Dulce Maria World Slovenia
|
|
| Kako bodo potekale dražbe? | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Kako bodo potekale dražbe? Ned Jan 03, 2010 5:33 pm | |
| Čas je da začnemo pomagati naši Dulce z njeno fundacijo. Kot ste že lahko prebrali smo se odločili za posebne dražbe na forumu, kjer bomo tako kot Dulce na spletni strani www.dulceamanecer.com.mx ponudili različne artikle za katere se boste lahko borili. Potekalo bo pa malce drugače kot na uradni spletni strani fundacije. Kako?
Za primer bom uporabila zapestnico. Zapestnica je artikel, zanjo odpremo posebno temo v podforumu dulce amanecer -> dražbe. Zapestnico predstavimo s sliko seveda in zanjo postavimo začetno ceno...recimo 50 centov. Član kateremu je zapestnica všeč v temi dvigne ceno .. recimo 55 centov, 60 centov kot sam želi. To stori tako da v temi pusti post (npr: dvigam ceno na 55 centov) ali karkoli že napiše le da se bo post nanašal na odkup artikla. Član ki bo ponudil največ in bo zadnji bo prejel artikel oz. ga odkupil za ceno ki jo je zastavil na dražbi. Dviganje cene nekega artikla se konča 3 dni po zadnji ponudbi, če se po 3 dneh od neke ponudbe ne javi član, ki bi ponudil več. Po zmagani dražbi član, ki jo je zmagal kontaktira mene (× ninć ×) ali Tončko prek zasebnega sporočila, kjer bo dobil vse podatke kam denar poslati, ter pustil svoje podatke da bo artikel prejel.
PROSIM ČE SODELUJETE SAMO RESNI, Z DRAŽBAMI POSKUŠAMO POMAGATI DULCE MARII Z NJENO FUNDACIJO DULCE AMANECER, ZATO POZIVAM VSE ČLANE DA SODELUJETE IN PRISPEVATE KAKŠEN EVRO. ENOTNI LAHKO POMAGAMO VELIKO IN DULCE LE ŠE BOLJ DOKAŽEMO DA SMO Z NJO V VSEM IN DA IMA 100% PODPORO IZ SLOVENIJE!!
V teamu smo zbrali par artiklov, ki utegnejo biti zanimanja vredni (vsaj upamo), če kdo od vas kaj dela ima kakšen zanimiv artikel doma ali karkoli kar bi pomagalo dražbam se priporočamo. Sporočite meni (× ninć ×) prek zasebnega sporočila. Do sedaj nam z dražbami zelo pomaga članica pepelka, za kar se ji iz srca zahvaljujem in vrjamem, da je tudi sama vesela ker dela dobro delo in ob tem tudi podpira Dulce.
Še enkrat povdarjam da bomo zbrani denar nakazali na račun fundacije Dulce Amanecer, da o tem nebi bilo dvomov pa bomo ob nakazilu na forumu pokazali račun nakazila
Vsa vprašanja in predloge, ki jih imate lahko pustite v tej temi. | |
| | | Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako bodo potekale dražbe? Pet Jan 15, 2010 8:43 pm | |
| Zmagovalci dražb, vsem dam 5 dni da se mi javite na zasebno sporočilo, če se mi v tem času ne javite bo zmagovalec tisti ki je ponudil drugo največjo vsoto!
O pošiljanju denarja se dogovarjate z mano po zasebnem sporočilu in tudi če imate kakšne konkretne razloge da denarja ne morete takoj poslati se o vsem tem lahko dogovorimo. Artikel prejmete po tem, ko jaz prejmem denar.
Še enkrat naproščam da sodelujete RESNI, če pri eni dražbi ne boste mislili resno vas tudi pri drugih nebomo upoštevali. Pomaganje fundaciji Dulce Amanecer nam veliko pomeni je naš resen projekt, ki ni tako enostaven, zato bi ga radi dobro speljali, seveda nam bo pa to najlažje uspelo če bomo sodelovali vsi skupaj.
L.P. | |
| | | nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako bodo potekale dražbe? Tor Jan 26, 2010 11:55 pm | |
| Na forumu smo se odločili, da bomo nekoliko spremenili način sodelovanja na dražbah. Od sedaj naprej je minimalni možen dvig zneska 50 centov (1€, 1.50€,2€,2.50€...). Verjamemo, da nimate denarja na pretek in zahavljujemo se vam za vsak cent, ki ga prispevate. Vendar lahko na tak način dražbe potekajo zelo dolgo časa, denar pa se nabira zelo počasi. Hvala za razumevanje | |
| | | Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Kako bodo potekale dražbe? Pon Mar 15, 2010 5:34 pm | |
| Želim se zahvaliti forumu www.rebelde.si ki z nami sodeluje v pridobivanju sredstev za Dulce Amanecer. Skupaj zmoremo več! | |
| | | nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako bodo potekale dražbe? Pet Mar 19, 2010 3:23 pm | |
| Varnostni nasvet za vse tiste, ki pošiljate kovance. Dajte jih nalepit v papri oz. v nekaj zaviti tako, da ne bodo žvenketali v kuverti. Za vsak slučaj, da nebi koga kaj zamikalo. Zneski naj bodo točni, ker razlik ne vračamo!
Poleg tega prosim, da poleg denarja nujno priložite še svoj naslov, nick na forumu ter za kateri izdelek pošiljate!
| |
| | | Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Kako bodo potekale dražbe? Tor Mar 30, 2010 7:25 pm | |
| Kot smo že omenili s fundacijo sodelujemo tudi v novem projektu za pomoč ženskam, ki pomoč potrebujejo in njihovim otrokom. Fundacija za tiste najbolj radodarne obljublja priznanja podpisana s strani Dulce, za najbolj radodarne tudi presenečenje. Omenili smo tudi že, da se ob tem potegujemo tudi za sliko, katero je naslikala Dulce.
Denar od vseh zaključenih dražb do sedaj in ponujenih simboličnih donacij PROSIM pošljite do 15. aprila (že sedaj vas opozarjam, da lahko naberete če trenutno nimate pri sebi). Začetni znesek za sodelovanje mora biti 100 dolarjev, kar smo načeloma že zbrali a še ni vse poslano. Zbrali smo že mnogo več, a pri nas ni niti še polovica tistega zneska, ki ste ga zastavili tisti, ki ste dobili dražbe in simbolično donirali. Nikoli ne pritiskamo na vas, tudi tokrat to ne vzemite tako, opozarjam vas toliko prej, saj imate še malo manj kot 3 tedne do 15 aprila, da boste zneske lahko v miru poslali.
Hvala vsem za sodelovanje!!
| |
| | | nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako bodo potekale dražbe? Čet Maj 13, 2010 12:30 pm | |
| Na Dulce Amanecer so projekt pomoči ženskam in njihovim otrokom podaljšali do 23.maja, tako da bomo denar nakazali še enkrat. Prosim, da vse, ki ste dobile dražbe (oz. ji še boste do tega datuma) pošljete denar najkasneje do četrtka 20. maja. Zraven obvezno pripišite svoj naslov, nick na forumu in za kaj pošiljate.
Hvala za sodelovanje!
| |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kako bodo potekale dražbe? | |
| |
| | | | Kako bodo potekale dražbe? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |