MimiUckerman BeBe
Osebno sporočilo: : When You Can Live Forever, What Do You Live For?
♥ ♥ ♥ Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Čet Apr 09, 2009 6:38 pm | |
| Pevka in igralka Maite Perroni je pripravljena na nova navodila producenta telenovel Juana Osoria in na novo vlogo v nadaljevanki Mi Pecado v kateri bo protagonistka, čeprav tudi obžaluje da ni mogla sodelovati v Mujeres Asesinas. Pevka, ki je bila razglašena med 50 osebami, ki "premikajo Mehiko"(Mueven a Mexico) za svoje sodelovanje v glasbeni sceni z RBD, je povedala: "V teh trenutkih sem predana branju scenarija nadaljevanke Mi pecado, ker je eden izmed pomembnih projektov v moji karieri." S tem, ker je bila znana celemu svetu s svojimi kolegi iz RBD, ki je zelo vplivala na najstnike, je omenila, da s tem kar so najstnikom sporočali preko glasbe je svoboda in pristnost. La cantante y actriz, Maite Perroni, está lista para recibir las indicaciones del productor de telenovelas, Juan Osorio, y ser parte de la nueva teleserie "Mi pecado", de la cual será protagonista, aunque lamentó no poder hacer "Mujeres Asesinas", de Pedro Torres.
La juvenil cantante, recientemente reconocida por una publicación como una de las 50 personalidades que "Mueven a México", por su desempeño en el desaparecido concepto musical RBD, destacó:
"En estos momentos estoy metida en la lectura del argumento de esta historia original Mi pecado", porque es un proyecto muy importante en mi carrera, ya que compartiré la historia con un elenco de primera, del cual no puedo hablar nada".
Sobre la responsabilidad de haber sido reconocida junto con sus compañeros de RBD como un grupo que influyó en la juventud de enero de 2008 a marzo de 2009, la actriz mencionó que la aportación que hicieron a los jóvenes a través de la música fue llevar un mensaje de libertad y autenticidad. ¿Leer Más? Vir:rbdmusic.info | |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Čet Apr 09, 2009 8:54 pm | |
| enmal mi gre na živce, ker se o njej skor največ govori drgač pa upam da bo fajn telenovela | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Čet Apr 09, 2009 9:53 pm | |
| no no jessy pač je aktivna punca bomo vidl kako se bo obnesla telenovela | |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Čet Apr 09, 2009 10:12 pm | |
| mislim ja sj je pridna Sam ko je res zared CCEA mankala na koncertih (no vsaj tk so rekl) in je ubistvu ona že prej pustla RBD... vsaj za mene | |
|
dul.fan* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Pet Apr 17, 2009 3:46 pm | |
| to se pa strinjam, ker je itak vedla ko je pogodbo napisala, da nebo mogla hodit na dosti koncerte pa je useeno podpisala. Pa če je že šla u tisto brazilijo bi lahko tut usaj 1x k nam prišla. Ampak okej, sem vesela za njo. | |
|
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Pet Apr 17, 2009 9:52 pm | |
| - dul.fan* je napisal/a:
- to se pa strinjam, ker je itak vedla ko je pogodbo napisala, da nebo mogla hodit na dosti koncerte pa je useeno podpisala. Pa če je že šla u tisto brazilijo bi lahko tut usaj 1x k nam prišla. Ampak okej, sem vesela za njo.
ubistvu je bilo v pogodbi napisano, da bo vseeno se lahko udeležila vseh koncertov...če se prav spomnim. Sam so pol očitno nekje zaj*** Js ji pa kar privoščim mislim, da je res vsestranska igralka...dobra je | |
|
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo Pet Apr 17, 2009 9:59 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo | |
| |
|