Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo

Go down 
+2
jessy
MimiUckerman
6 posters
AvtorSporočilo
MimiUckerman
BeBe
BeBe
MimiUckerman

Osebno sporočilo: : When You Can Live Forever, What Do You Live For?
♥ ♥ ♥
Razpoloženje : Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Alc

Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo   Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Icon_minitimeČet Apr 09, 2009 6:38 pm

Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Image38

Pevka in igralka Maite Perroni je pripravljena na nova navodila producenta telenovel Juana Osoria in na novo vlogo v nadaljevanki Mi Pecado v kateri bo protagonistka, čeprav tudi obžaluje da ni mogla sodelovati v Mujeres Asesinas.
Pevka, ki je bila razglašena med 50 osebami, ki "premikajo Mehiko"(Mueven a Mexico) za svoje sodelovanje v glasbeni sceni z RBD, je povedala:
"V teh trenutkih sem predana branju scenarija nadaljevanke Mi pecado, ker je eden izmed pomembnih projektov v moji karieri."
S tem, ker je bila znana celemu svetu s svojimi kolegi iz RBD, ki je zelo vplivala na najstnike, je omenila, da s tem kar so najstnikom sporočali preko glasbe je svoboda in pristnost.

La cantante y actriz, Maite Perroni, está lista para recibir las indicaciones del productor de telenovelas, Juan Osorio, y ser parte de la nueva teleserie "Mi pecado", de la cual será protagonista, aunque lamentó no poder hacer "Mujeres Asesinas", de Pedro Torres.

La juvenil cantante, recientemente reconocida por una publicación como una de las 50 personalidades que "Mueven a México", por su desempeño en el desaparecido concepto musical RBD, destacó:

"En estos momentos estoy metida en la lectura del argumento de esta historia original Mi pecado", porque es un proyecto muy importante en mi carrera, ya que compartiré la historia con un elenco de primera, del cual no puedo hablar nada".

Sobre la responsabilidad de haber sido reconocida junto con sus compañeros de RBD como un grupo que influyó en la juventud de enero de 2008 a marzo de 2009, la actriz mencionó que la aportación que hicieron a los jóvenes a través de la música fue llevar un mensaje de libertad y autenticidad. ¿Leer Más?

Vir:rbdmusic.info
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo   Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Icon_minitimeČet Apr 09, 2009 8:54 pm

enmal mi gre na živce, ker se o njej skor največ govori Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo 431501
drgač pa upam da bo fajn telenovela Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo   Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Icon_minitimeČet Apr 09, 2009 9:53 pm

no no jessy Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo 226757
pač je aktivna punca

bomo vidl kako se bo obnesla telenovela
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo   Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Icon_minitimeČet Apr 09, 2009 10:12 pm

mislim ja sj je pridna Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo 226757

Sam ko je res zared CCEA mankala na koncertih (no vsaj tk so rekl)
in je ubistvu ona že prej pustla RBD... vsaj za mene
Nazaj na vrh Go down
dul.fan*
Visitante
Visitante
dul.fan*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo   Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Icon_minitimePet Apr 17, 2009 3:46 pm

to se pa strinjam, ker je itak vedla ko je pogodbo napisala, da nebo mogla hodit na dosti koncerte pa je useeno podpisala. Pa če je že šla u tisto brazilijo bi lahko tut usaj 1x k nam prišla. Ampak okej, sem vesela za njo.
Nazaj na vrh Go down
t@čk@
BeBe
BeBe
t@čk@

Osebno sporočilo: : what to do...what to say
Razpoloženje : Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Free-ashamed-smileys-705

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo   Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Icon_minitimePet Apr 17, 2009 9:52 pm

dul.fan* je napisal/a:
to se pa strinjam, ker je itak vedla ko je pogodbo napisala, da nebo mogla hodit na dosti koncerte pa je useeno podpisala. Pa če je že šla u tisto brazilijo bi lahko tut usaj 1x k nam prišla. Ampak okej, sem vesela za njo.

ubistvu je bilo v pogodbi napisano, da bo vseeno se lahko udeležila vseh koncertov...če se prav spomnim. Sam so pol očitno nekje zaj*** Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo 67643

Js ji pa kar privoščim Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo 226757 mislim, da je res vsestranska igralka...dobra je Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo 57581
Nazaj na vrh Go down
*Dul<3*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
*Dul<3*

Osebno sporočilo: : BED!! help!!
Razpoloženje : Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo   Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Icon_minitimePet Apr 17, 2009 9:59 pm

Ful dobro!! Komi čakam!
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo   Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Maite bo pela uvodno pesm za Mi Pecado
» Mi Pecado