Poleg Dulce in Christopherja na facebooku zdaj tudi Anahi!
5 posters
Avtor
Sporočilo
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
Naslov sporočila: Poleg Dulce in Christopherja na facebooku zdaj tudi Anahi! Ned Apr 05, 2009 2:22 pm
Dolge tri mesece nismo vedeli, kaj bo s svojo kariero storila Anahi. Končno je razkrila svoje načrte!! Od sedaj jo lahko tako kot Dulce in Christopherja spremljamo na facebooku, kjer nam bo odkrivala svoje načrte. Njeno pot bo tako kot Christopherjevo spremljal Guillermo Rosas, kateri je namignil, da Anahi World Tour mogoče lahko pričakujemo že v oktobru tega leta! Trenutno Anahi snema svoj album in vrjetno bomo kmalu izvedeli več detajlov o tem.
Naslov sporočila: Re: Poleg Dulce in Christopherja na facebooku zdaj tudi Anahi! Ned Apr 05, 2009 6:47 pm
js bla čiist happy ko sm tole zvedlaaaa res..srce mi začel utripat ko norooo & kr souze so mi v oči stople
ugl. komi čakaaam talee CD...
spremljat treba FB pa bomo zvedlli
*TiNkY*<3rbd Curioso
Naslov sporočila: Re: Poleg Dulce in Christopherja na facebooku zdaj tudi Anahi! Sre Apr 08, 2009 3:48 pm
o kok zakon!!!!!!!
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
Naslov sporočila: Re: Poleg Dulce in Christopherja na facebooku zdaj tudi Anahi! Sre Apr 08, 2009 11:13 pm
Anahi je ustvarila profil tudi na MYspacu in na Orkutu!