Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Kaj je Dulce Amanecer?

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Kaj je Dulce Amanecer? 026

Kaj je Dulce Amanecer? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kaj je Dulce Amanecer?   Kaj je Dulce Amanecer? Icon_minitimePon Dec 07, 2009 6:09 pm

Kaj je Dulce Amanecer? Vvv

Oktobra 2009 je Dulce Maria začela s fundacijo, katero je poimenovala Dulce Amanecer. S fundacijo namerava pomagati mehiškim ženskam, otrokom, raznim inštitucijam, vsem ki pomoč potrebujejo, želi pripomoči tudi k izboljšanju našega planeta. Denar zbira prek spletne strani www.dulceamanecer.com.mx kamor lahko donirate vsi, ko pa se določeno obdobje oziroma "krog" doniranja konča srečni izžrebanci dobijo nek predmet od Dulce bodisi majice, obleke, njene slike itd... Vse vas, ki imate možnosti pozivam k doniranju, fundacija je zelo plemenit projekt Dulce Marie, v katerem seveda nikakor ni sama. Pomagajmo ji.

Živjo! Imamo presenečenje za vas. Želimo narediti fundacijo, s katero bomo pomagali vsem, ki pomoč potrebujejo. Za začetek bi se rada posvetila bolnim ženskam, ki nimajo sredstev za zdravljenje, nosečim ženskam, ženskam katere maltretirajo, za začetek bi rada njimi posvetila denar, ki ga bomo zbrali. Moj predlog je, da "naprodaj" dam obleke, ki sem jih nosila in vse kar bomo zbrali bo šlo za pomoč mnogim ljudem. Prihajajo še presenečenja, upamo, da se bomo zbrali saj skupaj lahko pomagamo mnogim, naša ljubezen, sanje in prijateljstvo je kljub distanci in različnim kulturam lahko koristna, pomagali bomo tudi našemu planetu, pobirali smeti, sadili rastline, pomagali bomo otrokom, ki nimajo doma, bolnim, ljudmi z rakom. Upam da bomo skupaj naredili veliko dobrega.
Zelo vas imam rada in pričakujte še presenečenj.