Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Maite se ne bo posvetila politiki

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
THEkiiti
BeBe
BeBe
THEkiiti

Razpoloženje : Maite se ne bo posvetila politiki Krank_2

Maite se ne bo posvetila politiki Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Maite se ne bo posvetila politiki   Maite se ne bo posvetila politiki Icon_minitimeNed Apr 19, 2009 11:11 am

Maite se ne bo posvetila politiki Image73

V nasprotju s potjo številnih znanih medijskih osebnosti, ki se začnejo ukvarjati s politiko, Maite Perroni pravi, da ne bo sledila takim korakom, po tem ko je sodelovala s stranko Partido Verde Ecologista (Zelena ekološka stranka).

"Moj interes in poglavitni namen je bil, da kot še ena državljanka več delim zaskrbljenost z našim planetom, ki je naš dom, ki nas polni s soncem in življenjem."

"Ne bi se posvečala politiki, saj je kariera moja strast. Da bi ponovno sodelovala z njimi (s Partido Verde Ecologista) ne vem, morali bomo počakati, da vidim, kaj ima življenje pripravljeno zame", je povedala igralka o reklamah, v katerih je izpostavljena skrb za zemljo.

"Kar mi največ pomeni je to, da lahko komuniciram s publiko in da je ljudem všeč kar delam. Želim še naprej rasti in delati, ker je to moja strast, in čas je tisti, ki bo določil pavze v moji karieri, ampak za zdaj sem zadovoljna in zakaj bi zarnila priložnost, da počnem to kar si želim. Poleg tega je to, da imaš delo pravi blagosolov v teh časih", je povedala na letališču v Cuidad de Mexicu nekaj minut pred vkrcanjem v avion, ki jo je odpeljal v Chiapas na snemanje telenovele Mi pecado.

V njej bo bivša RBDjevka igrala Lucrecio, žensko polno moči.

"Je čudovita in bojevita ženska. Preživela je veliko stvari, ki so jo zaznamovale vse od otroštva, vendar se sooči z življenjem z umirjenostjo in to mi je zelo všeč, saj ima izzive, ampak tudi razumnost."

Vir: univision.com
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Maite se ne bo posvetila politiki Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se ne bo posvetila politiki   Maite se ne bo posvetila politiki Icon_minitimeNed Apr 19, 2009 11:42 am

Maite se ne bo posvetila politiki 10641 Maite se ne bo posvetila politiki 10641 Maite se ne bo posvetila politiki 10641 a si predstavlate Maite v politiki? Maite se ne bo posvetila politiki 10641 Maite se ne bo posvetila politiki 10641
to pa res ne bi blo za njo Maite se ne bo posvetila politiki 226757
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Maite se ne bo posvetila politiki 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se ne bo posvetila politiki   Maite se ne bo posvetila politiki Icon_minitimeNed Apr 19, 2009 12:01 pm

Kašne majo Maite se ne bo posvetila politiki 10641 kje so Mai najdl Maite se ne bo posvetila politiki 226757
Se vid da Mai uživa v igralstvu, pa še uspešna je ni neumna da bi to opustila za kej druzga. Če ji je všeč Mi Pecado, pa že more bit dobra zgodba Maite se ne bo posvetila politiki 226757
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se ne bo posvetila politiki   Maite se ne bo posvetila politiki Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Maite se ne bo posvetila politiki
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Med Maite in Guidom je napeto
» Maite Perroni v novi telenoveli!
» Maite zavrnila delo kot solistka