MimiUckerman BeBe
Osebno sporočilo: : When You Can Live Forever, What Do You Live For?
♥ ♥ ♥ Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Maite bo pela uvodno pesm za Mi Pecado Čet Maj 21, 2009 3:59 pm | |
| Maite Perroni,članica skupine RBD, bo pela uvodno pesem telenovele "Mi Pecado", katere je tudi protagonistka, je potrdil producent Juan Osorio. "Tako je, Maite bo pela uvodno pesem. To je bila novica za vas in bo tudi za njo saj ji še nismo povedali," je povedal Osorio na mehiškem spletnem portalu. Obraz presenečenja in radosti, ki ga je imela Maite,je pokazal kako zelo vesela je. Njeno veselje je bilo tolikšno, da ni mogla ne da bi zaploskala. Pesem je v procesu pisanja:"Fato je tisti, ki piše besedilo za to pesem in to bo duet. Še vedno ne vemo kdo bo zraven Maite pel, vendar kmalu vam bomo dali več novic," je pritrdil producent. Maite Perroni, integrante de RBD, interpretará el tema de la nueva telenovela que también protagonizará, Mi Pecado, de acuerdo a información confirmada por Juan Osorio, productor de la historia. "Así es, Maite cantará el tema de esta telenovela además de interpretarla, esto es una primicia para ustedes y también para ella porque no le habíamos dicho nada", comentó Osorio a un portal de Internet mexicano. La cara de sorpresa y alegría de Maite, reflejó la emoción que la noticia le provocó. Su felicidad fue tal, que no aguantó las ganas de aplaudir. El tema está en proceso de ser escrito: "Fato es quien está escribiendo la letra de esta canción, y será un dueto. Todavía no sabemos qué artista será, pero pronto les daremos más noticias", agregó el productor. | |
|
dul.fan* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Maite bo pela uvodno pesm za Mi Pecado Čet Maj 21, 2009 5:57 pm | |
| sem glih razmišljala zakja nedajo, da bi maite pela uvodno pesem v mi pecado saj pa je pevka tuji. Jej najboljša novica. | |
|
*Maya* Curioso
| Naslov sporočila: Re: Maite bo pela uvodno pesm za Mi Pecado Tor Sep 01, 2009 4:01 pm | |
| Kumi čakam da se bo začela mi pecado. | |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Maite bo pela uvodno pesm za Mi Pecado Tor Sep 01, 2009 6:25 pm | |
| če se bo? no ja upam... čeprov mi Mai ni fajna... tut CCEA je zakon | |
|
*Maya* Curioso
| Naslov sporočila: Re: Maite bo pela uvodno pesm za Mi Pecado Sre Sep 02, 2009 6:25 pm | |
| Men je pa še kr. Drugač so mi vsi od rbd dobri. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Maite bo pela uvodno pesm za Mi Pecado | |
| |
|