih vedno odprtih src pričakujejo in karkoli bodo anredili vedno bodo z njimi ..na vsakem koraku... so država..ki ko se zdužijo vsi fani postane vse skupaj več kot magično.. mene so na koncertih vedno spravli do souz... naibol razturajo pa takrat ko se cela dvorana (pa je usai 7x večja od naše) dere RBD eu ti amo!! RBD eu ti amo!! in seveda usi skupaj..istočasno Brazilija & brazilci so res neki posebnega usai z moje strani no | |
|
| |
Sesa. Estrellita
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Izid albuma prestavljen, napovedan tudi izid DVDja Live in Brasilia Sre Jan 28, 2009 10:23 pm | |
| | |
|
| |
Dulce* BeBe
Osebno sporočilo: : Lo verdadero es eterno Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Izid albuma prestavljen, napovedan tudi izid DVDja Live in Brasilia Sre Jan 28, 2009 10:36 pm | |
| Ta CD sploh komi čakam, zdej pa k se je datum prestavu je pa sam tok bolš, k ne bo usega še tko hitr konc Drgač pa je 1 moj DVD pa tut. Brazilci pa so res nori v dobrem pomenu besede! Tist "Eu ti amo" pa čist ubije! | |
|
| |
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Izid albuma prestavljen, napovedan tudi izid DVDja Live in Brasilia Sre Jan 28, 2009 11:53 pm | |
| uaaaau. Po eni strani kul, kr bo prišu CD vn mau poznej kr bodo dlje znami Pesmi bodo pa tko al tko pomoje sprosti vn prihajale Live in Brasil... uau Sam bi lahko blo res iz kere druge države, kr iz Brazilije že majo enega...si predstavljate "Live in Eslovenia?" | |
|
| |
Razpoloženje :
| |
| |
Princess Curioso
| Naslov sporočila: Re: Izid albuma prestavljen, napovedan tudi izid DVDja Live in Brasilia Čet Feb 19, 2009 12:02 am | |
| aaa seleee aprilaaaaa...ojooj.. sam wazn da bo nee | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Izid albuma prestavljen, napovedan tudi izid DVDja Live in Brasilia | |
| |
|
| |
| Izid albuma prestavljen, napovedan tudi izid DVDja Live in Brasilia | |
|