THEkiiti BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Maite se ne bo posvetila politiki Ned Apr 19, 2009 11:11 am | |
| V nasprotju s potjo številnih znanih medijskih osebnosti, ki se začnejo ukvarjati s politiko, Maite Perroni pravi, da ne bo sledila takim korakom, po tem ko je sodelovala s stranko Partido Verde Ecologista (Zelena ekološka stranka). "Moj interes in poglavitni namen je bil, da kot še ena državljanka več delim zaskrbljenost z našim planetom, ki je naš dom, ki nas polni s soncem in življenjem." "Ne bi se posvečala politiki, saj je kariera moja strast. Da bi ponovno sodelovala z njimi (s Partido Verde Ecologista) ne vem, morali bomo počakati, da vidim, kaj ima življenje pripravljeno zame", je povedala igralka o reklamah, v katerih je izpostavljena skrb za zemljo. "Kar mi največ pomeni je to, da lahko komuniciram s publiko in da je ljudem všeč kar delam. Želim še naprej rasti in delati, ker je to moja strast, in čas je tisti, ki bo določil pavze v moji karieri, ampak za zdaj sem zadovoljna in zakaj bi zarnila priložnost, da počnem to kar si želim. Poleg tega je to, da imaš delo pravi blagosolov v teh časih", je povedala na letališču v Cuidad de Mexicu nekaj minut pred vkrcanjem v avion, ki jo je odpeljal v Chiapas na snemanje telenovele Mi pecado. V njej bo bivša RBDjevka igrala Lucrecio, žensko polno moči. "Je čudovita in bojevita ženska. Preživela je veliko stvari, ki so jo zaznamovale vse od otroštva, vendar se sooči z življenjem z umirjenostjo in to mi je zelo všeč, saj ima izzive, ampak tudi razumnost." Vir: univision.com | |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Maite se ne bo posvetila politiki Ned Apr 19, 2009 11:42 am | |
| | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Maite se ne bo posvetila politiki Ned Apr 19, 2009 12:01 pm | |
| Kašne majo kje so Mai najdl Se vid da Mai uživa v igralstvu, pa še uspešna je ni neumna da bi to opustila za kej druzga. Če ji je všeč Mi Pecado, pa že more bit dobra zgodba | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Maite se ne bo posvetila politiki | |
| |
|